علی جان یه زحمتی هم برای شما داشتم.
اگه لطف کنی لینک بازی های سری اول رو برام بذاری ممنون می شم.
علی جان یه زحمتی هم برای شما داشتم.
اگه لطف کنی لینک بازی های سری اول رو برام بذاری ممنون می شم.
فقط به تنها چیزی که فکر می کنم اینه که تمام این چیزا رو تو فایرم ور جدید داشته باشه وگرنه لازم می شه پاشم برم کره حال سامسونگ رو بگیرم.![]()
راستی یه چیز دیگه که شاید زیاد ربطی به p2 نداشته باشه.
حتما قصیه توهین گوگل به ما ایرانی ها مبنی بر تغییر نام خلیج فارس به خلیج عربی رو شنیدید.
تا همین الان که من خودم یه ایمیل اعتراض آمیز به اونها زدم فقط 666746 نفر به گوگل شکایت کردند و اگه تعداد اعتراضات به 1.000.000 نفر برسه کار تمومه و گوگل باید اسم خلیج فارس رو درست کنه بنابراین خواهش می کنم به سایت زیر برید تا مراتب اعتراض ایرانی ها رو به گوش مسئولای گوگل برسونید.
گوگل سعی داره تا بزرگترین طرح اینترنت رو پیاده کنه که اونم Google Ocean هست و اگه زود نجمبید اسم خلیج فارس رو توش نخواهید دید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلییییییییییییی ممنون
خب من الان بازی ها رو و اون 10 تا تم که تو صفحه های قبلی لینکش رو گذاشته بودین رو دانلود و نصب کردم.آپدیتش هم که کردم.کار دیگه ای لازم نیست روش انجام بدم.در کل لینک دیگه ای مربوط به p2 نداریم که بدین من دانلودش کنم(منظورم بازی یا هر چیز دیگست)
سلام
من می خوام یک p2 بگیرم و چند تا سوال از p2 دارها داشتم:
1.توی جعبه p2 چه چیز هایی هست؟(این طور که من خوندم هدفون سیمی داره ولی شارژر نه...)
2.×××سرعت کار با منو ها چطور است؟×××(آخه یک از دوستان u700 داره که توی منو ها فوق العاده کند و اعصاب خوردکن هست)
3.آیا می شه فیلم و عکس ها را به صورت landscape یا همون افقی دید؟
4.می شه روی عکس ها زوم کرد؟
5.هیچ وقت پیش می آید که سیستم لمسیش قاطی کنه ؟در مقابل ipod touch که می گویند خیلی ضعیف تر هست!
6.در کل چند تا بازی در آخرین فرم ور داره؟(اگه screenshot بزارید ممنون می شوم)
7.آیا غیر از نرم افزار هایی که در خود فریم ور ها هست آیا سامسونگ برنامه های دیگه ای هم بیرون داده؟آیا شرکت های third party می تونند براش نرم افزار بسازند؟
8.الان ضبط صدا داره؟ قرار هست در فریم ور های بعدی ساپورت کند؟
9.اثر انگشت روی صفحه و خود بدنه می ماند؟
10.آیا فقط با دست می توان با آن کار کرد یا با قلم هم میشود؟(اصلا خود دستگاه قلم دارد؟)
11.از رادیوی اون راضی هستید؟آیا خود دستگاه آنتن داخلی داره یا با استفاد از سیم هدفون امواج رو می گیره؟
کیفیت صدای رادیو چطوره؟
ببخشید سوال هایم زیاد شد ولی اقلا اینها می تواند سوال خیلی های دیگه هم باشند.
ممنون
راستی یک چیزی در مورد این لیست بلندبالا....
این جور که من در google سرچ کردم این فقط یک wish list هست که توی 1 فروم خارجی یک نفر زده بود.
البته این لیست رو برای samsung فرستادهاند ولی به نظر من که samsung زیاد به این لیست اهمیت نخواهد داد.
چون :
اولا بعضی از مورد ها خیلی تخیلی هستند مثل web browser
بعضی ها هم خیلی به درد نخور و کم اهمیت مثل Ability to add your own pics for Puzzle game
البته بعضی ها هم خیلی مفیدند مثل 3rd party apps
دوما اینکه اضافه کردن تمام این امکانات باعث افزایش بسیار زیاد حجم firmware مثلا تا حد 200 مگ می شود تازه از عهده سخت افزار p2 هم خارجه که این امکانات رو داشته باشه غیر از این که بخواهد خیلی کند بشود.(مثلا بازی کردن و در عین حال گوش دادن به آهنگ پردارنده قدرتمندی می خواهد)
و مسئله ی سوم اینکه اگر سامسونگ خیلی می خواست از نظرات مردم استفاده کند یک صفحه در سایت اصلی خودش درست می کرد که بشود wish list های مردم را جمع آوری کرد و الی آخر ...
سلام ارمان جان:
1) هدفون سیمی-کابل USB - دفترچه راهنما - سی دی SMS - یه محافظ صفحه مثل اونایی که رو صفحه موبایل هست و دیگر هیچ
2) منوهاش بسیار سریع و خوب هست و حتی مال من که حافظش تا کیلوبایت اخر هم پر مثل مرد کار میکنه.
3) بله. خودت می تونی تنظیم کنی از کدوم طرف می خوای نگاه کنی.
4) اره تا 4x
5) خیر
6) سه تا PowWow- World Car Puzzle - Dubble Smile
7) فکر نکنم من تا الان چیزی ندیدم.
8) الان نه ولی از اون جایی یه میکروفون روش هست و اعلام هایی که کردن بله.
9) بله
10) فقط با دست.
11) کیفیتش خوبه و خودش انتن داره
دوست عزیز در مورد همون مورد های تخیلی هم که میگید تا الان چنتاش عملی شده از جمله همون که خودت نوشتی که در عین اهنگ گوش دادن بازی کرد که جات خالی شبا عجب کیفی میده.
در ضمن اعتراض به گوگل یادت نره.
سلام
با این جواب های شما چند تا سوال دیگه هم برام پیش اومد که امیدوارم بازم مارو شرمنده کنید و ... :
1.خبر دارید که برای ipod touch میشود از اینترنت برنامه دانلود کرد؟یا اونم مثل p2 نمی شه؟
2. آیا وقتی توی جیب می زاریدش اشتباهی لمس میشه؟کلا می شه از اون داخل جیب و بدون نگاه کردن به اون استفاده کرد؟
3.دکمه hold فقط lcd رو قفل می کنه؟ یا از دکمه های play/pause هم نمی شود استفاده کرد؟
4.می شود چند تا عکس از بازی هایش بزارید؟
5.قیمت یک هدفون بلوتوث خوب از سونی یا سامسونگ یا کریتیو حدودا چند در می آید؟
پ.ن:یکی نیست بگه می خوای 200 تومن پول بدی اینقدر ...
دست Goory007 جان بابت جواباش درد نکنه !
مرسی ازت
شرمنده من این روزا خیلی گرفتار هستم !
خوب اینم بقیه جواب ها :
1- داره ولی نه بدرد بخور !
2- اشتباهی لمس نمیشه / بعد از یه مدت استفاده اره میشه !
3- نه تمام دکمه هارو ( ولی تو فایرم ور جدید یه تغییراتی میکنه )
4- حتما تو اولین فرصت ! ( بازی هایی هم که تو فایرم ور بعدی اضافه میشه قابلیت بازی کردن دو نفره با بلوتوث داره !)
5- 20 تومن کریتیو ، 25 سونی ، 18-19 هم سامسونگ
راستی دوست من یادت باشه میخوای ام پی تری پلیر بخری نه ....... !!!
بازم ممنون .
Goory007 جان دست شما هم درد نکنه .
اره بابا تخیلی گفتی تموم شد !! مثلا میخوای با P2 بری وب گردی !! دانلود منیجر هم میخوای سامسونگ برات بزاره !
بابا یه پلیر با این قیمت این همه امکانات از سرش زیاده !! +بلوتوث
راستی برای P2 چیزی به 3rd party apps وجود نداره فعلا الانم یه سری هست که اصلا به کار ما نمیاد !
دیکشنری ، نقشه مترو و.....
راستی در مورد دوم بگم حجم فایرم ور جدید از 43 مگ تجاوز نمیکنه
برنامه ها ، بازی ها ، تم ها هم به صورت جدا عرضه میشه که خودت میتونی هر کدوم رو که دوست داری نصب کنی یا حذف !!
بازم از این بحث ها مطرح کن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)