سرمست جان مگه فقط فایل دانلود برا کامتیوتر رو برات بذارم و گرنه فایل اصلیش که عمرا...
چون من فقط به ایرانسل دسترسی دارم.
سرمست جان مگه فقط فایل دانلود برا کامتیوتر رو برات بذارم و گرنه فایل اصلیش که عمرا...
چون من فقط به ایرانسل دسترسی دارم.
منم همین فایل کامپیوتر رو میخوام ولی همون بازی باشه که خودتون رو گوشیتون داریدابعد یه چیز دیگه آپلود شده رپید نباشه که نمیتونم از این سایت فایل بگیرم.
بازم ازت ممنونم
اقا این اسنیکو که نتونستیم براتون اپ کنیم.
اینم لینکش البته از نوع فضایی
![]()
سرمست جان نتونستم اپ کنم. ایشالا فردا برات اپ میکنم و لینکشو میذارم. البته از نوع فضایی!
شاید هم لینک معمولی.
البته این ماهیگیری رو من از همینجا گرفتم. و رو 95 فول شده. رو 5700امتجان نکردم .شاید به خاطر هک باشه که فول نمیشه.
سلام
عطا جان اگه فايل اوليه بازي مشكلت رو حل ميكنه، خدمت شما:
گوشيتو كه وصل كردي اينو اجرا كن بعد صبر كن تا بازي اصلي رو دان كنه بريزه تو گوشيت...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالي بود در خدمتم...
شاد باشي![]()
Elvis Presley .
این اسنک رو حودت دانلود کردی؟؟؟؟؟؟لطفا آپلودش کن چون اینی که توی عگس گذاشتی اصلا کار نمی کنه
لينك دانلود تو صفحه اول هست...
پست 8
اون عکس لینکی بود که خوده انگیگ برام ایمل کرده بود.
کار میکنه . من باهاش گرفتم.
یونس جان بالا خره اپش کردی؟ من تو 2 جا اپ کردم ولی مثل این که لینکش خراب بود.
یونس جان ممنومم ازت به خاطر بازی که گذاشتی ولی این رو هم دانلود کردم و موقعی که پاک میکنم و میخوام بازی رو شروع کنم باز هم همون پیغام میاد و نمیشه باری رو شروع کرد.انشاالله بشه من هم درآینده ایی خیلی نزدیک بتونم این بازی رو رو گوشی انجام بدم و رکورد همه شما رو بزنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)