واقعا ممنون Corvette جان از اطلاعات کاملت...
چندتا سوالم داشتم :
فرق V9 و V8 فقط در کارت حافظه خور بودن V9 هست یا فرق دیگه ییم دارن ؟
باطری یکی از بخشاییه که برا من مهمه با یه استفاده ی معمولی ( 15 دقیقه مکالمه و 30 تا اس ام اس و 30 دقیقه گوش کردن به موزیک در روز ) چه قدر باطریش دووم میاره ؟
تو گوشی های همرده ی قیمتیش گوشی هایی مثل E6 , V6 هم وجود دارن نظرت راجع به اونا چیه ؟ و انتخابت بین این 3 تا گوشی...
خاهش میکنم.
بله دقیقا تفاوتشون تو شکافه حافظه هست.. فقط همین.. البته رنگ بندیه v9 هم متفاوته نسبت به ..v8
البته سیستم عاملشون هم فرق داره. رو v8 بیشتر کار کاردن هکرها .gif)
یه v9m هم داریم که شکافه حافظه داره.. اما پردازنده ی ضعیف تری داره (~225 mhz ) که ارزون ترم هست و
خیلی هم کمه. اما از نظره ظاهر کاملا شبیه! اگر اشتباه نکنم جاوا هم هست. گفتم اشتباه نگری .gif)
در مورده باطری.. بیبن یه چیزه طبیعیه 2 تا LCD بسیار بزرگ داره 2 و 2.2 !
که واقعا کیفیته بسیار خوبی دارند.. ( با اینکه 256k هستند اما کاملا با 16m قابله رقابتند! با 5600 مقایسه کردم)
پس اگر میخای زیادی روشنشون نگه داری با نوره زیاد شک نکن که زود باطری خالی میشه!
برایه مصرفی که شما گفتین فکر کنم 1.5 روز اگر هم جایی هستین که operator کاملا پوشش داره 2 روز.
من v6maxx رو به شخصه خیلی دوست دارم. ابعاده مناسب. جاوا = کم درده سر. مشکی = شیک..
کاملا پر سرعت(~243mhz.). زیبا و....
البته بهترین هکرهایه موتو هم روش کار میکنن.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در مورده e6 باید بگم قضیه کمی متفاوته.. شما با یه پاکت pc روبه رو هستی. سیستم عامل full linux ...
پردازنده ی قدرتمند 323mhz ~... و یه case خاص. به نظره من گوشیه جالبیه! البته کمی سالخورده شده!
در هر حال من تو این تیپ گوشی ها زیاد سر رشده ندارم و با سلیقم سازگار نیست ولی میگم. از a1200 بهتره!
.gif)
اما اگر اطلاعات بیشتر میخای یه نگاهی بنداز.
در مورده E6
کد:
V8,V9
کد: