خیر.ممکنه مشکل سخت افزاری باشه
شما دایرکتری /WEB-INF رو چک کن احتمالا validation.xml و rules.xml مشکل داره.
خیر.ممکنه مشکل سخت افزاری باشه
شما دایرکتری /WEB-INF رو چک کن احتمالا validation.xml و rules.xml مشکل داره.
اینا که گفتی کجا هستن ؟
دوستان برای استفاده از بخش scheduler راهنمایی می خواستم!
چطور باید یک لینک دانلود رو در scheduler فعال کرد و اگه بخوایم بعد از دانلود disconnect و کامپیوتر خاموش بشه تنظیماتش چیه؟
ممنون...![]()
با سلام
آقا دانیال تو پستای اولیه همین تاپیک با عکس دوستان توضیح دادن اگه سئوالی بود بپرسید درخدمتیم
Last edited by s_r_asadiyan; 24-05-2008 at 00:01.
سلام این دانلود منیجر اصلا خوب نیست برو یکی دیگه امتحان کن مشکل ازISP هست یا اتصالت به اینترنت
چه دانلود منیجری رو می گی؟![]()
IDM !چه دانلود منیجری رو می گی؟![]()
برای مثال فایلی در حال دانلود شدنه و می خوایم همین فایلو بدون توقف در فرایند دانلود در قسمت scheduler فعال کنیم تا بعد از اتمام disconnect و خاموش بشه( مثلا لینکهای رپیدی که برای اونها نمیشه از گزینه start download at استفاده کرد چون لینک غیر مستقیمه و وقتی دانلود لینک اصلی شروع میشه بدلیل نداشتن رزیوم نباید دانلود رو متوقف کرد) من برای اینکار سه گزینه پایین صفحه scheduler یعنی
hang up modem,exit IDM,turn off computer when done رو فعال و apply میزنم اما عمل نمیکنه! چه تنظیماتی باید اضافه کنم؟
+
برای اینکه در ساعت تعیین شده ای کانکت بشه و فایلی رو دانلود کنه و در ساعت مشخصی فرایند رو متوقف کنه تنظیمات لازم چیه؟
ممنون..
نوشته ی mohammad.clergyman
موفق باشین
با IDM هم توی صفحه ی اول توضیح داده شده.
کجاست اینااااااا؟؟؟؟؟
اگه توی پوشه ی مدیریت دانلودت نیست مشکل از سروره
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()() ()()()()()()()()()()
آقا من یه سوال داشتم چی کار کنم با IDM بعد از دانلود سیستم رو خاموش کنه؟
سلام
شما برو به قسمت Options بعد دنبال چنین کلمه ای بگرد Shut down PC after completing all downloads همچنین کلمه ای باید باشه.
بعد تیکش رو بزن. بعد هم ok کن درست میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)