تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 241 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

اگه نباشه جاش خالی می مونه binahayat_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام مهدي جان با عرض تبريك سال جديد
    من فكر كنم كاپيوترم ويروس svchost.exe داره و در tsk mansger چهار تا از ش هستش و بعضي وقت ها كاپيوترم هنگ ميكنه و كاري جز دكمه ريسيت نميتونم بكنم
    خواستم طبق دستور العملي كه دادي جلو برم اما وقتي در tsk manger روي end prcess كليك ميكنم كامپيوترر بعد از 60 ثانيه ريسيت ميشه .و در مسير c;windows فايل svchost.exe نيستش؟
    من چه جوري بايد از شر اين ويروس خلاص شم؟
    راستي ويروس كش من zone alarm هستش , و هميشه اپديت ميشه و لي اين ويروس تشخيص نداد
    ممنون ميشم اگه راهنمايم كني

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

12

سلام مهدي جان با عرض تبريك سال جديد
    من فكر كنم كاپيوترم ويروس svchost.exe داره و در tsk mansger چهار تا از ش هستش و بعضي وقت ها كاپيوترم هنگ ميكنه و كاري جز دكمه ريسيت نميتونم بكنم
    خواستم طبق دستور العملي كه دادي جلو برم اما وقتي در tsk manger روي end prcess كليك ميكنم كامپيوترر بعد از 60 ثانيه ريسيت ميشه .و در مسير c;windows فايل svchost.exe نيستش؟
    من چه جوري بايد از شر اين ويروس خلاص شم؟
    راستي ويروس كش من zone alarm هستش , و هميشه اپديت ميشه و لي اين ويروس تشخيص نداد
    ممنون ميشم اگه راهنمايم كني
    سلام دوست عزیزم
    امیدوارم حالتون خوب باشه
    و سال خوبی هم در پیش رو داشته باشید .

با این چیزی که شما گفتید من بعید می دونم کامپیوتر شما ویروس svchost.exe داشته باشه .

به خاطر این که توی اکثر سیستم ها توی task manager باید حداقل 4 تا باشه و در سیستم شما هم 4 تا هستش و توی قسمت هم که گفتید وجود نداره پس سیستم شما به این ویروس مبتلا نیست .

در ضمن تشخیص این ویروس به این صورت اصلا صحیح نیست به خاطر این که این ویروس هم نام فایل های اصلی سیستم عامل هست و اصلا قابل تسخیص نیست و باید از برنامه های مدیریت task manager استفاده کرد .

و بعد از 60 ثانیه ریست شدن سیستم به خاطر این هست که شما فایل اصلی خود سیستم عامل را end prcess می کنید .
    ولی من به شما اطمینان میدم که شما به این ویروس مبتلا نیستید .

هنگ کردن کامیپوتر و کند شدن سرعت اون به عواملی بستگی داره .

یکی از این عوامل خراب شدن ویندوز هستش که به دلیل نصب و حذف زیاد برنامه اتفاق می افته .

شما سعی کنید فقط از برنامه هایی که واقعا بهش نیاز دارید روی سیستم خودتون نصب کنید .

سعی کنید هر هفته یکبار از Disk Defragmenter استفاده کنید و یکبار هم از گزینه chek now استفاده کنید .

از برنامه های تعمیر رجیستری استفاده کنید . و برنامه هایی که هارد را بهینه می کنند استفاده کنید .

هر هفته یکبار سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار بدید و دستور sfc /scannow را توی run بنویسید و کلید اینتر را بزنید تا فایلهای معیوب ویندوز بازسازی بشه .

در ضمن zone alarm انتی ویروس نیست بلکه یک فایروال هست .
    من پیشنهاد می کنم حتما حتما از انتی ویروس هایی مثل NOD32 یا کسپراسکای استفاده کنید چون قویترین انتی ویروس ها هستند و حتما اونا را اپدیت کنید . چون در صورت اپدیت بودن هیچ ویروسی قادر نیست از دست اونا در بره .

موفق باشی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه binahayat_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

در ضمن zone alarm انتی ویروس نیست بلکه یک فایروال هست
    ميدنم اما antivirus همراش داره و من فعالش كردم و و قتي هم فعاله نيايد هيچ انتي ويروس ديگه اي روي سيتم نصب باشه.
    اين هنگ كامپيوتر واقعا اعصاب خورد كن چند روز پيش فن cpu اروم ميچرخيد و رفتم عوض كردم گفتم ديگه حالا عمرا هنگ كنه اما بازم كرد و خصوصا وقتي كه فيلم dvd ميبيني در طول فيلم چند بار هنگ ميكنه.
    اينا رو گفتم شايد شايد مسئله كمي واضح تر شه
    اگه راهي به نظرت ميرسه ممنون ميشم لطف كنيد
    با ارزوي سالي خوب هم براي شما و خانواده ات

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ميدنم اما antivirus همراش داره و من فعالش كردم و و قتي هم فعاله نيايد هيچ انتي ويروس ديگه اي روي سيتم نصب باشه.
    اين هنگ كامپيوتر واقعا اعصاب خورد كن چند روز پيش فن cpu اروم ميچرخيد و رفتم عوض كردم گفتم ديگه حالا عمرا هنگ كنه اما بازم كرد و خصوصا وقتي كه فيلم dvd ميبيني در طول فيلم چند بار هنگ ميكنه.
    اينا رو گفتم شايد شايد مسئله كمي واضح تر شه
    اگه راهي به نظرت ميرسه ممنون ميشم لطف كنيد
    با ارزوي سالي خوب هم براي شما و خانواده ات
    سلام دوست عزیزم

درسته zone alarm همراه خودش انتی ویروس هم داره اما قدرت انتی ویروسهایی مثل کسپر اسکای و nod32 را نداره . اگه شما انتی ویروس nod32 ورژن 3 را نصب کنید علاوه بر انتی ویروس بودن انتی اسپای وار و فایروال نیز هست . اما من کسپراسکای را به همه انتی ویروس ها ترجیح می دم واقعا از قدرت بالایی برخوردار هست .

اما در مورد هنگ کردن کامپیوتر . علاوه بر راههای نرم افزاری که به اون اشاره کردم این مشکل می تونه از سخت افزارها هم باشه که امکان اون از نظر سخت افزاری بیشتر هستش .

یکی از دلایل هنگ کردن مداوم سیستم می تونه از cpu یا فن cpu باشه . احتمال داره فن شما قادر به خنک نگه داشتن پردازنده شما نباشه . اما شما فن سی پی یو را عوض کردید . اگه فن را درست جا زده باشید پس نباید مشکل از اون باشه .

یکی دیگر از دلایل اصلی هنگ کردن سیستم که هیچ کس به اون توجه نمی کنه از بین رفتن خمیر سیلیکون هستش .

خمیر سیلیکون حرارت سطح cpu را به هیتسینک انتقال می ده و اگه این خمیر از بین رفته باشه یا به درستی زده نشده باشه یا مقدار اون از حد انتظار کمتر باشه باعث می شه cpu سریع داغ شده و باعث هنگ کردن یا ریست شدن سیستم بشه . پس سعی کنید خمیر اونا اگه عوض نکردید یکبار خمیر اون را عوض کنید .
    هر چه قدر این خمیر با دقت و به اندازه کافی زده بشه کاری سیستم بسیار بالا خواهد رفت .

یکی دیگر از دلایل اصلی هنگ کردن سیستم گردوغبار بسیار زیاد اون هست . سعی کنید حتما یکبار داخل سیستم را باد بگیرید تا گردوغبار اون پاک بشه . مخصوصا گردوغبار مربوط به هیتسینک cpu و همچنین گردوغبار مربوط به اسلات ram
    سعی کنید ram خودتون را همیشه به دورترین اسلات به cpu بزنید .

و دلیل دیگری که می تونه باعث هنگ کردن سیستم بشه پاور هستش . که یکی از دلایلی است که نقش بسیار زیادی توی هنگ کردن سیستم داره .

اینها دلایل اصلی در هنگ کردن سیستم بودن که گفتم و شما باید با چک کردن این قسمتها مشکل خودتون را حل کنید .

من هم برای شما دوست نازنینم ارزوی سالی خوب در کنار خانوادتون دارم .
    موفق باشید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ایران سرفراز

14

سلام کویر جان

راستش به نظر من بهترین راه برای شما اسکن کردن انلاین سیستم می باشید . شما سعی کنید از انتی ویروسهای انلاین استفاده کنید . که کارایی بهتری دارند .
    کدهایی که توی صفحه قبل گذاشتم را شما هم سعی کنید ازش استفاده کنید . بسیاری از مشکلات را می تونه برطرف کنه .
    سعی کنید حتما سیستم ریستور را برای کلیه درایوهاتون غیرفعال کنید . با این کار امکان نفوذ ویروس کمتر می شه .
    در کل من انتی ویروسهای انلاین را برای شما پیشنهاد می کنم .
    یا از انتی ویروسهایی مثل nod32 ، کسپراسکای یا انتی ویروس قدرمتند بیدیفندر استفاده کنید به شرطی که به روز باشند .
    موفق باشید .
    مهدی عزیز ضمن تبريک سال نو به شما و ديگر دوستان و آرزوی موفقیت و سربلندی در سال جدید
    بايد به عرض شما برسونم که قبلاً اسکن آن لاين سیستم رو امتحان کردم ( پاندا + مک کافی + سیمانتک ) متاسفانه ویروس و يا کرم نمی زاره که سیستم اسکن بشه در ضمن من با استفاده از ويندوز پورتابل سیستم را بوت و همچنين با انتی ویروس پورتابل نود 32 ( Nod32 ) سیستم رو اسکن کردم که فکر می کنم بخاطر آپ ديت نبودن انتی ویروس نتوانست اونو پیدا کنه .
    یه راه ديگه : من دو تا سیستم دارم که سیستم اولی ( شماره 1) که درموردش صحبت کردم الان دچار مشکل سوپر هایدن شده و شدیدا بیماره ولی سیستم دیگری فعلاً مشکلی نداره ( شماره 2 ) که البته انتی ویروس به خاطر کند کردن سیستم روی آن نصب نکردم و احتمالاً پاک پاکه ( از ويروس و کرم - ظاهراً که چيزی مشخص نميکنه ) حالا : رو سیستم دوم انتی ویروس نود 32 رو نصب کنم و هارد سیستمی که ویروسی است را به عنوان هارد دوم رو سیستمی که فعلا مشکل نداره به عنوان هارد دوم راه اندازی بشه بدون باز کردن محتويات آن با ويروس یاب آن را اسکن کنم و ویروس رو پاک کنم آیا روی تنظيمات سیستم اولی تغییرات ایجاد میکنه ؟ یا اينکه مثل زمانی که این مشکل رو نداشت پاکه پاک میشه ؟
    Last edited by کوير; 22-03-2008 at 00:11.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

مهدی عزیز ضمن تبريک سال نو به شما و ديگر دوستان و آرزوی موفقیت و سربلندی در سال جدید
    بايد به عرض شما برسونم که قبلاً اسکن آن لاين سیستم رو امتحان کردم ( پاندا + مک کافی + سیمانتک ) متاسفانه ویروس و يا کرم نمی زاره که سیستم اسکن بشه در ضمن من با استفاده از ويندوز پورتابل سیستم را بوت و همچنين با انتی ویروس پورتابل نود 32 ( Nod32 ) سیستم رو اسکن کردم که فکر می کنم بخاطر آپ ديت نبودن انتی ویروس نتوانست اونو پیدا کنه .
    یه راه ديگه : من دو تا سیستم دارم که سیستم اولی ( شماره 1) که درموردش صحبت کردم الان دچار مشکل سوپر هایدن شده و شدیدا بیماره ولی سیستم دیگری فعلاً مشکلی نداره ( شماره 2 ) که البته انتی ویروس به خاطر کند کردن سیستم روی آن نصب نکردم و احتمالاً پاک پاکه ( از ويروس و کرم - ظاهراً که چيزی مشخص نميکنه ) حالا : رو سیستم دوم انتی ویروس نود 32 رو نصب کنم و هارد سیستمی که ویروسی است را به عنوان هارد دوم رو سیستمی که فعلا مشکل نداره به عنوان هارد دوم راه اندازی بشه بدون باز کردن محتويات آن با ويروس یاب آن را اسکن کنم و ویروس رو پاک کنم آیا روی تنظيمات سیستم اولی تغییرات ایجاد میکنه ؟ یا اينکه مثل زمانی که این مشکل رو نداشت پاکه پاک میشه ؟
    سلام کویر جان
    امیدوارم شما هم حالتون خوب باشه

خیلی عجیب هست که اجازه اسکن کردن به انتی ویروسها داده نمی شه .
    اما خودتون راه خوبی پیشنهاد کردید . همین کار را بکنید یعنی هارد ویروسی را با هارد بدون مشکل هارد به هارد کنید و با هارد بدون مشکل بالا بیایید و سعی کنید هیچ کدوم از درایو های هارد ویروسی را باز نکنید و با انتی ویروس اپدیت شده اون را ویروس یابی کنید .

البته من بیدیفندر را بیشتر پیشنهاد می کنم چون قدرتش از nod32 خیلی بیشتر هستش .
    با هارد به هارد کردن تنظیمات هیچ کدوم از هاردها به هم نمی خوره . فقط هیچ کدوم از درایو های هارد دوم را باز نکنید فقط اسکن کنید .
    اگه مشکل سوپر هایدن دارید یک روش برای دیدن اونها توی اموزش گذاشتم . می تونید از اون روش استفاده کنید و فایلهای مخفی را اشکار کنید و ببینید اثری از ویروس یا پوشه های مشکوک توی اونها هست یا نه .

پیشنهاد می کنم حتما حتما انتی ویروسی که برای ویروس kernel توی اموزش ها گذاشتم را دانلود کنید و با اون هم سیستم را اسکن کنید کارش حرف نداره . حتما این کار را بکنید .
    به فایل batch هم توی اموزشها گذاشتم . توی روش دوم برای ویروس autorun که اون فایل batch را هم حتما بگیرید و اجرا کنید . البته توی هاردی که ویروس داره اون را اجرا کنید .

موفق باشی .

آخر فروم باز L O V A B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Dallas, TX

پيش فرض

با تشکر فراروان از مهدی عزیز برای راهنماییه کاملشون، براحتی تونستم ویروس AntiChrist رو از روی 2 تا PC به صورت دستی و بدون هیچ آنتی ویروسی به صورت کامل پاک کنم.خیلی لطف کردی مهدی عزیز X-:! ایشالا تو انجمن موسیقی جبران کنم..
    Last edited by L O V A B; 22-03-2008 at 15:09.

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام من این فایلی که گفتین رو هم درست کردم ولی باز مشکل حل حالا حتی مجموعه ای ویروسها رو گرفتم نیو فولدر و اوپن وید هم اضافه شد و حتی گزینه فولدر آپشن هه از تولز محو شد دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم.
    با nod32 قسمت اعظم ویروس رو پیدا کردم و پاک کردم ولی باز فولدر آپشن و دیگر مشکلات هنوز باقیه ولی فکر کنم این ویروسها ریجسری رو به ریختن و حالا که پاک شدن اثرشون تو ریجستری باقی مونده .
    چجوری میتونم ریجستری رو ترمیم کنم.

با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام من این فایلی که گفتین رو هم درست کردم ولی باز مشکل حل حالا حتی مجموعه ای ویروسها رو گرفتم نیو فولدر و اوپن وید هم اضافه شد و حتی گزینه فولدر آپشن هه از تولز محو شد دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم.
    با nod32 قسمت اعظم ویروس رو پیدا کردم و پاک کردم ولی باز فولدر آپشن و دیگر مشکلات هنوز باقیه ولی فکر کنم این ویروسها ریجسری رو به ریختن و حالا که پاک شدن اثرشون تو ریجستری باقی مونده .
    چجوری میتونم ریجستری رو ترمیم کنم.

با تشکر
    سلام بهناز جان
    امیدوارم که حالتون خوب باشه

راستش تا وقتی ویروس به طور کامل از سیستم شما پاک نشه باز هم مشکلات ایجاد خواهد شد . یعنی اگه شما فولدراپشن را با روشی که گفتم برگردونید باز هم محو خواهد شد .

بهتره اول از همه شما از انتی ویروسهای اپد یت شده استفاده کنید من انتی ویروس کسپراسکای ، nod32 و بیدیفندر را پیشنهاد می کنم . که البته به نظر من بیدیفندر یکی از بهترین هاست و من این انتی ویروس را بیشتر قبول دارم . پس شما سعی کنید حتما سیستم خودتون را به طور کامل با انتی ویروس به روز شده بیدیفندر ویروس یابی کنید .

بعد از اون همون فایل batch را که گفتم اجرا کنید تا ویروسهایی که انتی ویروس نتونسته پاک کنه را از بین ببره .
    همون طور که خودت هم می دونی ویروسها قسمتهایی از سیستم را دچار مشکل می کنند که بعد از پاک کردن ویروس باید اون قسمتها بازسازی بشن .

قسمتهای پاک شده یا محو شده باید به طور دستی برگردونده بشن که توی اموزش گفتم چه طوری اونا را فعال کنید .

اگه رجیستری اسیب دیده باشه باید با برنامه های تعمیر رجیستری مثل Ace Utilities یا RegDoctor یا System Mechanic یا TuneUp Utilities اون را تعمیر کنید . اگه سرچ کنی همشون را پیدا می کنی .

البته بهترین کار به نظر من ریپیر کردن ویندوز هستش .

موفق باشی .

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

اگر کسی نمیتونه ویروسی رو به هر دلیلی پاک کنه . لطفا" اونو به حالت زیپ در بیاره و یه جا آپ کنه و یا ایمیل کنه . من باهاشون کار دارم . مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •