خــــــــــیلی باحال بود!
خــــــــــیلی باحال بود!
اقا بالاخره فایل های جاوای بالای 1 مگا بایت رو اجرا میکنه یا نه ؟
(این که دارم ، میگم فقط یه نقل قول از فروم خارجس.............!!!).
تا 4مگ مشکلی نداره.................... البته هنوز با کد و شیوه های مخصوص سامسونگ ؛ مثل یه پا بالا ، دست تو چشم سمت راستی........... البته این کار ها رو باید هم فایل جاوا و جاد انجام بدی. (این آخری حدسی هست.)
اين کاراي سامسونگ علت داره...
علتش هم هنوز هيچکس نفهميده.
به خاطر مسائل امنیتی..........!!
آیا این گوشی فارسی رو ساپورت میکنه؟ هم از نظر سایت های فارسی و هم اس ام اس فارسی. در ضمن من اگر بشه گوشی
رو از اروپا میخرم در نتیجه در اروپا کیبرد عربی و یا فارسی رو گوشی ها نمیزارن.
میخوام بدونم اگر ساپورت نمیکنه میشه بعدا توسط برنامه ای یا فونتی تقویتش کرد؟ اگر آره چطوری...؟
راستی در نظر سنجی مشاوره خرید برای گوشی ها شرکت کنید. ممنون.
آها ... یه چیزی یادم افتاد میزان شارژ نگه داشتنش در هنگام کار کردن معمولی باهاش چطوره؟ میتونه 2 روز خودش رو نگه داره؟
شما گوشي رو از اروپا تهيه كن ، بعد ميتوني ببري مايكروتل واست فلش فارسي كنن و منو و sms فارسي هم ساپورت ميكنه . ولي كيبورد فارسي نداره كه در اروپا مشخصع ديگه نداره .
باتري اين گوشي 2 روز به راحتي دوام مياره و مشكلي نداره .
موفق باشي .
ممنون که جواب دادید. راستش من نمیخوام منوهاش فارسی بشه . فقط میخوام که فارسی رو در تمام مخیط های
خواندنی اعم از برنامه ... پی دی اف و اس ام اس بخونه. حتی تایپ فارسی هم برام مهم نیست چون نمیخوام
فارسی تایپ کنم. راستی من خودم اروپا زندگی میکنم و امکان آوردن گوشی به ایران رو هم ندارم واسه همین اولش
گفتم که از اروپا میخوام بخرم. بام ممنون.![]()
امروز این گوشی رو دست یه نفر دیدم و طبق معمول کنترلمو از دست دادمو ازش گرفتم و نگاش کردم . میشه گفت چیز خفنی بود . 450 از دبی خریده بود . بعد بهش گفتم تشخیص چهره هم داره یا نه گفت مگه سایبرشات سونی که داشته باشه یعد براش فعالش کردم حال کرد !
گشت ارشاد ، خیابانی سامسونگ ؛ تقدیم میکند..................... دستیار اول بخش » مهیار......................!!
ولی جدا من نمیدونستم ، اینم تشخیص رو داره........!! فکر میکردم فقط سونی ها دارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)