اقا مشکل گوشیم حل شد اصلا به این چیزا ربطی نداشت مال باتری بوده باتری گوشی خالی شده بوده رفتم باتری رفیقمو گرفتم گوشی روشن شد و باتریه خودمم گذاشتم شارژ شد ببشید به زحمت افتادید
اقا مشکل گوشیم حل شد اصلا به این چیزا ربطی نداشت مال باتری بوده باتری گوشی خالی شده بوده رفتم باتری رفیقمو گرفتم گوشی روشن شد و باتریه خودمم گذاشتم شارژ شد ببشید به زحمت افتادید
برنامه setool رو از كجا ميشه گير اورد؟!
ياکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم فايل آپگريد براي تبديل به ورژن 1.11کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول بايد برنامه اصلي را دانلود كني بعد فايل آپگريد را دانلود ميكني و وقتي اجراش كردي مسيري را كه برنامه اصلي در اونجا قرار داره را بهش ميدي تا برنامه را تبديل به ورژن1.11 بكنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اصل برنامه نياز به نصب نداره و بعد از دانلود ميتوني ازش استفاده كني.
حسام جون تو پست اول آخرين ورژن رادر سه قسمت آپلود كرده ام ممنون
من كه بيخيال تبديل شدم اصلا به دردسرش نمي ارزه تازه كارش هم زياده 100 تا چيز بايد دانلود كني SE tool نميدونم كاستومايز FS Main اوووووووه كي ميره اين همه رارو
بابا كاري نداره همرو ميريزي تو setool فلش رو ميزني تموم به همين راحتي.
بزار عه كمي بخندم بعد پست بدم
يادمه يه زماني هيچكسي فلش كردن بلد نبود و كسي هم جرات ريسكشو نداشت منم مثل بقيه
البته بيشتر بدين خاطر بود كه فايلهاي لازم وجود نداشت و كسي هم نميدونست در صورت بروز اشكال از كجا كمك بگيره
بعدش كه گوشي ايراد پيدا كرد همون ايرادي كه موقع رفتن به قسمت گيمها ارور ميداد و نميشد برنامه اي را هم نصب كرد و مجبوره اقدام به فلش گوشي كردم
بعدا هم پس از بر رسيها تبديل به K810 شد
خلاصه فلش شد مثل آب خوردن
حالا با وجود همه برنامه هاي لازم و همچنين آموزهاي كافي و همچنين وجود كاربران فعال گل گلاب،krauser ميگه كه بيخيالش شدم و ...
بابا نترس هيچي نميشه فوقش اينه كه گوشي روشن نميشه
اصلا نترس تقريبا همه ايرادهاي نرم افزاري راه حل دارند
فقط يه بكاپ از GDFS بگير بعدش هر بلايي سرش بياري هيچي نميشه ...
گل محمدي جان ببين پست اولي كه زدي كامل و تميز هست و گام به گام جلو اومدي و نرم افزارها و فايل ها رو معرفي كردي و لينك دانلودشون رو هم گفتي من مشكلم اينه كه حالا MAIN يا FS يا همين SE TOOL در پستهاي بعدي تا الان نسخه آپديتش هم اومده مثلا يه ريكامندد ترش اومده اگه مايه بذاري و مواد لازم رو براي تبديل بگي (البته اونايي كه جديد و ريكامندد هستن) ما هم در سايه شما K810 دار ميشيم البته نحوه كار رو نميخوام چون توي اولين پست آوردي فقط تك تك مواد لازم رو بگو چين و از كجا دانلود كنم من هيچ نرم افزاري ندارم نه SE TOOL نه MAIN نه Costomize هيچي لينكاشو يه برام تو يه پست بده تا الان دانلودش كنم فقط اگه لطف كني كاملا فارسي باشه چيزي كه ميخوام Complete فارسي ميخوام لطف ميكني اگه اين كارو انجام بدي نوكريتيم
آهان يه چيزي يادم رفت بگم گل محمدي جان اينكه توي اولين پست نوشتي ارتقاي نسخه جاوا به 7.5
آخه عزيزم نسخه جاواي گوشي K800 من 7.7 هست اگه تبديل كنم كه به 7.5 اتقا پيدا نميكنه تنزل پيدا ميكنه يه كاري واسه اين بكن
سلام آقاي گل محمدي شما خيلي راحت ميگين كه ميشه گوشي رو به 810 تبديل كرد ولي بي رودرواسي كار سختيه برا كساني كه اين كار رو نكردن سخته مخصوصا كه آموزش هايي كه شما تو صفحه اول دادين ناقصه البته شايد هم اشكال از اس اي تول باشه چون همون جا مينيويسه شما از نسخه لايت استفاده ميكنيد فول رو دريافت كنيد در ضمن من وقتي c رو نگه ميدارم و كابل رو متصل ميكنم برنامه هيچ فرقي به حالش نميكنه و همچنان پيغام نگه داشتن C و اتصال كابل رو نشون ميده اين نشون ميده كه هيچ ارتباطي بين اين نرم افزار و كابل من برقرار نيست به نظرم علتش فول نبودن برنامه setool باشه در هر صورت شايد كار راحتي باشه ولي عملا با شرايط و آموزشها و نرم افزار ناقص SETOOL اين كار به سادگي كه شما مي فرمايين نيست در هر صورت مطمئن هستم تبديل 800 به 810 كار بيهوده اي هست چون با بررسي هايي كه من كردم فقط ضاهر فيزيكي اين گوشيها با هم فرق ميكنه و تفاوت فريموري باهم دارند كه اونقدر اين تفاوت ناچيز هست كه به چشم نمياد مثلا اين كه نسخه جاوا 7.5 باشه يا كمتر فرقي به حالش نداره اگه داره شما بگين چه مزيتي داره ورژن 7.5؟ اگه هم داره پس 7.7 كه ورژن كنوني گوشي من هست كه از اون كه بالاتره در هر صورت من كلي وقت صرف دانلود MAIN FS Costomize و بقيه آت آشغالهاي اين تبديل كردن حالا ميبينم كه چقدر متضرر شدم مطمئن هستم اين احساس رو حتي اگه به 810 هم تبديل ميشد باز هم داشتم چون واقعا ارزششو نداره. شرمنده كه اينقدر صريح گفتم ولي شما كلاتونو قاضي كنيد واقعا ارزش داره آدم حدود 50 مگابايت از نت چيزي دانلود كنه كه معلوم نيست به درد ميخوره يا نه و اگه به درد ميخوره به چه قيمتي در هر صورت هيچ پستي تو اين تاپيك نخوندم كه بگه از اينكه گوشي 800 اش به 810 تبديل شده احساس رضايتمندي كنه غير از خود شما در هر صورت تجربه جالبي بود و از شما كمال تشكر رو دارم و قدرداني ميكنم كه به دوستان اطلاعات ميدين
يا علي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)