هیچ راهی نداره!
گاهی توی audio channel یه زبون دیگهیا کیفیت صدای دیگری هم موجوده. ولی اینجا فقط همینه
هیچ راهی نداره!
گاهی توی audio channel یه زبون دیگهیا کیفیت صدای دیگری هم موجوده. ولی اینجا فقط همینه
Last edited by vahid_civil; 26-11-2008 at 15:49.
سلام
من یه فیلم دارم که زیر نویس خارجی داره نمی دونم کجایی هست :
حالا می خوام اون زیر نویس رو بردارم به جاش زیر نویس فارسی بزارم آخه می دونید که هر موقع زیر نویس فارسی رو بزارم با هم دیگه نشونشون میده ، و دوتا باهم ظاهر میشه ، می خواستم ببینم برنامه برای جدا کردن زیر نویس از روی فیلم وجود نداره ؟
یه سوال دیگه : بعضی از فیلم ها زیر نویسشون زرد هست ، خوب ول ی من وقتی یه زیر نویس رو می کشم رو فیلم سفید هست ولی من دوست دارم زردش کنم، برنامه برای این کار هست ؟
در مورد دومی:
بله. توی Options پلیرتون یا توی قسمت Text Setting در برنامه VOB Sub امکان تغییر رنگ وجود داره.
سلام....من یه فیلم دارم که به صورت dvd هست و فرمت فایلاش vob...میخوام رو کامبیوتر اجرا کنم و با برنامه jet audio هم اجراش میکنم اما زیرنویسشو نشون نمیده....قبلا تست کردم زیرنویسشو نشون داد اما حالا نه...آیا برنامه ی بهتری میشناسید ؟یا لطفا یه روش بگین...از قسمت subtitle configure هم هر کاریش میکنم نمیاره./..
مرسی
سلام.
اگه مطمئن هستین که زیرنویس داره با Km Player فیلم رو پلی کنید بعد روی صفحه کلیک راست کنید بعد از قسمت سابتایتل زبون مورد نظر خود رو اگه زیرنویس چند زبانه هست انتخاب کنید .
سلام...متشکر از راهنماییتون اما بازم نشد..با km player هم تست کردم و تا تونستم دستکاری کردم حتی 2 تا فیلم رو هم تست کردم اما نشد...مثل اینکه تک زبونه هم هست...لطفا راهنمایی کنید...
مرسی
سلام.
اگه مطمئن هستین که زیرنویس داره با Km Player فیلم رو پلی کنید بعد روی صفحه کلیک راست کنید بعد از قسمت dvd control , بعدش قسمت subtilte زیرنویسش رو انتخاب کنید .
اگه نشد میتونید از power dvd هم استفاده کنید.
با راست کلیک و انتخاب سابتایتل میتونید زیرنویس مورد نظرتون رو load کنید.(اگه دانلود کرده باشیدش)(توی km player )
شما فیلم رو از dvd اصلی دیدن بعد رو هارد کپی کردین؟(درسته؟)
در اینصورت فایلهای ifo رو کپی نکردن به همین خاطر نشون داده نمیشه
سلام
من با پخش فایل های rmvb با KMPlayer مشکل دارم.
لطفا ارائه طریق بفرمایید.
سپاس
کدک پخش فایل های real رو رو کامپیوترتون بریزید مشکل حل میشه الته می تونید یا خود real player رو بنصبید یا k lite codec pack رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)