تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما درباره STALKER چیست؟

راي دهنده
164. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی رویایی بود

46 28.05%
  • خیلی حال داد

55 33.54%
  • بد نبود

20 12.20%
  • اصلان حال نداد

43 26.22%
صفحه 21 از 105 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1048

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نه بابا شایعست
    البته این مشخصه شاید برایه اجرایه بازی بابالاترین تنظیماته که با عقل جور در میاد
    یادمه تو نمیشگاه e3 قبل از عرضه بازی کریسیس برایه اجرایه بازی با آخرین تنظیمات از دوتا کارت گرافیک 8800 رو کراس کرده بودن

2. 2 کاربر از MAXXX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمی دونم خبر دار شدین یا نه !!! امروز ظاهرا نسخه روسی بازی leak شده و حجمش هم حدود 4.2 gb بود !!! ولی یه نسخه دیگه هم اومده 2.1 gb اون صد در صد fake هست ! برای مطمئن شدن از موضوع اومدن بازی سایت gamecopyworld هم کرکش رو قرار داده !

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

نه بابا شایعست
    البته این مشخصه شاید برایه اجرایه بازی بابالاترین تنظیماته که با عقل جور در میاد
    یادمه تو نمیشگاه e3 قبل از عرضه بازی کریسیس برایه اجرایه بازی با آخرین تنظیمات از دوتا کارت گرافیک 8800 رو کراس کرده بودن
    سلام مکس جان
    درسته تاید می شه
    Windows Vista (Service Pack 1 erforderlich)
    - Prozessortyp: Intel Core2 Duo E8500 / AMD 64 X2 6000+
    - RAM: 4 GiByte
    - 10 GByte freier Platz auf der Festplatte
    - Direct X 10 kompatible Grafikkarte mit 512 MiByte RAM / Geforce 9800 GX2 / Radeon HD 3870 X2
    Und das auch nur für einer Auflösung von 1280x1024!

این مشخصات برای بالاترین تنظیمات روی ویندوز ویستا سرویس پک 1 dx 10 است
    احتمالان فروارن گرافیک خیلی خیلی خیره کننده داریه این نسخه جدید
    به نظر من همین جور است

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

چه سیستم مسخره ای
    کلی خندیدیم
    ما که عکساشو دیدیم چیزی نبود
    دیگه گرافیک هر چقدر هم بالا باشه دیگه به شاهکارهایی مثل AC یا crysis نمیرسه که
    با این وجود شرکت سازنده نباید انتظار فروش بالایی رو داشته باشه

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام مکس جان
    درسته تاید می شه
    - Direct X 10 kompatible Grafikkarte mit 512 MiByte RAM / Geforce 9800 GX2 / Radeon HD 3870 X2

این مشخصات برای بالاترین تنظیمات روی ویندوز ویستا سرویس پک 1 dx 10 است
    احتمالان فروارن گرافیک خیلی خیلی خیره کننده داریه این نسخه جدید
    به نظر من همین جور است
    چه سیستم مسخره ای
    کلی خندیدیم
    ما که عکساشو دیدیم چیزی نبود
    دیگه گرافیک هر چقدر هم بالا باشه دیگه به شاهکارهایی مثل AC یا crysis نمیرسه که
    با این وجود شرکت سازنده نباید انتظار فروش بالایی رو داشته باشه
    اتفاقا بازی داستان خیلی قشنگی داره گرافیکش هم خیلی بالاست بی خود وقتی درباره چیزی اطلاعات کافی ندارید صحبت نکنید !!!
    همین یکش یه عکسایی می تونم ازش بزارم تازه هنوز ماله 1 2 سال پیشه ببینه گرافیکش چی بوده ! از جدید ترین تکنیکهای انویدیا توش بکار برده شده ! از صد تا از این بازیهای بی دونه داستان چرت هم بهتره ! بنظر من که از bioshock خیلی قشنگتر بود !!! بایو هرچی بود باز هم تکرار مکررات بود !!! ولی استالکر یه چیز دیگه ای بود !
    بایوشاک رو بصورت مثال گفتم چون اینقدر گفتن خوبه هو فلان و اینها ولی در عمل هر چی بازی کردیم ما با این بازی کنار نیمودیم تا 70 80 درصد می رفتیم دیگه اصلا حسش نبود بقیش رو بریم ! ولی تو استالکر همینطور جذب میشه می خواد ببینی بعدش چیه !!! حتی AC هم تکراری می شد بعد از چند میژن اولی ! حتی کرایسیس فقط گرافیک داشت ولی اصلا war جالبی نداشت !
    استالکر 1 همون یکش 7 تا پایان داشت ! دقیقا طبق شخصیت واقعیت پایان بازی رو می دیدی !!! اگه بر اساس حس خودت بازی می کردی پایانی رو می دیدی که حقت بود !

7. 2 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اتفاقا بازی داستان خیلی قشنگی داره گرافیکش هم خیلی بالاست بی خود وقتی درباره چیزی اطلاعات کافی ندارید صحبت نکنید !!!
    همین یکش یه عکسایی می تونم ازش بزارم تازه هنوز ماله 1 2 سال پیشه ببینه گرافیکش چی بوده ! از جدید ترین تکنیکهای انویدیا توش بکار برده شده ! از صد تا از این بازیهای بی دونه داستان چرت هم بهتره ! بنظر من که از bioshock خیلی قشنگتر بود !!! بایو هرچی بود باز هم تکرار مکررات بود !!! ولی استالکر یه چیز دیگه ای بود !
    بایوشاک رو بصورت مثال گفتم چون اینقدر گفتن خوبه هو فلان و اینها ولی در عمل هر چی بازی کردیم ما با این بازی کنار نیمودیم تا 70 80 درصد می رفتیم دیگه اصلا حسش نبود بقیش رو بریم ! ولی تو استالکر همینطور جذب میشه می خواد ببینی بعدش چیه !!! حتی AC هم تکراری می شد بعد از چند میژن اولی ! حتی کرایسیس فقط گرافیک داشت ولی اصلا war جالبی نداشت !
    استالکر 1 همون یکش 7 تا پایان داشت ! دقیقا طبق شخصیت واقعیت پایان بازی رو می دیدی !!! اگه بر اساس حس خودت بازی می کردی پایانی رو می دیدی که حقت بود !
    اتفاقا دقیقا من همچین حسی در استالکر داشتم واقعا بازی بعد از مدتی خسته کننده و یکنواخت میشه و داستان بازی هم حقیقتا سر در گم اصلا من خودم حدود 80% بازی رفتم ولی واقعا خسته کننده شده بود برام و دیگه جذابیتی نداشت به نظر من که اصلا این بازی رو نمیشه با بازیهای درجه یک مقایسه کرد Bioshock فوق العاده بود نسخه جدیدش هم بهتر نخواهد بود با این حال بازی بدی نبود .

ولی در مورد گرافیک بازی و سیستم مورد نیاز که بحث شد در مقاله ای خوندم در مورد نسخه جدید این بازی یه چیز خیلی خوبی که داره اینه که با هر سطح سیستمی کاملا مچ میشه و شما میتونید حتا با سیستم نچندان قوی هم این بازی رو بازی کنید البته اگر سیستم قوی دارید هم نگران نباشید چون بازی گرافیک خیلی بهتری را حتی با قویترین کارت گرافیک (4780x2) و CPU به شما ارائه میده .

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

نه بابا شایعست
    کراس؟ کراس فایر رو میگی؟ اون که برا کارتهای Ati هستش.برای انویدیا SLI به کار برده میشه.(جهت اطلاع)

چه سیستمه خری!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    بالاخره این بازی عرضه شده یا نه؟؟؟؟؟؟همش دارم میرم به فروشگاه ها سر میزنم هی جواب منفی (نه) میشنوم
    کی میاد بالاخره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این حداقل سیستم مورد نیاز این بازی هست :

• Microsoft(R) Windows(R) 2000(SP4)/XP/Vista (SP1)
    • Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
    • 512 MB RAM
    • 10 GB free hard disc space
    • 128 MB DirectX(R) 8.0 compatible card / nVIDIA(R) GeForce(tm) 5700 / ATI Radeon(R) 9600
    • Keyboard, Mouse
    • LAN / Internet for Multiplayer

میبینید که اصلا سیستم قوی برای اجرا نمیخواد

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب اگه با این مشخصات بازی رو اجرا کنی معلومه خیلی از جزئیات بازی رو از دست میدی
    جلوه های بصری روی یکی از مهمترین قسمتهای بازیه که اگه بخوایم با این جزئیات بازی رو اجرا کنیم بهتره که اصلا بیخیال شیم
    گرافیک بازی خیلی روی جذب بازیکن تاثیر داره

13. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •