daneshmandane tork pas az sadha sal tavanestan adamha ra be se daste taghsim konan : dase aval daste dovom daste sevom
1
2
daneshmandane tork pas az sadha sal tavanestan adamha ra be se daste taghsim konan : dase aval daste dovom daste sevom
ارتباط برخي ترانه ها با مباحث شرعي:
خوشگلا بايد برقصن...(امر به معروف)
اي قشنگتر از پريا – تنها تو کوچه نريا...(نهي از منکر)
اي خانوم کجا کجا؟ (صيغه فضولي)
دلم فقط تو رو مي خواد(تارک الدنيا)
بابا تو ديگه کي هستي دسته شيطونو بستي...(ذنوب الشياطين)
يه ماچ دادو دمش گرم ...(اکرام ايتام)
نمره بيست کلاسو نميخوام (ايثار)
منو تهديد ميکني که يه روز از پيشم ميري (کظم غيض)![]()
محرم بوده , آخونده ميره بالاي منبر مي گه:از حسين بگم؟!دلتون ميسوزه.......از ابولفضل بگم؟!جيگرتون ميسوزه......بذار يه چيز بگم کو...نتون بسوزه , امشب شام نميدن)با شرمندگی فراوان
غضنٿر رتبه اول کنکور رو میاره بهش میگن چه کار کردی؟ میگه روزی 25 ساعت درس می خوندم!!!! میگن مگه میشه? میگه آره: صبح یک ساعت زود تر بیدار می شدم!!!
می دونی عرب مخفف چیه؟ عدم رعایت بهداشت![]()
روز قيامت خدا به مردا ميگه: اونايي كه زن ذليل بودن سمت چپ بقيه سمت راست. همه ميرن سمت چپ فقط يكي نميره. خدا بهش ميگه چرا تو نرفتي اونور؟ ميگه: خانومم گفته اينجا وايسا![]()
زندگي قشنگه اگه با تو باشه... مرگ قشنگه اگه براي تو باشه... دلتنگي قشنگه اگه به خاطر تو باشه... من قشنگم اگه با تو باشم... اما تو هر کار بکني قشنگ نميشي پس بيخود زور نزن![]()
خوردن شيريني خيلي راحته٬ خوندن داستان شيرين هم راحته٬ اما پيدا كردن دوست شيرين خيلي سخته! تو چطوري منو پيدا كردي؟
ترکه يه سگ فلج داشته، هر وقت دزد ميومده، سگه رو مي گذاشته توي فرغون و دنبال دزده ميدويده
قزوینی ها زنگ در خونشونو روی زمین گذاشتم و روی دیوارشون نوشتن که بر پدر و مادر کسی که با پا زنگ بزنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)