من این کار رو انجام دادم ولی باز همین مشکل رو داره
اصلا من از اول همین کار رو کرده بودم
من این کار رو انجام دادم ولی باز همین مشکل رو داره
اصلا من از اول همین کار رو کرده بودم
پي اچ پي ساپورت ميكنه!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام قربان
ضمن تشکر فراوان 2تا سوال داشتم یکی این که چه جوری میشه برا نیوک قالب ساخت یا حداقل قالب ها رو ساز گار کرد و
دوم این که چه جوری میشه توی یک هاست FTP بدون Cpanel نیوک رو نصب کرد
خیلی ممنونم
سلام قربان
ضمن تشکر فراوان 2تا سوال داشتم یکی این که چه جوری میشه برا نیوک قالب ساخت یا حداقل قالب ها رو ساز گار کرد و دوم این که چه جوری میشه توی یک هاست FTP بدون Cpanel نیوک رو نصب کرد
خیلی ممنونم
![]()
Last edited by amineng; 04-12-2008 at 14:10.
در مورد قالب بعدا بحث خواهد شد
در مورد سوال دوم وجود cpanel اهمیتی نداره مهم اینه که شما بتونید یه دیتابیس متصل به نیوک داشته باشید
حالا cpanel باشه یا نباشه
سلام. من يك مشكل اعصاب خورد كن با نيوك دارم. اونم گالري عكسه.
اولا كه وقتي ميرم توي ماژولها فعالش ميكنم يهو غيبش ميزنه.ديگه هم تو ليست ماژولها نيست.
بعدش هم وقتي ميخوام يك پوشه براش بسازم اين خطا رو ميده:
ايجاد ميشه ولي عكسي كه براي اون پوشه در نظر گرفتم نمايش داده نميشه.
Warning: mkdir() [function.mkdir]: Unable to access /modules/emsGallery/images/ in /home/bihosele/public_html/admin/modules/emsGallery/cats.admin.php on line 190
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to access /modules/emsGallery/images//security.gif in /home/bihosele/public_html/admin/modules/emsGallery/cats.admin.php on line 246
Error when uploading file
ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد.
شما قبل از اینکه این ماژول رو فعال کنید اول به قسمت ویرایش بروید و تنظیمات مورد نظر را انجام دهید
یعنی قسمت شاخه و نمایش برای
را انتخاب کنید
بعد فعال کنید
ببینید اگه مشکلتون حل شد که هیچ اگه نشد یه راه دیگه میگم
سلام قربان
ببخشید خواستم بدونم چه جوری میشه توی یه سایت FTP بدون Cpanel یه دیتابیس متصل به نیوک داشته باشم
نیاز به نصب نرم افزار دارم ؟؟
ممنونم
نه باید تو خود هاست این امکان وجود داشته باشه
ببین دوست عزیز هاست اگر هم cpanel نداشته باشه حتما manager داره میتونی به جای ftp کلمه manager رو بزنی ببینی میره یا نه
اگه رفت اونجا بگر ببین دیتا بیس داره یا اصلا نداره
چون ftl فقط به درد انتقال میخوره
سلام عزیز
می بخشید اینقدر با سوالام شما رو اذیت می کنم
1- راستش توی هاست FTP من یک پوشه cin-bin دو تا فایل php.ini و fastphp.ini و یک فایل ناشناخته ی ftpquota بعلاوه index و چند فایل دیگه وجود داره که مربوط به Error های صفحات میشه.
حالا من میتونم دیتا بیس داشته باشم (همین جوری!!!) یا باید نرم افزارهایی مثل PHPmyAdmin رو روش نصب کنم
و اگه نصب کنم آیا با نیوک سازگاره؟!؟
2- ببخشید یه سوال دیگم این که چه جوری میشه تالارهای گفتگو رو از توی نیوک به طور کامل حذف کرد ؟ (یعنی جوری که هیچ دسترسی به اون وجود نداشته باشه حتی صفحه ی اولش؟)
3- من با یه مشکل هم مواجه بودم (البته توی نیوک 8) اونم اینکه امکان عضویت رو غیر فعال کرده بودم اما اعضایی هم که خودم به عنوان مدیر تعریف می کردم نمیتونستن وارد بشن
بازم خیلی خیلی ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)