من تو تاپیک اختصاصی iaudio cowon توضیح دادم که چرا سایت پارسونی خوابیده و از کجا میشه با پارسونی ارتباط داشت
لطفا به اونجا سر بزنید
من تو تاپیک اختصاصی iaudio cowon توضیح دادم که چرا سایت پارسونی خوابیده و از کجا میشه با پارسونی ارتباط داشت
لطفا به اونجا سر بزنید
اگه دوشت داشتی به تاپیک اختصاصی iaudio cowon سر بزن تا با امکانات جانبی D2 هم آشنا بشی
والا قصد جسارت ندارم ، اما عقل و تجربه من حکم می کنه که حرف چندتا سایت معتبر که چندتا کارشناس معتبر دارن و با استفاده از ابزار مناسب و روش های استاندارد یه دستگاه رو تست می کنن ، معتبر تر از حرف چندتا کاربر معمولیه ... دقیقا به همین علت که در حوزه صدا ، بحث سوبژکتیو هستش ، نیاز به یه معیار مناسب داریم ... وگرنه اگه قرار باشه دوست من یه چیز بگه و دوست شما یه چیز و فلان کاربر یه چیز که دیگه نمیشه هیچ نتیجه ای گرفت ... بازم شرمنده ..
سلام، ممنونم از همه دوستان.می خواستم یک مدل معرفی کنید :
1.حدود 40_50 تومان
2.فقط برای گوش دادن به موسیقی صوتی.(نه فیلم و کلیپ و شو و.....)
3.ظرفیت زیاد مهم نیست.(حداکثر 1گیگ)
4.رادیو هم نداشت مهم نیست.
5.فقط هر چی نداره، کیفیت صداش خیلی خیلی مهمه.
ممنون از دوستهایی که وقت میگذارند و کمک می کنند.
1. بودجه ات خیلی پایینه .. اصطلاحا بهش میگن " بودجه ورودی" ... یعنی با این بودجه فقط می تونی "وارد" بحث Mp3 player بشی ..
2. زیر 1 گیگ نگیر ... مطمئن باش زود پر میشه ..
مکررا در تاپیک های موجود در این مورد صحبت شده .. این دوتا رو ببین ، باز اگه سوالی بود بپرس ..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی seymour عزیز.
تا 100 تومان هم مشکلی ندارم، ولی چون mp3 player قبلیم خیلی قدیمیه و چند وقته که گوشیم مشکل پیدا کرده ، یک چیز دم دستی می خواستم تا این چند وقت استفاده کنم.فقط هم کیفیت صداش مهمه.البته دیشب تو این فروم می گشتم از p2 samsung هم خوشم اومد.اگه خوب جواب داده همون رو بگیرم.
ممنونم.
در مورد P2 که به بودجه شما نمی خوره ؛ (آخرین قیمتی که دوستان دادن 150 واسه 2 گیگ بوده)
در مورد بودجه تا 100 تومن ، شما می تونی zen v plus بگیری که کیفیت صداش در اون دامنه قیمت کم نظیره ...
سلام
دوستاني كه اطلاع دارند آخرين قيمت d2 براي 2 گيگ چنده؟
كجا ميشه d2 رو با مناسبترين قيمت خريد
شايد تو همين ماه d2 رو بخرم
ممنون
Last edited by f-soltani; 20-10-2008 at 18:46.
توی تاپیک محصولات cowon ، دوستمون میگن که ظاهرا داره توی ایران کمیاب میشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اطلاعی در این مورد ندارم ... بهرحال قیمت 2 گیگش باید همچنان حدود 180 تومن باشه ... بازار رضا واحد 43 رو چک کن ...
البته من با توجه به حرفا مسوول فروش پارسونی میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)