اصلا از یرنامه نویسی و سخت افزار خوشم نمیاد
امنیت -شبکه رو دوست دارم
خدا کنه واسه کارشناسی داشته باشه
کسی نیست جواب بده ؟؟
بله
خیر
اصلا از یرنامه نویسی و سخت افزار خوشم نمیاد
امنیت -شبکه رو دوست دارم
خدا کنه واسه کارشناسی داشته باشه
کسی نیست جواب بده ؟؟
برنامه نویسی یا سخت افزار پایه ثابت اکثر شاخه های کامپیوتر هستند حتی امنیت - شبکهاصلا از یرنامه نویسی و سخت افزار خوشم نمیاد
امنیت -شبکه رو دوست دارم
بهترین کار اینه که خودتون برید دفترجه سازمان سنجش رو دانلود کنید و توش جستجو کنید (که بازم شک دارم تو این مقطع شاخه بندی وجود داشته باشه)خدا کنه واسه کارشناسی داشته باشه
Last edited by G.D.ragon.Ir; 25-09-2011 at 13:47.
به هیچ کدوم از این کارای سنجش نمیشه اعتماد کرد
باید موقع دفترچه گرفتن برای سال بعد ببینیم چی میشه![]()
سلام
یه سوال خیلی خیلی فوری
اگه کسی تو دانشگاه دولتی رشته کاردانی برق قبول شده باشه
میتونه به رشته امار(کارشناسی) تو همون دانشگاه تغییر رشته بده؟
امار انتخاب بعدیش بوده و قبول شده.ممنون
دوستان من در حال حاضر دارم اکتشاف معدن میخونم. آیا امکان داره که رشته ام رو به یه رشته متفاوت دیگه مثل مهندسی مکانیک یا برق تغییر بدم؟ البته الان که ترم 1 هستم.
گرایش رو چی؟ مثلا از گرایش اکتشاف برم استخراج؟
در مورد انتقالی و مهمان چی؟ من الان دارم تو یه شهر دیگه درس میخونم (صنعتی شاهرود) میتونم مهمان برم فردوسی مشهد یا مثلا امیرکبیر تهران (اگر محل سکونتم اون مکان ها باشه مثلا!)
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من فوق دیپلم مکانیک ساخت و تولید دانشگاه آزاد گرایش ماشین ابزار دارم از اونجایی که علاقه ای به رشتم ندارم خواستم بدونم میتونم تو مقطعه کارشناسی در دانشگاه آزاد یا جامع علمی کاربردی در رشته تحصیلی دیگری ادامه تحصیل بدهم . و اینکه آبا تطبیق واحد دارد یا ندارد ؟
خدمت همه دوستان عزیز سلام
من مدرک کاردانی ساخت و تولید گرایش ماشین ابزار دارم ولی اصلا هیچ گونه علاقه ای به درسهای این رشته ندارممیخواستم بدونم میشه در مقطع کارشناسی رشته دیگری را انتخاب کنم و سوال بعد اینکه آیا تطبیق واحد صورت میگیره و در کدام کنکور بهتر میشه رشته مورد علاقم رو انتخاب و شرکت کنم - ممنون میشم راهنمائیم کنید
با سلام.
من الان پودمان 2 علمی کاربردی پودمانی هستم.
میخوام تغییر رشته بدم...آیا میتونم؟!
دوستان عزیز یه راهنمایی هم میخواستم بکونید. به نظرتون معماری بهتره یا کامپیوتر ؟
من توی دبیرستان کامپیوتر خوندم ولی دانشگاه رفتم معماری،الان میخوام برم همون کامپیوتر.
کامپیوتر رو به خاطر این نرفتم که میدونستم توی دانشگاه چیز زیادی یاد نمیدن ،منم خودم کامپیوترم خوبه ، هم برنامه نویسی و هم طراحی وب و فلش و مالتی مدیا کار میکنم زیاد هم نمونه کار دارم.
ولی گفتم بیام معماری که کمی هم علاقه داشتم هم چیز جدیدی یاد بگیرم و هم بازار کار بهتری داره.
ولی الان میگم که معماری اگه معدل 14 بشه توی کامپیوتر زیر 17 نمیشدم.
تازه فهمیدم که معماری هم خیلی زیاد فارغ تحصیل داره مثل کامپیوتر و باید بازار کارت رو خودت پیدا کنی(یه جوری هر دوتاشون کار آزاد دارن دیگه).
الان به نظشرتون من که توی کامپیوتر بهتر هستم ، بهتره همون کامپیوتر(که میتونم معدل بالاتری و تا مقطع بالاتری بخونم) برم یا معماری(که مدرکش رو بگیرم هم معماری بلدم،البته نه در حد آس! و هم کامپیوتر) ؟
با تشکر ویژه
من 5 ترم دارم تو دانشگاه ازاد درس میخونم
الان بخوام انصراف بدمو برم علمی کاربردی , مشمول سربازی میشم؟
کسی نیست جواب بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)