بازم دمت گرم
خیلی گلی
از جوابتون ممنونم بهراد جان ولی یه چیزی باطری P1 هم که 950 میلی هست!!
داری بچه ها رو گول میزنی برن بخرن تا ارزون شه هااااااا
این جریان امضامم که دیگه خصوصیه اینجا نمیشه گفت فقط گذاشتم هر وقت خودم میبینم لذتشو ببرم
راستی مهدی جان اگر میشه یکم عکس ها رو با Photoshop کوچیک تر میکنی بزاری خسته شدیم اینقدر اسکرول بار رو بردیم ایور . اونور. بعد یه چیزی من تو کف این کتاب موندم گذاشتی اونجا چیه (به نظر میاد جالب باشه)
موفق باشید
دمت گرم ...خیلی باحالیچشم حتما
دقیق نمیدونم ولی اونی که i نداره یه ریگی به کفشش هست...قدیم هم که میخواستم w810i بخرم w810 هم بود 50-60 تومن ارزونتر ...من w810i گرفتم...در ضمن w960 بود نه w960i .مگه از لحاظ نرم افزاري يا سخت افزاري با هم فرق دارن؟
---ویرایش:------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من واقعا گیج شدم...رفتم از یونانیه پرسیدم گوشیت w960 هست یا w960i ؟ یارو گفت w960i من گفتم فرقشون چیه؟ گفت نمیدونم.....اون عکس مهدی جان که گرفته بود از جعبه نوشته w960 .....به نظر باید یه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه ؟!! یا من اشتباه میکنم....خودمم که w950 گرفتم رو جعبش نوشته w950i .......
هر کی میخواد بگیره چک کنه حتما رو جعبش نوشته باشه w960i (آی)..........
Last edited by ^^ HAMID ^^; 12-01-2008 at 19:29.
سلام دوستان
جدا؟من فکر میکردم 1140 میلی هستهر چی میگذره بیشتر نا امیدم میکنه
وقتی 300 شد؟به قول اون فیلم باغ مظفر.....بعدااااااااااااا
کی گفته من با تو بودم؟من با حمید 3 نقطه بودم
اقا این مدیرها کجان...بیایید این اقا رو بن کنید..همش تو پستهاش نقطه چین الکی میده..کلا خیلی اسپمه
داداش حیف که پیام خصوصیم بستستوگرنه یه گفتمان درست حسابی باهات میکردم
نه محمد امین جان سخت افزاری که ابدا فرقی ندارن..مگه نرم افزاری فرقی داشته باشه که من تا حالا ندیدم
عجب گیری کردیما...اقا یکی بگه این گوشی صداش اخر بلنده یا بلند نیست
ببین مهدی جان یه ازمایش ساده انجام میدی؟
2 تا گوشی دیگه گیر بیار..مثلا دبلیو 810 و یه گوشی دیگه که بشه باهاش صدا ضبط کرد....اول گوشی دبلیو 810 ات رو اهنگش رو پخش کن....اون گوشی که باید صدا رو ضبط کنه رو مثلا در فاصله ی 20 سانتی اش قرار بده..یه 20 ثانیه ایی ضبط کن
حالا دبلیو 960 رو در 20 سانتی اون گوشی ضبط کننده ی صدا قرار بده
ضبط که کردی جفتش رو اینجا اپ کن..منتها هواست باشه تنظیمات 2 گوشی که مقایسه میکنی...کاملا مشابه هم باشه(هر 2 رو روی اخرین توان صدایی بگذار) و گوشی دیگه ی مورد بررسیت دستکاری نشده باشه
اینجوری خیلی راحت همه میتونن تشخیص بدن ولوم صدای 960 چه جوریه
نه حمید جون فرقی نداره(i داشته باشه یا نداشته باشه)..فقط نشون میده این گوشی جز گوشی های توزیع شده تو فلان موقعیت جغرافیایی دنیاست
کامیاب باشید![]()
فکر کنم باتری p1 همون 1140 میلی آمپر به w960i هم بخوره::":":":":":"::"جدا؟من فکر میکردم 1140 میلی هست هر چی میگذره بیشتر نا امیدم میکنه
شاید از لحاظ سخت افزاری فرق نداشته باشه و نرم افزاری دارم شک میکنم که یه فرق های دارهنه محمد امین جان سخت افزاری که ابدا فرقی ندارن..مگه نرم افزاری فرقی داشته باشه که من تا حالا ندیدم
اوه اوه ....عجب آزمایشی !!!! mision impossibleIII ....در حد هشدار برای کبرا11ببین مهدی جان یه ازمایش ساده انجام میدی؟
2 تا گوشی دیگه گیر بیار..مثلا دبلیو 810 و یه گوشی دیگه که بشه باهاش صدا ضبط کرد....اول گوشی دبلیو 810 ات رو اهنگش رو پخش کن....اون گوشی که باید صدا رو ضبط کنه رو مثلا در فاصله ی 20 سانتی اش قرار بده..یه 20 ثانیه ایی ضبط کن
حالا دبلیو 960 رو در 20 سانتی اون گوشی ضبط کننده ی صدا قرار بده
ضبط که کردی جفتش رو اینجا اپ کن..منتها هواست باشه تنظیمات 2 گوشی که مقایسه میکنی...کاملا مشابه هم باشه(هر 2 رو روی اخرین توان صدایی بگذار) و گوشی دیگه ی مورد بررسیت دستکاری نشده باشه
اینجوری خیلی راحت همه میتونن تشخیص بدن ولوم صدای 960 چه جوریه
به جانه خانه بزرگ (جناس ناقصنه حمید جون فرقی نداره(i داشته باشه یا نداشته باشه)..فقط نشون میده این گوشی جز گوشی های توزیع شده تو فلان موقعیت جغرافیایی دنیاست) یه فرق هایی داره ...مثلا همین صداش.. w960i صداش بلند.. w960 صداش کم
اون موقعیت جغرافیایی هم من تا حالا (آی ) و (سی) رو دیدم ولی خالی ندیدم....بعد تو اون فروم خارجیها خریدن همه w960i هست...در ضمن من تا حالا 3 تا گوشی سونی خریدم همش آی داشت w300i....w810i.....w950i ...خوب هم کار میکنند....اگه رو منطقه جغرافیایی هم حساب کنی چطور ممکنه اون یارو تو یونان میخره (آی) داره بعد من که تو ایران مثلا w950i میخرم هم ( آی ) داره؟.....گیییییییییییییییی یییییج شدم!!!!!!شایدهم اشتباه میکنم...اگه کسی اطلاعاته کامل در این مورد داره بیاد ما رو روشن کنه!!!!!!!!!!!!!
فقیریم دیگه ...بدبختیم !وقتی 300 شد؟به قول اون فیلم باغ مظفر.....بعدااااااااااااا
کی گفته من با تو بودم؟من با حمید 3 نقطه بودم
اقا این مدیرها کجان...بیایید این اقا رو بن کنید..همش تو پستهاش نقطه چین الکی میده..کلا خیلی اسپمه
داداش حیف که پیام خصوصیم بستستوگرنه یه گفتمان درست حسابی باهات میکردم...تو هم که وام نمیدی !
خوب خدا رو شکر پیغام خصوصیتو بستن !
بی معرفت تو این 392 تا پست لعنتی یه اسپم از من دیدی گلپسر ؟
![]()
سلام دلفین جان ممنون ازت
اقا این که خیلی زایست هدفون w950 حداقل ریموت داشت
من که میگم باید یه تجدید نظر در مورد باطریش بشه مثل n95 که باطری داغونی داشت ولی تو 8 گیگ درست شد
با این تفاسیر شاید من بفروشمش دوباره همون آیفون میگیرم البته شاید
من جعبه گوشی که همون 960 زده ولی داخلش زده 960i که البته راحت میشه همچین کاری کرددقیق نمیدونم ولی اونی که i نداره یه ریگی به کفشش هست...قدیم هم که میخواستم w810i بخرم w810 هم بود 50-60 تومن ارزونتر ...من w810i گرفتم...
چشم حتما در ضمن کدوم کتاب؟راستی مهدی جان اگر میشه یکم عکس ها رو با Photoshop کوچیک تر میکنی بزاری خسته شدیم اینقدر اسکرول بار رو بردیم ایور . اونور. بعد یه چیزی من تو کف این کتاب موندم گذاشتی اونجا چیه (به نظر میاد جالب باشه)
موفق باشید
دوستان سلام
مثل اینکه من هم پیدام شد
حالا این شاه چن قیمت هست تو بازار؟
ما که اینجا n82 دیدیم ولی960 رو نه
راستی عرض ارادت بهراد جان(چه عجب بعد عمری)
داداش بیخیل کناز جوابتون ممنونم بهراد جان ولی یه چیزی باطری P1 هم که 950 میلی هست!!
داری بچه ها رو گول میزنی برن بخرن تا ارزون شه هااااااا
این جریان امضامم که دیگه خصوصیه اینجا نمیشه گفت فقط گذاشتم هر وقت خودم میبینم لذتشو ببرم
راستی مهدی جان اگر میشه یکم عکس ها رو با Photoshop کوچیک تر میکنی بزاری خسته شدیم اینقدر اسکرول بار رو بردیم ایور . اونور. بعد یه چیزی من تو کف این کتاب موندم گذاشتی اونجا چیه (به نظر میاد جالب باشه)
موفق باشید
بابا پ1 1140 نیست
1120 میلی هست
بابا باتریش خفنهجدا؟من فکر میکردم 1140 میلی هست هر چی میگذره بیشتر نا امیدم میکنه
میدونید باتری ن95 8 گیگ چنده ؟؟من که میگم باید یه تجدید نظر در مورد باطریش بشه مثل n95 که باطری داغونی داشت ولی تو 8 گیگ درست شد
با این تفاسیر شاید من بفروشمش دوباره همون آیفون میگیرم البته شاید
1200 میلی هست
ولی بازم خیلی خیلی ضعیف تر نسبت به دبلیو 960 هست
ن95 8 گیگ :
Stand-by Up to 280 h
Talk time Up to 6 h
پ1 :
Stand-by Up to 440 h
Talk time Up to 10 h
دبلیو 960 :
Stand-by Up to 370 h
Talk time Up to 9 h
مثل اینکه 650 تا 700 هستدوستان سلام
مثل اینکه من هم پیدام شد
حالا این شاه چن قیمت هست تو بازار؟
ما که اینجا n82 دیدیم ولی960 رو نه
راستی عرض ارادت بهراد جان(چه عجب بعد عمری)
مخلصتم داداش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)