باشه. مرسی منتظرم...
در مورد اين كارت منم با نظر دوستمون موافقم كه اورش نكنيد چون ممكنه تفاوتي رو احساس نكنيد.
چون اگر كارت شما فن نداشته باشه سريع تر گرم ميشه و باعث آسيب هسته ميشه, مارك مموري هم مهم است و اينكه چه قدر پايدار بمونه.
در ضمن هسته رو در دو مرحله از 10 و مموري رو از 20 بيشتر نكنيد , البته مسئوليت اين كار و عواقب بعدي بر عهده شما است.
Last edited by musa; 01-06-2007 at 23:01.
salam be hame man radeon9600xt daram ba 3dmark05 emtiyaz 2044 gereftam be nazareton khobe? ya payine vase in kart?
va ye soale dige ta cheghadr mishe in kart ro overclock kard?
mamnon az hame
=============
فارسي لطفا
Gabana
سلام
من radeon9600xt رو با 3dmark5 تست کردم امتیاز 2044 گرفتم به نظر شما خوبه؟
و اینکه این کارت چقدر ظرفیت overclock داره؟
ممنون میشم سوال هامو جواب بدین
امتياز شما عالي هست.
برد كارت رو هم ذكر كنيد به همراه ميزان رم و بيت مموري و فركانس هسته و مموري در حالت پيش فرض و حداكثر ميزاني كه در برنامه اور مشخص شده است.
ظرفيت اور هم بستگي به نوع رم و ميزان خنك شوندگي هسته گرافيكي با خنك كننده اي كه براي كارت در نظر گرفته شده يا هموني كه براي كارت تعبيه شده متفاوت هست و ميزان مشخصي ندارد.
ATI radeon 9600 xt
با مادربردGIGA وچیپ ست اصلی SAMSUNG اینکه میگم واسه اینه که اکثر مادربردها چیپ ست HYNIX دارن که اصلا به درد نمی خوره
در حالت پیش فرض:
CORECLOCK:499.5 297 :MEMORYCLOCK
حداکثر میزان درRIVATUNER: MEMORYCLOCK:450 CORECLOCK:750 خوبه؟
اگر تصويرش رو هم بزاري عالي ميشه به همراه خود كارت.
ولي خيلي بالا بردي اين امتياز بدون اور هست يا با اور ,با اور هم تست بگير و ازش هم عكس بزار.
در ضمن سامسونگ يكي از بهترين ماژول هاي رم هست.
هاينيكس رو نميدونم شما رو چي حسابي به درد نخور ميدونيد, ماژول هاي هاينيكس جزو حرفه اي ترين ماژولها محسوب ميشه.
بدون اور این امتیاز گرفتم
اما زیاد نمیتونم با اور امتیاز بگیرم شایدحدود 2143 آخرین امتیازی بود که با اور کلاک گرفتم
من با این کارت تو هیچ بازی کم نمیارم
در مورد چیپ ست ها و برتریشون نسبت به هم باید یه بحث جداگانه راه بندازیم
انشا الله در فرصتهای بعدی![]()
Golipa عزیز ممنون از توضیحات .
ولی میشه عکسهای آموزش صفحه ی اول رو یه بار دیگه آپلود کنی ؟
دیگه باز نمیشن .
Golipa چرا عکس ها رو درست نمیکنی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)