کسی نمیخواد جواب بده؟
دوست عزیز اگه شما تو نصب bsd subsystem مشکل داری یک بار دیگه گوشیت رو با iplus2.0 که در این تاپیک گفته شدهمجددا ریستور و آنلاک کن مشکل bsd subsystem حل میشه و یکی از کامل ترین راه ها برای آنلاک است .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای برنامه هم سورسرو تو installer اضافه کن تمام سورس های موجود برای آیفون اضافه میشه و می تونی به راحتی اونا رو نصب کنی. در مورد برنامه خوب هم هر کسی یه سلیقه ای داره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه مطلب دیگه برای نصب برنامه ها سعی کن از V.P.N استفاده کنی .
Last edited by sadeghpa80; 09-04-2008 at 09:07.
صادق جان bsd system رو ميتونم نصب كنم يه سري از برنامه هارو نمیتونم نصب کنم یا اگه نصب هم بشه وارد برنامه نمیشه.
من پیشنهاد می کنم شما گوشیت رو یه بار دیگه با روش آنلاک با iPlus ریستور و آنلاک کن . تقریبا 90 % مشکلاتت حل میشه .
اجرا نشدن یک سری از برنامه ها بخاطر نداشتن Permissions است که شما با استفاده از آنلاک iPlus تقریبا دیگه با این مشکل روبرو نخواهید شد .
من در پست قبلیم هم گفتم شما اگه می خوای در نصب نرم افزار ها به مشکل بر نخورید از V.P.N استفاده کنید .
Last edited by sadeghpa80; 10-04-2008 at 09:46.
مرسی داداش ممنون از راهنماییت
دوستان سلام من یکی از دوستام آی فونش اومده برنامه ریخته بعدش الان گوشی که می خواهد روشن شه علامت مارک اپل میاد . دیگه یک لودینگ هم میده
مال من هم همینجوره
فکر نکنم مشکلی داشته باشه
سلام من تازه آیفون گرفتم ورژن 114 هست میخواستم روش کیبورد عربی بریزم وقتی تو سورس apps.iphoneislam.com رو میزنم هیچی اضافه نمیشه
میشه راهنمایی کنید
دوباره سلام
داشتم تو گوشیم بازی میریختم که نویدونم چی شد الان دیگه نه بهش sms میاد نه تو youtube میره
ولی من می تونم sms بدم
اولی احتمالا از خط اینترنتته...
باید یه category اضافه بشه به نام iphone islam که داخل اون فونت عربی هست...
سوال دوم... فکر میکنم باید ریستور کنی و با iplus 2.0 آنلاک کنی (اگه مک داری با pwnage tool آنلاک کن...میشه گفت بهترین نرم افزاره)
سوالت رو میتونی اینجا هم بپرسی:
------------/forums
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)