من گوشیم از همین مدله ولی بلد نیستم چه جوری مسیر فایل هایی رو که با بلوتوث برام میفرستند رو از
حافظه گوشی به حافظه مموری تغییر دهم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
من گوشیم از همین مدله ولی بلد نیستم چه جوری مسیر فایل هایی رو که با بلوتوث برام میفرستند رو از
حافظه گوشی به حافظه مموری تغییر دهم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هر موقع که حافظه گوشیت پر شد خود به خود اینکارو میکنه!
من میخام یه رم 2 گیگ خوب واسه این گوشی بگیرم
بهترین رمی که میتونم بگیرم چیه و چه قیمتی داره؟
رم خود گوشی مگه 2 نیست؟!
هر رمی که میگیرید فقط نگاه کنید که مخصوص موبایل باشه و CLASS 4 باشه (4Mb/s)
و SDHC باشه برای 4 گیگ به بالا!
سلام من 5310 قرمز دارم صدای هنسفریش از یکیش صداخوب نمیاد وضعیفه هنسفریهای زیادی رو تست کردم با اونا هم همین طوریه
میخواستم گوشیمو فلش کنم با فونیکس فایل فلش رو دانلود کردم وریختم تو پوشه فونیکس اون جایی که فایل فلش رو میریزند اما
درمرحله فریمور فلشینگ که میرسمتو پنجرش هیچی نشون نمیده ایا اشکال از گوشیمه یا فلش رو درست انجام ندادم؟
خاهشن یه فایل فلش برای فونیکس مخصوص 5310 که بروز با شه برام بزارین
خیلی ممنون
بهترین اینه که از فایل های دانلودی توسط خود فونیکس استفاده کنید!
سلام
یه سوال مهم داشتم
من امروز یه 5310 برای داداشم خریدم اما وقتی تویIME رو وارد میکنم اینو میارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصل نیسته؟ برم بدمش؟؟؟
عزيز من 5610 دارم يه چيزي تو مايه گوشيه خودتون ولي هيچ كدوم امكانات نداره تا حالا 4 تا گوشي عوض كردم ولي اين را همه جا گفتم فقط و فقط وفقط n81![]()
من این گوشی رو دارم و راضی ام ولی گوشی من یک مشکل داره و اونم اینه که نرم افزارهایی که برای اجرا باید به اینترنت وصل بشن مثل اپرا مینی کار نمی کنن و همیشه یک پیغام خطا میاد که میگه اینترنت کانکشنت رو چک کن در حالی که تنظیمات اینترنتش درسته و با خود گوشی می تونم به اینترنت وصل بشم. چی کار باید بکنم؟
شما Opera mini را اجرا کن و روی آیکون آچار کلیک کن و Settings را انتخاب کن بعد برو به قسمت Advanced و Protocol را از Socks به Http تغییر بده موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)