برای اولی ممنون
برای دومی:
منظورم این بود که شماره اسلاید ها از اسلاید شماره 2 شروع بشه
یعنی اسلاید شماره 1 شماره نداشته باشه
اسلاید شماره 2 slide number ش بشه 1 و ...
(اسلاید اول میخوام نمایش داده بشه)
برای اولی ممنون
برای دومی:
منظورم این بود که شماره اسلاید ها از اسلاید شماره 2 شروع بشه
یعنی اسلاید شماره 1 شماره نداشته باشه
اسلاید شماره 2 slide number ش بشه 1 و ...
(اسلاید اول میخوام نمایش داده بشه)
خوب در اسلاید اول، روی اون شماره یه مربعی، چیزی بکش تا ناپدید بشه.
برای این که اسلاید شماره 2 از شماره 1 شروع بشه گزینه زیر رو بزن:
File> Page Setup> Number slides from: 0
ولی شخصاً هیچ وقت این کارو نمی کنم. ترجیح میدم شماره اسلاید با شماره واقعی اسلاید یکی باشه.
هنگام کار با پایور پوینت با ارور زیر روبرو شدم لطفا کمکم کنید بگید مشکل از چیه :
error :the application failed to initialize properly (0×C0000135). CLICK ON OK TO Terminate the application
چطور میشه کاری کرد که یک فایل فلش مستقل از برنامه و بصورت یک فایل اجرایی اجرا بشه.
2◄ آموزش پاورپوينت 2003 و 2007
الف)◄ درج متن و عكس در اسلايد
براي نوشتن متن در اسلايدها، بايد اسلايد را از فهرست اسلايدها (سمت چپ صفحه) انتخاب و سپس
در پاورپوينت 2003: روي دكمه TextBox در نواز ابزار Drawing (پايين صفحه) كليك كرده، يك TextBox (جعبه متن) در اسلايد مذكور ترسيم كنيد و متن دلخواه را درون آن بنويسيد.
در پاورپوينت 2007: Insert> TextBox را زده و جعبه متن را در اسلايد جاري ترسيم نموده و متن دلخواه را در آن بنويسيد.
جهت گذاشتن عكس در اسلايد، كافي است:
در 2003: دكمه Insert Picture را از نوار ابزار Drawing انتخاب كنيم.
در 2007: Insert> Picture
سلام
تو یک اسلاید یک عکس درج کردیم و روی اون انیمیشن هایی جهت ورود به صفحه و خروج از آن تعریف کردیم.
چطوری می شه عکس رو عوض کرد بدون اینکه انیمیشن های اون حذف بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفاً پاسخ دهید. مرسی
من یک چند تا فایل پاور... درست کردم و نیاز بعضی از عکس های اون عوض بشه.
با سلام...
چطور میشه یه فایل پاورپوینت که بصورت pps هست رو، تغییر داد و ادیت کرد؟؟
سلام دوست عزيز
به نظر مياد براحتي اگه بري توي محيط پاورپوينت و اونو بازش كني امكان اديت وجود داشته باشه
سلام
چطوری می شه عکسهای موجود در یک فایل پاورپوینت رو عوض کرد بدون اینکه انیمیشن های اونا حذف بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفاً پاسخ دهید. مرسی
برای اینکار باید عکس ها رو از قبل ازطریق شیپ یا text box وارد کرد که بعداٰ بشه عوض کرد در غیر این صورت من فکر نکنم راهی داشته باشه.
با عرض سلام و خسته نباشید
پیشاپیش عذر خواهی میکنم اگه سوالم تکراریه.تعداد صفحات زیاد بود منم عجله داشتم وقت نکردم همه رو بخونم.
من میخوام برای پروژم powerpoint درست کنم موضوع چند تا مشخصه داره میخوام وقتی خواستم راجع به یکیشون توضیح بدم یه کادر دور اون مشخصه رو بگیره و بقیه صفحه تیره بشه و اون قسمت هم یا برجسته تر بشه یا رنگش روشنتر.من اینو خیلی وقت پیش رو یه اسلاید دیدم.ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)