سلام . من مبتدی هستم اما خیلی دوست دارم که یاد بگیرم .
لطفا بگد که برای سی پلاس پلاس خود برنامه اصلی که بعدا باید درونش برنامه نویسی کرد رو چجوری و از کجا تهیه کنم و اصلا اسمش چیه ؟
لطفا یه خورده راجع به این موضوع توضیح بدین . ممنون از همتون
سلام . من مبتدی هستم اما خیلی دوست دارم که یاد بگیرم .
لطفا بگد که برای سی پلاس پلاس خود برنامه اصلی که بعدا باید درونش برنامه نویسی کرد رو چجوری و از کجا تهیه کنم و اصلا اسمش چیه ؟
لطفا یه خورده راجع به این موضوع توضیح بدین . ممنون از همتون
نبوووووووود ؟؟؟بابا جون مادرتون من فردا باید تحویل بدم
![]()
این برنامه ای خواستین تو کتاب برنامه نویسی c++ آقای جعفر نژاد هست ! البته یه چیزایی کم داره دستورات c , ++c تفاوت زیادی ندارند !
میشه کمکم کنید باید یه برنامه ی دیکشنری بنویسم با استفاده از درخت جستجوی دودویی (BST) اگه راهنماییم کنید ممنون می شم !
یه چیزی رو نمی فهمم وقتی بخوام لغت و معنی بدم بهش هر یه لغت به عنوان یک شیء محسوب می شه یا هر بار که بخوام برنامه رو run کنم یه شیء ساخته میشه و تک تک لغت ها میشن خصوصیت های اون شیء ؟؟؟؟
آره چرا نشه؟
کسی نبود ؟؟؟؟بابا فقط راهنمایی خواستم نگفتم که بنویسین !!!!میشه کمکم کنید باید یه برنامه ی دیکشنری بنویسم با استفاده از درخت جستجوی دودویی (BST) اگه راهنماییم کنید ممنون می شم !
یه چیزی رو نمی فهمم وقتی بخوام لغت و معنی بدم بهش هر یه لغت به عنوان یک شیء محسوب می شه یا هر بار که بخوام برنامه رو run کنم یه شیء ساخته میشه و تک تک لغت ها میشن خصوصیت های اون شیء ؟؟؟؟
من يه برنامه گرافيكي به زبون c,or,c# تو محيط visual studioمي خوام؟
اگه مي شه زود جواب بديد ممنون ميشم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)