برای استفاده بهینه از sli & cfباید از چیپست های intel یعنی x38&x48&x58استفاده میشه چون تو مادربردهای دیگه نمیشه در حالت x16&x16از کارت استفاده کرد .
برای استفاده بهینه از sli & cfباید از چیپست های intel یعنی x38&x48&x58استفاده میشه چون تو مادربردهای دیگه نمیشه در حالت x16&x16از کارت استفاده کرد .
با سلام
اگر امکان دارد مقایسه ای بین برند های مختلف ati 4670 انجام دهید
سایتهای معتبر فقط با معرفی یک یا دو برند از یک کارت به بررسی میپردازند ودلیل آن هم این است که همه برندهای مرجع در یک سطح هستند و تفاوتی بینشون وجود نداره.با سلام
اگر امکان دارد مقایسه ای بین برند های مختلف ati 4670 انجام دهید
سری 7900 قویتر از 8400 و 8500 است.با سلام،
7900 256mb قوی تره یا 8400 gs 512 ؟؟!
با تشکر
NVIDIA GeForce GTX 295 (Preview) - Bit-Tech
NVIDIA GeForce GTX 295 (Preview) - Bjorn3Dکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NVIDIA GeForce GTX 295 (Preview) - Guru3Dکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NVIDIA GeForce GTX 295 (Preview) - Hardwarecanucksکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NVIDIA GeForce GTX 295 (Preview) - Overclockers Clubکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NVIDIA GeForce GTX 295 (Preview) - [H]Enthusiastکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
EVGA GTX 260 - 55 Nm - 216 Sh - SuperClocked Test
Relase Date : December 2008
سلام من تازه کارت گرافیک رو عوض کردم asuz 9600gt 1gig onbord ddr3میخاستم بدونم کارت گرافیک هم میتونه انبرد باشه؟ وپهنای باند این گرافیک چنده ومیخاستم 1مقایسه اگه امکان داره بین این کارت گراف و بقیه کارتها از شرکتهای دیگه بزارید
بله ، انواع کارت گرافیک آنبرد بر روی مین بردهای مختلف تولید شده است.سلام من تازه کارت گرافیک رو عوض کردم asuz 9600gt 1gig onbord ddr3میخاستم بدونم کارت گرافیک هم میتونه انبرد باشه؟ وپهنای باند این گرافیک چنده ومیخاستم 1مقایسه اگه امکان داره بین این کارت گراف و بقیه کارتها از شرکتهای دیگه بزارید
پهنای باند مموری کارت شما 256 بیت است.
همه کارتهای مرجع 9600GT از همه شرکتها(ASUS - XFX - Zotac - ...) در یک سطح هستند( با اینکه کارت شما نسخه 1 گیگ هست ولی میتوان گفت تفاوتی بین نسخه 512 مگابایت و 1 گیگ در بازیها وجود نداره).
یک بررسی از کارت 9600GT با برند Zotac و بنچمارک این کارت در بازیها :
سلام
ببخشید من یه کارت گرافیک برای بازی میخوام ولی نمیدونم چی بخرم
لطفا کمک کنید
فک کنم Geforce gtx 280 برام خوبه ولی انگار ATI ها هم خوبن
من موندم از کدوم و چه مارکی بخرم
شایدم Geforce 9800 خوب باشه ابته 2 گیگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)