خوب اينم 2تا عكس كه با ان 81 گرفتم (بهتره بگيم اصلا رو دوربين كار نكرده )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اينم 2تا عكس كه با ان 81 گرفتم (بهتره بگيم اصلا رو دوربين كار نكرده )
مثل اینکه هیچکی به غیر از من N81 نداره که بشینیم با هم یه بحث گرم داشته باشیم ....!!!
ای بابا N73 هاتونو بفروشید برید یه N81 بگیرید تا گرونتر نشده ....
می ارزه که ان73 رو بدیم ان81 بگیریم ؟؟؟
نظرتو میخوام بدونم چیزایی که سرتره نسبت به ان73 واقعا ارزششو داره ؟؟؟
راستی خودم با ان81 کار کردم میدونم چه جوریه فقط نظر خودتو میخوام ...
دوربین برات چقدر مهمه؟ اینو بگو، تا جواب بده ! (ببخشید پریدم وسط!)
ببین دوست من برای من خیلی چیزا از یک گوشی مهمه ....
برای همین تا الان بالای 20 تا گووشی عوض کردم ...
یکی از اون المانهایی که برای من خیلی خیلی مهمه سرعت پردازش اطلاعات یا همون CPU گوشی هست ....
فکر کنم همونجوری که خودتم میدونی N81 و 5700 بالاترین سرعت CPU رو دارن حتی از N95 چه معمولی و چه 8 گیگ هم بیشتره .... برای اینک به درستی حرفم پی ببرید و دوباره نخوایم تا 2 روز درباره سرعت CPU گوشی ها بحث کنیم که کدوم بالاتر و پایین تره بهترخ یه سری به سایت :بزنید ..... من قبل از N81 گوشی N95 داشتم آره همه چیزش خوب بود اما 2 عامل باعث شد که بفروشمش و الان هم اصلاً پشیمون نیستم : 1- قدرت بسیار پایین باتری 95 بود که با اینکه آپدیت هم کرده بود و همه میگفتند که دیگه مشکل شارژ نداره اما من روزی 2 بار مجبور بودم شارژش کنم که ایم مساله خیلی اذیتم میکرد ... 2- من وقتی میخواستم با N95 یه sms بفرستم فقط در حدود 3 تا 4 ثانیه طول می کشید تا صفحه Text باز بشه و همین مدت هم طول می کشید تا متن رو Send کنه .... اما در صورتی که با N81 من 3 روز شارژ دارم ممکنه بگید شاید اون کارهایی که با 95 میکردی شاید با این نمیکنی اما بهتر بهتون بگم من 2 برابر بیشتر از 81 کار میکشم تا 95 ... چون معتقدم با کار کشیدن زیاد در شرایط مختلف نقاط ضعف و قوت یک گوشی مشخص میشه ... در مورد زمان لود شدن صفحه sms هم باید بگم تا دروغ نگفته باشم کمتر از 1 ثانیه لود میکنه و متن رو Send میکنه ... توی سایر منوها هم همین جور هست ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از نظر من ظاهر یک گوشی هم خیلی موثر هست .... از نظر من ظاهر و شکیل بودن N81 خیلی بهتر از N73 هست ... فکر کنم اینو خودتون هم قبول داشته باشید ...
اگه باز سوال و یا شک و شبهه بود بپرسید تا بگم .... ( ولی بازم میگم فقط فقط سعی کنید منطقی و به دور از احساس و تعصب حرف بزنید فقط همین )
خوب من چند روزی نبودم میبینم بحث خیلی داغ شدهدر مورد فلمبرداری n70 و n73 ... بدون شک n73 بهتره. اما چون رزولوشن فیلم n73 بیشتره و پردازش بیشتری میخواد تو حرکت های سریع ممکنه یه کم از n70 بیشتر کش بیاد که اونم در برابر رزولوشن بالای فیلمبرداریش زیاد مهم نیست.
اما در مورد دوربین n81 خوب فکر نمیکنم به n73 برسه به قول بچه ها بیشتر یه music phone تا یه camera phone در کل همشون خوبن دعوا نکنید![]()
Last edited by M.etallic.A; 30-12-2007 at 12:26.
خواهش میکنم اشکالی نداره ... فقط خوردی زمین چیزیت نشد که ...؟؟؟!!!
دوربین برای من در جایگاه سوم هست ....
اول : سرعت Cpu
دوم : کیفیت و بلندی پخش گوشی
و سوم : دوربین
سامان جان حرفات بد جور روم تاثیر گذاشته
منم میخوام بگیرم
خوشبختانه ملاک هام رو هم براورده کرده
1-سرعت cpu
2-کیفیت lcd
3-ورزن سیمبین و استفاده UI در این ورزن و یه سری نرم افزار های جدید
4-کیفیت صدا
5-دیزاین و زیبایی و با کلاسی و جواد نشدن***
دوربین زیاد برام مهم نیست(ولی کیفیت فیلمبرداری بد جور مهمه)
خلاصه که عاشقش شدم ولی متاسفانه خیلی گرونه
راستی الان قیمتش چقدره؟
N73 اصل فنلاند رو بفروشم چقدر باید بذارم روش
در ضمن من میخواستم N76 بگیرم ولی اگه توان خرید این گوشی رو داشته باشم حتما اینو میگیرم
راستی N81 جی پی اس نداره ؟!
یه سوال دیگه
مگه دوربین n81 کیفیتش چجوریه؟
در حد 2 مگاپیکسل نیست؟
کیفیتش با کدوم گوشی ها برابری میکنه؟
فوکوس داره؟
مگه کیفیت بدی داره؟
اگه کیفیتش خوبه پس چرا میگن باید قید دوربینو بزنی؟
Last edited by Sasan Info; 30-12-2007 at 14:39.
مثل اينكه منم اينجا پست زدم ها عكس هارو گزاشتم بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)