دوستان یکی هست راهنمایی ghost busters رو بزاره یا بهم گه تو مرحله 6 جلو اون دره که دو تا مجسمه بزرگه کلید به دست هست چیکار باید بکنم تا در باز بشه
دوستان یکی هست راهنمایی ghost busters رو بزاره یا بهم گه تو مرحله 6 جلو اون دره که دو تا مجسمه بزرگه کلید به دست هست چیکار باید بکنم تا در باز بشه
سلام
نميدونم جاي اين ژست اينجا هست يا نه
به هر حال
من توي بازي CivCity Rome گير كردم
نميدونم مرحله چنده ولي اونجا هست كه بايد گندم از يه كشور ديگه بخري توسط Trade Market
من خريدم ولي نميتونم از اون گندم ها استفاده كنم
منظور اينه كه گندم ها رو به انبار اصلي منتقل نميكنن
چه جوري بايد اين كارو انجام بدم؟
لطفا كمكم كنيد
ببخشيد مي خواستم بدونم فرق gamer و player چيست؟
راهنمای Prince of Persia T2T اگه ممکن بزارین .
Last edited by blAck fire; 18-09-2009 at 23:25.
سلام من مرحله آخر igi 2 هستم چطور پل رو بترکونم سه تا کار رو انجام دادم فقط محل 4 رو پیدا نمی کنم.
سلام دوستان
لطفا راهنمای فارسی مراحل بازی GTA IV را اگر دارید بگذارید . با تشکر![]()
دانلود راهنمایی GTA IV به زبان فارسی (قسمت اول به صورت PDF)
دانلود راهنمایی GTA IV به زبان فارسی (قسمت دوم به صورت PDF)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود راهنمایی GTA IV به زبان فارسی (قسمت سوم به صورت PDF)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی دوستان کسی تا حالا SCRATCHES.بازی کرده.من توی یکیاز مرحله ها گیر کردم .روز دومه بازی داره بارون میباره.یک در مخفی پشت ویترین اج های فیل پیدا کردم برای وارد شدن به اون اتاق تاریک پشت در نیاز به یک فانوس هست فانوس رو پیدا کردم ولی بازی میگه نفت نداره.تمام خونه ی توی بازی رو گشتم اما خبری از نفت نبود.لطفا راهنمایی کنید.....
سلام دوستان کسی راهنماییGears of War رو نداره
سلام دوستان!
يه مدتي گم و گوور شده بودم ! الان اومدم :دي
اين قوانين پست اول رو واسه چقندر نزاشتن كه:
لطفا رعايت شود !قوانین:
فقط راهنماهای بازی ها اینجا گذاشته میشه!
درخواست راهنمایی در فلان مرحله در فلان بازی رو فقط در تاپیک های اختصاصی بازیها مطرح کنید!
به زودي چند راهنمايي ميزارم + پاسخ گويي به درخواست هاي درست و حسابي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)