باشه ممنون.دیگه به توصیه شما عمل میکنم و سمت 2 تیکه نمیرم.قیمت خوبه.اما کارت صدای مینبورد جواب میده یا 1کارتم بگیرم؟
باشه ممنون.دیگه به توصیه شما عمل میکنم و سمت 2 تیکه نمیرم.قیمت خوبه.اما کارت صدای مینبورد جواب میده یا 1کارتم بگیرم؟
جواب میده
ولی اگه طالبی می تونی یه کارت سوند کرتیو بگیری
اگه میخوای تا معرفی کنم
مادربردتم بگو ببینم سوندش خوبه یا نه
؟
ASUS A8N_E مدل مينبوردم.
نمی تونم درایورهای کارت صدا رو نصب کنم موقع نصب این پیغامو میده
the HDA audio bus driver is required and not found
تو رو خدا کمک کنید
سلام
آقایون کمکم کنید
من اول یه مین گیگا داشتم که بنا به دلایلی سوخت حالا رفتم یه مین استوک ایســــــــوس گرفتم که هیچ سی دی همراهش نبود حالا من کارم گیر صداشِ . کارت صداش آنه
صدا هیچی ندارم جون هرچی مرد کمکم کنید
اگه اینترنت پر سرعت داری برو از تو سایت ایسوس دانلود کن
اگرم نداری برو از یه جا cd ساپرت مادربردتو بگیر
مثلا شرکت های کامپویتری
سلام به همگی من یه اسپیکر کرییتیو 7.1 دارم ،T7900
تراشه صدای مادر بردم ALC883 High Definition Audio 6-channel است میخواستم بدونم اگه یه کارت صدای Creative xtreme Audio X-FI
بگیرم کیفیت پخش صدام تو پخش آهنگ و بازی خیلی بهتر میشه یا نه ؟؟
فوری الطفا فوری الطفا
سلام
کارت صدا که asio رو پشتیبانی کنه و ورودی midi داشته باشه و مناسب آهنگسازی و نرم افزار سیبلیوس باشه در حدود 200 تومان چه پیشنهاد میکنید .
با تشکر
سلام
من چند روزی بود که دنبال کارت صدا برای راه اندازی یک استیو کوچیک میگشتم
میتونم موارد زیر رو پیشنهاد کنم
maya 44 قیمت 140 بدون midi
juli قیمت 160
وب سایت شرکتش هممارکهای دیگه ای هم استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل : Tc Electronic
Maudio
و ...
1-یک اسپیکر Creative T7900 دارم که به مادربرد Gigabyte P35DQ6 با کارت صدای Onboard هفت کاناله (Realtek ALC889A) متصل هست. به نظر شما اگر به جای این کارت صدای Onboard از یک کارت صدای دیگه مثل X-Fi Extreme Music یا چیزی مشابه (تا حد 100 تومان) استفاده کنم تاثیر زیادی در کیفیت پخش صدا(موسیقی و گیم) داره؟؟( بیشتر منظورم از لحاظ کیفیت و جزییات صداست تا بلندی و قدرت آن)
2-کار یک دیکودر مثل DDTS100 دقیقاً چیه؟ آیا یک کارت صدا مثل مدل های بالا هم همین کار رو انجام میده؟
3- لطفا یک کارت صدای مناسب برای این سیستم (تا 100 تومان) پیشنهاد بدین؟
4- X-Fi Extreme music در سایت کریتیو وجود ندارد(یعنی بطور مستقیم در لیست کارت های سری X-fi نیست ) و یه جایی هم خوندم که دیگه ساخته نمیشه.نظرتون در موردش چیه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)