دوست عزیز سیستم من این:
win xp- SP2-کارت گرافیک 64- رم 512 مگ -cpu intel(R) 2.00 GHz
ولی بعد از نصب فقط یه صفحه تیره میاد و فقط میشه ریستارت کرد.
خواهشا کمک کنید
دوست عزیز سیستم من این:
win xp- SP2-کارت گرافیک 64- رم 512 مگ -cpu intel(R) 2.00 GHz
ولی بعد از نصب فقط یه صفحه تیره میاد و فقط میشه ریستارت کرد.
خواهشا کمک کنید
احتمال داره از کرک باشه احتمال هم داره این بازی با نوع کارت گرافیکت سازگاری نداشته باشه
مشکلات وضعف های بازی :
گرافیک بازی : برای اینکه گرافیک به نظر بالا بیاد صحنه ها در دمو های بازی مات انتخاب شده که به رفع این مشکل کمک کرده و گرافیک پایین رو تا حدودی مخفی کرده مخصوصا در مورد تماشاچیان اما مات و بی رنگ و رو بودن بازی واقعا آزار دهنده هست صورت بازیکن ها واقعا ضعیف کار شده و بازیکن های زیادی در بازی اصلا شبیه نیستند که واقعا از شرکتی مثل الکترونیک آرتز بعیده توپ های بازی برای هر لیگ جداگانه طراحی شده اما گرافیک توپ ها وقعا ضعیف هست مو های بازیکن ها بسیار بد و ضعیف طراحی شده و با فیفا 2004 هم تفوتی ندارد و گویی جزیی از صورت بازیکن هست و اصلا بافتی ندارد که حس مو را به بیننده القا کند برای مثال مو های آرین روبن در تیم رئال نمونه کاملی برای این ضعف هست که واقعا افتضاح است باگ های گرافیکی عجیب در بازی هست مثل زمانی که گل زده میشه نصف توپ از تور بیرون میره و این واقعا برای یک بازی در سال 2008 وحشتناک هست لباس تیم ها واقعا ضعیف و رنگ رو رفته هست و مسوولان حتی به خودشون زحمت ندادند که شماره ها و اسم های رو لباس ها رو مطابق لباس های اصلی طراحی کنند مثال خوب در این مورد لباس تیم ملی ایتالیا هست که فونت لباس های پوما در اون رعایت نشده و حتی شماره وسط لباس درج شده نه در گوشه در یک کلام بازی از نظر گرافیک حتی نمره 3 از 10 را هم نخواهد گرفت ( من به این دلیل بود که گفتم افتضاح است ) شما نگین که گرافیک نسبت به فیفا 07 تغییر نکرده پس چرا می گید گرافیک مزخرفه من می گم مزخرف چون الان بازی ها وارد نسل جدید شدن و گرافیکشون عالی شده اما فیفا داره در جا میزنه
نقاط قوت :
صدا گذاری : مثل همیشه عالی و بی نقص
گیم پلی : پیشرفت بسیار زیادی داشته و بسیار به فوتبال واقعی نزدیک شده نه چون سخت شده بلکه به خاطر روش هایی که کامپیوتر برای مقابله انجام میده به خاطر شوت ها سانتر ها و پاس های در عمق که واقعا پیشرفت کرده
در کل اگر کسی هیجان براش مهم تر از گرافیک باشه بازی عالیه اما اگر گرافیک مهم باشه اصلا بهتره بازی رو تهیه نکنه
من بازی رو دیروز تهیه کردم . مثل همیشه یه گندکاریه دیگه از شرکت Ea.
نقدی رو که پیارسال توی همین فروم واسه Fifa 06 نوشته بودم رو به راحتی میشه دوباره Copy Paste کرد و به جای نقد Fifa08 تحویل داد.
فکر کنم سازنده هاش کورن که این همه باگ توی فیزیک بازی و گیم پلی رو توی این همه سال ندیدن و رفعش نمیکنن .
واقعا با بودن بازی مثل Pes اینا چجوری به خودشون اجازه ساخت این مسخره بازی رو میدم ؟
بیچاره اونایی که هر سال توی خارج 50 60 دلار پول میدن بابت یه همچین چیز مزخرفی...
ولی من اصلا با نظر شما موافق نیستم......به هر حال هر کسی یه نظری داره دیگه...سلیقه ای..به نظر من فوتبال واقعی رو فقط میشه تو فیفا بازی کرد..
نظرمم تو صفحه قبل گفتم:
بچه ها تیم ملی ایران توش هست یا نه؟
نه عزیزم نیست .
نه نیستش!![]()
امروز یک چندتا گل با سانتر رو خط وسط زمین زدم.چه باگ گیریم من![]()
من نظرم رو در مورد گیم پلی پس می گیرم امروز 2 تا باگ پیدا کردم که همیش از اونجا توپ گل میشه یکی وسط زمین هست و یکی هم شوت به جای سانتر از توی محوطه دروازه بان مشت می کنه توی دروازه خودش
منو باش گفتم امسال Ea یه کارایی کرده ولی مثل اینک باید منتظر Pes بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)