تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 92 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 911

نام تاپيک: تاپیک Fifa 08 + حواشی !

در آغاز فعالیت narafigh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست عزیز سیستم من این:
    win xp- SP2-کارت گرافیک 64- رم 512 مگ -cpu intel(R) 2.00 GHz
    ولی بعد از نصب فقط یه صفحه تیره میاد و فقط میشه ریستارت کرد.
    خواهشا کمک کنید

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان.

من يک مشکل با اجراي Fifa 08 دارم. مشکلم اينکه که بعد از بازکردن بازي، صفحه سياه ميشه و هيچي نمياد. فقط هم با ريستارت درست ميشه. چکار کنم؟ گفته کارت گرافيک 64 مي‌خواد ولي مال من 128 جي‌فورسه.

لطفا کمک کنيد.
    با تشکر.
    احتمال داره از کرک باشه احتمال هم داره این بازی با نوع کارت گرافیکت سازگاری نداشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مشکلات وضعف های بازی :
    گرافیک بازی : برای اینکه گرافیک به نظر بالا بیاد صحنه ها در دمو های بازی مات انتخاب شده که به رفع این مشکل کمک کرده و گرافیک پایین رو تا حدودی مخفی کرده مخصوصا در مورد تماشاچیان اما مات و بی رنگ و رو بودن بازی واقعا آزار دهنده هست صورت بازیکن ها واقعا ضعیف کار شده و بازیکن های زیادی در بازی اصلا شبیه نیستند که واقعا از شرکتی مثل الکترونیک آرتز بعیده توپ های بازی برای هر لیگ جداگانه طراحی شده اما گرافیک توپ ها وقعا ضعیف هست مو های بازیکن ها بسیار بد و ضعیف طراحی شده و با فیفا 2004 هم تفوتی ندارد و گویی جزیی از صورت بازیکن هست و اصلا بافتی ندارد که حس مو را به بیننده القا کند برای مثال مو های آرین روبن در تیم رئال نمونه کاملی برای این ضعف هست که واقعا افتضاح است باگ های گرافیکی عجیب در بازی هست مثل زمانی که گل زده میشه نصف توپ از تور بیرون میره و این واقعا برای یک بازی در سال 2008 وحشتناک هست لباس تیم ها واقعا ضعیف و رنگ رو رفته هست و مسوولان حتی به خودشون زحمت ندادند که شماره ها و اسم های رو لباس ها رو مطابق لباس های اصلی طراحی کنند مثال خوب در این مورد لباس تیم ملی ایتالیا هست که فونت لباس های پوما در اون رعایت نشده و حتی شماره وسط لباس درج شده نه در گوشه در یک کلام بازی از نظر گرافیک حتی نمره 3 از 10 را هم نخواهد گرفت ( من به این دلیل بود که گفتم افتضاح است ) شما نگین که گرافیک نسبت به فیفا 07 تغییر نکرده پس چرا می گید گرافیک مزخرفه من می گم مزخرف چون الان بازی ها وارد نسل جدید شدن و گرافیکشون عالی شده اما فیفا داره در جا میزنه

نقاط قوت :
    صدا گذاری : مثل همیشه عالی و بی نقص

گیم پلی : پیشرفت بسیار زیادی داشته و بسیار به فوتبال واقعی نزدیک شده نه چون سخت شده بلکه به خاطر روش هایی که کامپیوتر برای مقابله انجام میده به خاطر شوت ها سانتر ها و پاس های در عمق که واقعا پیشرفت کرده

در کل اگر کسی هیجان براش مهم تر از گرافیک باشه بازی عالیه اما اگر گرافیک مهم باشه اصلا بهتره بازی رو تهیه نکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه cully_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    PALACE OF DREAMS

پيش فرض

من بازی رو دیروز تهیه کردم . مثل همیشه یه گندکاریه دیگه از شرکت Ea.

نقدی رو که پیارسال توی همین فروم واسه Fifa 06 نوشته بودم رو به راحتی میشه دوباره Copy Paste کرد و به جای نقد Fifa08 تحویل داد.

فکر کنم سازنده هاش کورن که این همه باگ توی فیزیک بازی و گیم پلی رو توی این همه سال ندیدن و رفعش نمیکنن .

واقعا با بودن بازی مثل Pes اینا چجوری به خودشون اجازه ساخت این مسخره بازی رو میدم ؟

بیچاره اونایی که هر سال توی خارج 50 60 دلار پول میدن بابت یه همچین چیز مزخرفی...

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

من بازی رو دیروز تهیه کردم . مثل همیشه یه گندکاریه دیگه از شرکت Ea.

نقدی رو که پیارسال توی همین فروم واسه Fifa 06 نوشته بودم رو به راحتی میشه دوباره Copy Paste کرد و به جای نقد Fifa08 تحویل داد.

فکر کنم سازنده هاش کورن که این همه باگ توی فیزیک بازی و گیم پلی رو توی این همه سال ندیدن و رفعش نمیکنن .

واقعا با بودن بازی مثل Pes اینا چجوری به خودشون اجازه ساخت این مسخره بازی رو میدم ؟

بیچاره اونایی که هر سال توی خارج 50 60 دلار پول میدن بابت یه همچین چیز مزخرفی...

ولی من اصلا با نظر شما موافق نیستم......به هر حال هر کسی یه نظری داره دیگه...سلیقه ای..به نظر من فوتبال واقعی رو فقط میشه تو فیفا بازی کرد..

نظرمم تو صفحه قبل گفتم:

تو این یه هفته ای که بازی رو گرفتم:
    به نظر من که گیم پلیش فوق العاده....شوت ها و پاس ها که خیلی طبیعیه...مخصوصا شوت از راه دور ها و سانتر های بلند و 40 _50 متری که واقعا حرفه ای و خیلی هم کاربردی شده...درست مثل فوتبال واقعیه...کنترل دروازه بان هم تو هر زمانی که دوس داشته باشی هم خیلی ایده جالبی بود...قسمت Be A Pro که یک قسمت جدید تو بازی های فوتبال هست هم خیلی هیجان آور و جذابه...
    سختی بازی هم اصلا غیر طبیعی نیست ...واقعا تیم های حریف هوش مصنوعی خوبی دارند و خیلی خوب بلدند کارای تدافعی رو انجام بدند و این یه خورده بازی رو سخت تر و البته جذاب تر کرده...اون قسمتی که هم میتونی یه ترکیب دلخواه واسه خودت بچینی هم خیلی خوبه...به دوستان پیشنهاد میکنم حتما یه سری بهش بزنند......
    تاکتیک های بازی (همون 2_4_6_8 ) خیلی کاربردی شدند و تو هجوم و دفاع خیلی به آدم کمک می کنند...
    یه نکته ی جالبه دیگه اینه که میتونی تو بازی علاوه بر آمار بازی تعداد پاس های کوتاه و بلند و وپاس های عمقی تیم خودت و حریف رو مشاهده کنی که خیلی جالبه.....در کل باید بگم که گیم پلی بازی خیلی پیشرفت کرده ....
    البته گرافیک بازی حرف زیادی واسه گفتن نداره و تغیر زیادی نکرده....ولی با گیم پلی عالی که فیفا پیدا کرده این مورد رو میشه نادیده گرفت..........

این نظر شخصی من بود...

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

بچه ها تیم ملی ایران توش هست یا نه؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

نه عزیزم نیست .

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

نه نیستش!

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

امروز یک چندتا گل با سانتر رو خط وسط زمین زدم.چه باگ گیریم من

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من نظرم رو در مورد گیم پلی پس می گیرم امروز 2 تا باگ پیدا کردم که همیش از اونجا توپ گل میشه یکی وسط زمین هست و یکی هم شوت به جای سانتر از توی محوطه دروازه بان مشت می کنه توی دروازه خودش
    منو باش گفتم امسال Ea یه کارایی کرده ولی مثل اینک باید منتظر Pes بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •