میگم انگار تو سریال اغما فقط بعضی روزا روزه میگیرن!امشب چرا اینا اینقدر شیرینی و شکلات به هم تعارف میکردن؟!
این امیر جعفری تا الان کجا بوده؟عجب فیلمی اومد برای گرفتن مناقصه!
راستی راسته میگن قرن بیستم واسه ایشونه؟
اغماء
میوه ممنوعه
یک وجب خاک
شکرانه
هیچکدام
میگم انگار تو سریال اغما فقط بعضی روزا روزه میگیرن!امشب چرا اینا اینقدر شیرینی و شکلات به هم تعارف میکردن؟!
این امیر جعفری تا الان کجا بوده؟عجب فیلمی اومد برای گرفتن مناقصه!
راستی راسته میگن قرن بیستم واسه ایشونه؟
من موندم به این میوه ممنوعه چطوری مجوز پخش دادن
به قول هپکو جان عجب فیلمی اومد.تریپ مذهبی حاج آقا کم بود تریپ جبهه و جنگ هم اضافش شد،میگم نمی دونم چطوری مجوز بهش دادن
اما بعد از چند روز کمرنگی نقش امیر جعفری چقدر مقتدارنه! حاضر شد،ایول خوب حال این بچه پررو رو گرفتن
البته حیف که تو فیلم های ایرانی آخرش آدم بدها خفت میشن
سلام
دست این هستی درد نکنه
من اگه به جاش بودم
یه دوتا چک و لگد دیگه هم حواله این قربون(همون فرزاد )می کردم
فقط نمی دونم این هستی اگه واقعا مطمئنم پدرش زنده است چرا به پلیس نمی گه تا بعدا اینو دخالت ندن تو این بازی
میوه ممنوعه تلافی دیشب رو در آورد خیلی حال کردم
جلال فتوحی رو عشق است
حاجی هم حرفایی رو که تو دلش داشت ییهو ریخت بیرون
بابت عکسا هم ممنون بازم از اینکارا بکنید منظورم از پشت صحنه میوه ممنوعه هست
سلام
یادم رفت اینو بگم
از بین همه این سریالها که تو این مدت پخش م شه فقط امیر جعفری را عشقه
چقدر خوب بازی می کنه
دستش درد نکنه
امشب عجب تیکه پرونی هایی کرد...دستش درد نکنه
سلام من که کلا اولا با اغما حال میکردم ولی اونم گند زد من موندم این دکتره از کجا فهمید این زنه پول داره من هرچی فکر میکنم نمیفهمم ؟؟؟ آدم به راحتی میتونه بفهمه که نائینی چون آدم خوبی هست اینکار را کرد یکی نیست بگه نویسنده Iq اگر دکتره عملش میکرد که این اتفاقها نمیفتاد ولی خداییش همشون مسخره هستند و کلا می خوان خرافات را رواج بدن بابا شیطون سیخی چن این روزا ملت توی وجود خدا شک دارن چه برسه به شیطون که مخلوق خداست مثلا
خواهش میکنم،عکسهایی که از اغما گیر آوردم گذاشتم،اگر از میوه ممنوعه هم پیدا کردم حتما میزارمبابت عکسا هم ممنون بازم از اینکارا بکنید منظورم از پشت صحنه میوه ممنوعه هست
120درصد موافقم،واقعا که امیر جعفری باز هم هنرنمایی کرد،فقط حیف که حضورش توی فیلم کمهاز بین همه این سریالها که تو این مدت پخش م شه فقط امیر جعفری را عشقه
آی آی آی...
حرف دله منو زدی... حالم ازش به هم میخوره ... پارسال هم خروس باز بود نمیتونستم بازیشو تحمل کنم!
یه جورایی مثل فروتن میره رو اعصاب ادم البته بدتر.. بیشتر هم ماله لحن صداش و نوع حس گرفتن مزخرفشه ...
نمیدونی دیشب چقدر کیف کردم .. دلم خنک شد.. مرتیکه عقده ای هر پول داری میبینه بهش فوش میده انگار پول باباشو خوردن...
اون بیشعوری هم که گفتش بیشتر حال داد
اگر جلال از اون بالا پرتش کرد پایین همه بچه های این تاپیکو افطاری میدم
قسمت دیشب یه خوبی دیگه هم داشت اونم این بود که اون دوتا کفتر لوس عاشقو نشون نداد! دیدین تو خونشون چقدر صدای گنجشک میاد !!! الکی می خواد نشون بده خونه شون صفا داره ... همش افکته ! قربونت برم![]()
چه رمانتیک
بابا خدایی بی انصافی نکنید.خوب بازی کرده که بالاخره تونسته حرصمونو در بیاره دیگه!
ولی خداوکیلی چند وقت بود من همچین بازی از علی نصیریان ندیده بودم.خیلی انرژی میزاره رو کاراش.یه دفعه واسه جشنواره دهه فجر سینما قرار بود با استاد انتظامی به صورت زنده یه قسمت از فیلم گاو رو بازی کنه!باید پشت صحنش رو میدیدیت تا بفهمید چی میگم!
ولی کاش فیلم برداری و دقت سیروس مقدم میومد واسه فتحی تا حداقل یه سریال کامل داشته باشیم.این حسن فتحی بعضی جاها خیلی تابلو میکنه!اون صحنه که پسره رو قرار بود بزنن خیلی ضایع بود!یکیشون که داشت سایشو میزد یکیشونم که خودشو!
مثل اینکه دیشب جلال جون دل یه عده رو حسابی شاد کرده ! اجرش با خدا ...
10 سال دیگه هم بگزره ایرانی ها نمی تونن صحنه های زد و خورد رو درست حسابی در بیارن ... نمی دونم حکمتش
چیه یعنی انقدر سخته ؟؟؟ دیدین موقع زدن فرزاد رو ... به جایی که بزننش مثل کدو قلش می دادن اینو اونور ...
بازی نوچه جلال هم در حد خودش قابل قبوله ... بازی طناز طباطبایی هم اونقدر بد نیست ( نا سلامتی ابجیه بهنوش جونه ) صحنه هایی که گریه می کرد دل ادم کباب می شد براش ... دل ما که سوخت .
اما نیما رییسی نه ... نه خودش رو دوست دارم نه نقشش رو ... کلا از شخصیت های سفید مطلق بدم میاد . داشتن کمی خورده شیشه برای هر ادمی الزامیست !
راستی هر شب حوالی ساعت 12.30 شب " او یک فرشته بود " رو نشون میده ! در نوع خودش واقعا سریال خوبی بود ... بازیگراش هم خیلی خوب کار کردن ... از هر لحاظ از اغما سرتره ... شبکه چهار هم ساعت 10.30 صبح صاحبدلان رو میده ...
![]()
Last edited by S@eid; 29-09-2007 at 06:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)