تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 53 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 529

نام تاپيک: آخرین انیمیشنی که دیدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    و بالاخره ما هم چشممان به جمال این انیمیشن کوتاه جالب از استودیوی گوبلین ها روشن شد

داستان : عشق دو موجود بامزه (هشت پا) که انسان ها هم نمیتونند مانع رسیدن این دو تا به هم بشن

نامزد بودن اش رو که همه شنیدین! و میدونید که انتخاب نشد! اما انیمیشن خوبی بود.
    به یک بار دیدن اش که می ارزید هیچ دیدن چند باره اش هم من یکی رو که خسته نمیکنه!
    طراحی شخصیت ها و فضا ها به روشی نه چندان پیچیده انجام شده که البته فانتزی بودن اش جلب توجه میکنه. رنگ آمیزی ها در عین سادگی بسیار زیبا هستند و کلا انیمیشن تر و تمیزی هست! احساس کردم خیلی سعی شده مدت زمان انیمیشن از 2 دقیقه فرا تر نره.

2. 7 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

انیمیشن کوتاهLa Maison en Petits Cubes به کارگردانی Kunio Kato بود
    وای خدای من...
    یه کار شاهکار بود
    زیباترین انیمیشن کوتاهی بود که دیده بودم.
    از خصوصیات این انیمیشن کوتاه ، فوق العاده، جذاب ، دوست داشتنی بود
    کل مدت 12 دقیقه هست اگه میشد 13 دقیقه دیگه زده بودم زیر گریه
    اصلا دلم نمیخواد داستانشو لو بدم.به خاطر همین هیچی ازش نمیگم
    لطفا دوستانی که دیدن هم نگن که مزش نره
    این انیمیشن به حق امسال جایزه اسکار رو گرفت و بالاتر از انیمیشن هایی مثه اختاپوس و Presto قرار گرفت که واقعا هم حقش بود
    لینک مستقیمشو دارم با لینک رپیدشو هرکی خواست بگه براش بزارم
    امتیاز من به این انیمیشن 9.5 هست

4. 8 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    انیمیشن بولت Bolt رو دیدم.
    جالب بود زیاد داستان خاصی نداشت داستانش در مورد دخترکی بود که عاشق سگش بود و توی فیلمی با این سگ بازی میکرد فیلمی که داستانش هم در مورد سگ خارق العاده ای هست و میتونه کارهای خارق العاده ای هم بکنه و باید از دخترک دفاع کنه.
    کارگردان و دیگر عوامل فیلم سعی داشتند که به سگ تلقین کنند که واقعا خارق العاده هستش و باید از دختر مواظبت کنه.اما یه روز سگ گم میشه و...
    یه کم خسته کننده بود و اگه بیشتر از یک ساعت و نیم نبود حوصلم سر میرفت.ولی دیدمش.
    مثل اینکه که کاندیدای اسکار هم شده بود برای بهترین انیمیشن که به وال ای Wall e رسید اسکارش.
    امتیازش در آی ام دی بی:7.5
    امتیاز منم 7.5
    دوبلور صدای بولت جان تراولتا بود و دوبلور پنی(دخترک) مایلی سایروس بازیگر سریال هنا مونتانا بود.
    150 میلیون دلار خرج داشته که 114 میلیون فروخته.

6. 6 کاربر از Mani Sasy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mary Anne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طــهــران

پيش فرض

Persepolis

این انیمیشن رو دیدم که داستان زندگی دختری هست که سالهای کودکیش انقلاب ایران رخ میده و تمامی اتفاقاتی که به سر خونوادش و خودش میاد رو تا سن حدود 30 سالگی که سن کنونیش میشه به تصویر میکشه.

اولش انتظار داشتم یه انیمیشن سرشار از سیاه نمایی ببینم که همش به نظام کنونی توپیده و ... ولی الان میتونم با اطمینان بگم اثر واقعا زیبا و خوبی رو شاهدش بودم. از تغییراتی که طی این تحول بر سر جامعه ایران اومد و چیزایی که همه باهاش به طور کامل آشناییم چون در بطن اون زندگی کرده نسل ما.
    خیلی جالب بود وقتی انیمیشن رو میدیدم این حس بهم دست داده بود که ماها متعلق به چند نسل بعد هستیم و این چزا به اصطلاح دیگه برامون خاطره س یا سرگذشت افرادی که ربطی به ما نداشتن و و الان فقط داستانشون رو می خونیم. ولی با تموم شدنش دوباره این حقیقت مثل پتک خورد تو سرم که نخیر این داستان همین نسلی هست که ماها افرادش رو تشکیل دادیم ...

و نکته خیلی برجسته انیمیشن رفتار پدر و مادر مرجانه با اون بود. خانواده ای از دید من کاملا آزاد اندیش و فرهیخته که اگر همه پدر مادرا در اون زمان مثل اونها فکرمی کردن الان نسل ما زندگی بهتری داشت (با عرض احترام به همه پدر مادرا!!)

در کل بهش 8 میدم و اگه جلوه های بصری بهتری داشت ممکن بود 10 هم بدم.
    البته می دونم سبک انیمیشن ساده بود ولی با همین سادگی هم میشد جلوه های بهتری خلق کرد.

8. 9 کاربر از Mary Anne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

انیمیشن کوتاه برنده ی جایزه ی اسکار La Maison en Petits Cubes به کارگردانی Kunio Kato رو دیدم...

داستان :
    در مورد پیرمردی که زندگی مدام براش سخت تر میشه و پیپ دوست داشتنی اش باعث میشه خاطرات گذشته رو مرور کنه ...

یادداشت های من :
    یه انیمیشن درست و درمون و استخون دار! که همه چیز درش دیده میشد حتی اثرات گلخانه ای آلودگی هوا !!!
    ریتم بسیار کندی داره اما در عین حال به شما آرامش میده و لذت عجیبی ازش خواهید برد!
    اول از نوع نقاشی ها خوشم نیومد اما وقتی دیدم به این نتیجه رسیدم که شاید اگه جور دیگه بود این طور تاثیر گذار نمیشد.

Last edited by Behsood; 11-03-2009 at 00:13.

10. 6 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    : ماداسگار 2 فرار به آفریقا : Madagascar: Escape 2 Africa
    رو دیدم

به دنبال قسمت اول هست زمانی که الکس و دوستانش هواپیما رو تعمیر میکنند تا به نیویورک برگردند اما این هواپیما سقوط میکنه در دل آفریقا جایی که...........
    مممم.....
    فیلم فضای شادی داره که میتونه توسط هر رده ی سنی مشاهده شه
    سینماتوگرافی ساده و خوبی داره
    جوک هایی که پنگوئن ها میگن و کارهایی که میکنند کل انیمیشن رو تحت تاثیر قرار میده
    تنها چیزی که توی این فیلم کمی توی ذوق میزنه تکراری بودن کرکترها و .... هست که انگار برای ساخت یک انیمیشن خوب کم آوردند
    نظیر به کار بردن اون ساندتراک و هجوهایی به وسترن ها و....
    یکش رو بیشتر خواسته بودم
    به هر حال مدت زمان انیمیشن و همه چیز خوب هست
    من 5.5 میدم
    زیرنویس فارسی فیلم هم تلاش زیادی کرده بود بار کمدی رو بالا ببره نظیر به کار بردن کلماتی نظیر عیال و....
    لینک Imdb
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکات حاشیه ای :
    پروژه ی ساخت قسمت سوم هم اعلام شده اونم قبل از اکران این یکی برای سال 2012
    اینجاها هم معرفی شده که من خواهان انتقال پست ها هستم

12. 6 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض Madagascar 2

خب بالاخره این فیلم رو بعد از مدتها دیدم.(امروز 3تا فیلم دیدم)
    فکر کن فیلم داره تک لینک دانلود میشه .میای خونه میبینی 450 مگش فقط دانلود شده و نمیتونی بقیه فیلم رو ببینی .خلاصه بعد از 1ماه شایدم بیشتر دوباره دانلود کردم و فیلم رو کامل دیدم.این قضیه نصفه بود فیلم هم باعث شد خیلی فکر کنم که آخرش چطور تموم میشه و حقیقتش بگم این فیلم خیلی بهم چسبید
    شوخیهای توی فیلم خیلی قشنگ بود.درسته فیلم از لحاظ هنری بودن به پای wall-e نمیرسه ولی به جاش اینقدر آدم رو میخندونه که نمیشه به فیلم هیچ گیری داد
    پرتاب کردن هواپیما در اول فیلم.اوردن اون پیرزنه به داستان.لحظه ای که موتو موتو از آب میاد بیرون و میره طرف گلوریا و..... واقعا قشنگ بود.
    مرخصی زایمان گرفتن میمونها و مذاکره با اسکیپی که آخرش بود
    خیلی چسبید

14. 8 کاربر از MohandesMCD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض Code Lyoko\Season 1

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک imdb
    کد:
    اصل داستان که چطور شروع میشه رو از دو ost این کارتون می تونید بفهمید ( که پیشنهاد می کنم اول انها را ببینید)
    جرمی به طور اتفاقی موقع پیدا کردن قطعات دست دوم برای پروژه اش یک سوپر کامپیوتر در یک کارخانه قدیمی پیدا می کنه و ان را روشن می کنه در انجا متوجه دنیایی مجازی به ناه lyoko میشه و همچنین با یک شخصیت مجازی به نام الیتا اشنا میشه طی این مدت اتفاقات عجیبی براش رخ می ده که طی ان دوستان دیگرش اولریک ، آد ، یومی از پیدا کردن سوپر کامپیوتر با خبر می شن و بعد از ان متوجه یک پروسس خرابکار میشن که می تونه در دنیای واقعی تاثیرات مختلفی بزاره که به نام X.A.N.A که زانا می گن مواجه می شن و همچنین متوجه می شن از طریق تجهیزاتی که انجا هست می تونن وارد ان دنیای مجازی بشن ( که این دنیای مجازی دارای بخش ها و محیط های مختلفی اس.....انها درخواست جرمی برای کمک به الیتا برای خروج از ان محیط را قبول می کنن و از ان موقع تلاش می کنن الیتا را از انجا خارج کنن ولی زانا هر چند وقت یکبار تلاش به خرابکاری های شدید می کنه و انها مجبور می شن جلوش رو بگیرن و برای این کار مجبورن به دنیای مجازی برن که در انجا موجوداتی که زانا برای متوقف کردنشون می سازه رو می بینن....انها همچنین متوجه می شن که به کمک سوپر کامپیوتر می تونن زمان را بعد از شکست زانا به قبل از وقایع ببرن که کسی چیزی یادش نیاد و از این قابلیت بار ها استفاده می کنن.
    طی این تلاش هاشون اتفاقات زیادی می افتد و به موارد جالبی بر می خورن.....

نظر شخصی :
    در مورد این کارتون که ساخت فرانسه است طرفداران زیادی دارد و محصوg سال 2003 تا 2007 ( اخر بخشش ) هست و به زبان های مختلفی پخش شده در شبکه های دنیا ....همچنین در شبکه تورنت هم تمام قسمت هاش موجود است که می تونید ببینید.از نظر کیفیت ساخت هم تلاش های خوبی شده و امتیاز خوبی رو میگیره ( مخصوصا در دنیای مجازی )در زمینه خشونتی که وجود دارد بخاطر پوشش دادن گروه سنی شما عمرا بتونین خون ببینین ( بیشتر درگیری ها در محیط مجازی است و وقتی هر کدوم از کارکتر های اصلی شکست می خورن به دنیای واقعی بر می گردن بدون صدمه.)در زمینه داستانی هم به صورت قابل قبول نمره می گرد.
    نظر شخصی مناسب برای کودک نوجوان به بالا است.همچنین بخاطر اروم صحبت کردن بدرد کسایی که بخوان زبان یاد بگیرن هم بدرد می خوره.
    من از 10 امتیاز 8 رو بهش می دم.
    تصاویری از بخش اول این کارتون:( تو دو جا اپلود کردم دوستان مشکل نداشته باشن)
    منبع اول
    ( سرورش از بین رفته است)
    منبع دوم
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    ویرایش:سرور عکس tinypic.ca نابود شده از سایت دیگر پشتیبان می زارم
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    Last edited by zed2; 22-03-2009 at 16:24.

16. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز The Joker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دور دنیا در 80 روز

خوب بعد از چندين و چند سال قصد کردم که کارتون هاي دوران کودکي رو ببينم ، اونهايي که بعد از برگشتن از دبستان ، نونوايي ، خريد و ... به خونه مي ديدم و کلي لذت مي بردم ، ناگفته نماند که خيلي از کارتون ها رو بخاطر شرايطي که داشتم نمي تونستم ببينم و همين هايي رو که در کودکي ديدم کامل نمي تونستم ببينم و ...
    براي شروع دور دنيا در 80 روز رو انتخاب کردم ، کارتوني قديمي و خاطره انگيز و بسيار آموزنده با شخصيت هاي دوست داشتني بخصوص تيکوي کوچولو که شخصيت مورد علاقه ي خودم هست ، تيکويي که خيلي پر انرژي شاد و پرجنبوش و باهوش هست که سعي مي کنه دوستش ريکو رو در خيلي جاها راهنمايي کنه و اگه اشتباهي در صحبت ها يا حرکاتش هست رو کمک در بهتر شدنش بکنه .
    قسمت اول اين کارتون زيبا رو ديدم و بسي لذت بردم از چند وجه ، خوشبختانه تونستم نسخه ي دي وي دي دوبله ي فارسيش رو بدست بيارم ، خوشبختانه بدليل اينکه دوبله ي ايران بخصوص دوبله ي قديمش که همين کارتون هم مال همون موقع هاست جزء بهترين ها در دنياست ؛ دوبله ي اين کارتون هم خيلي خوبه ، شخصيت ها هر کدوم صداي مناسب خودشون رو دارن و صدا و تصوير به خوبي هماهنگ هست .
    خوب توي اين قسمت که اولين قسمت هست ، شخصيت ها هرکدوم به نوعي کوتاه معرفي مي شن ، در اين قسمت 3 رويداد اساسي اتفاق ميوفته که باعث جذابيت و شروع ماجراها و داستان هايي ميشه ، اول اينکه ريگو صاحب شغلي ميشه و نزد فوگ وقت شناس پذيرفته ميشه و بايد طبق برنامه اي که براش تنظيم شده کارها رو انجام بده در صورتي که فوگ از حضور دوست کوچک ريگو به نام تيکو خبري نداره ، دوم اينکه سرقت 55 هزار پندي از بانک ساليوان شده که پليس با کارکردن روي اين پرونده و شاهد فوگ رو مظنون شناسايي مي کنه و ماموراتش رو ميفرسته ... ، سوم اينکه فوگ بخاطر اعتماد به نفس و وقت شناسي اي که داره در نزد هم باشگاهي هاش تصميم مي گيره دور دنيا رو در 80 روز طي کنه و قول ميده که اگه تونست که هيچ ، اگه نتونست ، نصف ثروتش رو به هم باشگاهي هاش بده .
    ادامه دارد ...

18. 5 کاربر از The Joker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

انیمیشن Bolt رو دیدم محصول 2008

کد:

داستان در مورد سگی هست که تو هالیوود با یه دختری تو یه فیلم بازی میکنه و با قدرت های جادوییش دختر رو از آدم بد ها نجات میده . این در حالی هست که خود سگه نمیدونه همه اینها فیلمه و قدرت جادویی ای در کار نیست تا اینکه یه روز طی یک اتفاق پا به دنیای واقعی میذاره و دنبال دخترک میگرده ....

انیمیشن خوش ساختی بود و زیبا

از لحاظ ساخت انیمیشن و طراحی کارکترها خیلی عالی بود. البته وقتی اول اسم Walt disney رو میبینیم چیزی غیر از این انتظار نمیره
    walt disney همونطور که میدونید امسال با همکاری pixar انیمیشن فوق العاده wall-e رو ساختن که اونم فوقالعاده عالی بود و بین انیمیشن ها به وال ای 10 دادم
    هم bolt و هم wall-e نامزد جایزه اسکار بهترین انیمیشن 2008 بودن که wall-e به حق این جایزه رو گرفت

داستان تغریبا خوبی داشت
    با اینکه میشه اشکالات کوچیکی ازش گرفت تو بعضی جاها
    مثلا جایی که بولت و اون گربه (میتنز) تو یه کامیون هستن و دارن میرن و به یه پمپ بنزین میرسن یه دفعه معلوم نمیشه اون همستر (راینو) چجوری بهشون میرسه و جند مورد مشابه دیگه

صدا در حد قابل قبولی بود
    کارگردانی هم جالب بود
    کلا سرگرم کننده و پر هیجان بود و توصیه میکنم اگه ندیدین ببینین

اما مثل wall-e فکر نمیکنم همه سنین ازش خوششون بیاد
    وال ای واسه همه سنین عالی بود

بین انیمیشن ها بهش میدم 8 تا 8.25

20. 4 کاربر از armin_goooodboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •