من با طرف 30 ساعت فاصله دارم.
باید رم هم بسازیم تا دیوارش رو بیاریم پایین.
من با طرف 30 ساعت فاصله دارم.
باید رم هم بسازیم تا دیوارش رو بیاریم پایین.
این آماره یونیتهای منه
573 Spear fighters
1784 Swordsmen
723 Axemen
80 Archers
800 Scouts
262 Light cavalry
Rostam
نوبل من هم تا آخره هفته آمادس
البته من فکر نکنم بتونیم نوبلش کنیم
همین قدر که دهکده اولش و رو سرش خراب کنیم کافیه
چرا نمیشه؟
اگه چهار نفر نوبلمن داشته باشن میشه.همه حملاتشون رو طوری میفرستن که با هم برسن اونوقت کسی که نوبلمنش آخر میرسه روستا ماله اون میشه.این دیگه شانسیه که روستا ماله کی بشه و مهم هم نیست که روستا ماله کی میشه چون هدف ما چیز دیگه ایه.
بهتره به بهزاد و دریم بوی هم بگیم.البته درستش اینه که به کل ترایب اعلام کنیم.مختصات درست رو بدید به من تا یه تاپیک بزنیم توی فروم ترایب.اینکه همه با نوبل من بریزیم سرش اشتباهه.ممکنه نوبلمنامون همه کشته بشن.بهتره اول 2نفر که نیروهاشون زودتر میرسه به طور کامل دهکده طرف رو پاکسازی بکنن و بقیه سعی کنن نوبلش کنن.به همین دلیل باید حداقل 6نفر باشیم که بهش حمله میکنیم.2نفر به عنوان پاکسازی کننده و4نفر هم نوبل کننده.من حاضرم به عنوان پاکسازی کننده عمل کنم ولی ممطئنم کار من کافی نیستش.بنابراین نفر دوم باید نیروهاش کاملتر از من باشه.تا دیگه مطمئن بشیم خطری برای نوبلامون پیش نمیادش.
من با پالادین 41 ساعت باهاش فاصله دارم.یه خورده زیاده.باید خوب تنظیم کنیم.مختصات هم درست بودش.من اشتباه میزدم.
آقایون من هم هستم ! هر چند نیروهام کمه ولی می تونم بهتون کمک کنم...
دارم افسوس می خورم که چرا به ورلد 11 چرا زیاد نرسیدم و اینهمه عقب موندم !!!
به هر حال من هم به یه 1000 تا 1500 نفر نیرو اعلام جهاد می کنم !
تو فروم ترایب هم تو بخش WAR Room یه تاپیک با نام طرف بزنین و Important بکنید !
در ضمن نمیدونم چرا اعضای ما کمه ! 48 نفریم ، من یه کم دعوت کردم و تصمیم دارم فقط دعوت کنم این هفته و اعضا را به حداقل 70 نفر برسانم !
سلام بچه ها هر کی اینجا رو میخونه منو تو personal friend خودش بنویسه و یک massege بده به من.من ninjotso ام.راستی اگه کمک میخواید بگید من آشنا زیاد دارم.
سلام بچه ها هر کی اینجا رو میخونه منو تو personal friend خودش بنویسه و یک massege بده به من.من ninjotso ام.منlتوو personal friend میزنم tribe apadana. راستی اگه کمک میخواید بگید من آشنا زیاد دارم.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
انجمن بیسواتان زبانی !!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)