تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین آلبوم احسان خواجه امیری کدام است؟

راي دهنده
26. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
صفحه 21 از 28 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 275

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی احسان خواجه اميري

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از این مقایسه ها خیلی بدم میاد فکر کنم همه هم بدونناما چجوری
    میشه یه نفر بیاد بگه که آلبومی که (حباب) گاهی آهنگهاش رو با آهنگهای یه آلبوم دیگه ی همون خواننده اشتباه میگیری چجوری میتونه "از همه لحاظ" بهتر و سرتر باشه؟

البته من نمیگم آلبوم خواجه امیری خیلی چیز خارق العاده ای بوده
    اتفاقا به نظرم توی این انجمن کم بهش جو داده نشد (و باز هم البته هرچی هم جو داده شده باشه، عمرا به پای اون همه جوِ الکی که واسه حباب به اون ضعیفی راه انداختن نمیشه)

ولی هرچقدر هم که عاشقانه ها ضعف داشته باشه در حد خودش کار بسیار خوبیه

در ضمن اگر ممکنه یه مقدار از این ضعفهایی که توی تنظیم آلبوم عاضقانه ها میبینین رو بگین مام بدونیم
    آیا ضعفش به اندازه اون تغییر ریتمهای مزخرف وسط آهنگهای آلبوم حباب هست مثلا؟

2. 3 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

علیرضا جان من نمیدونم شما چه اصراری دارید که این موضوع رو به زور به ما تلقین کنید که حباب از عاشقانه ها بهتره !
    اول صحبتم این رو بگم که من طرفدار خواجه امیری نیستم تا خیالت راحت باشه از روی غرض ورزی حرف نمیزنم ! ( تو خواننده های داخلی از فن های رضا یزدانی و حامی و نیما مسیحا و یه مقدار خیلی کمی هم فرزاد فرزین هستم )

فکر کنم همگی متفق القول روی این موضوع تاکید داریم که مهم ترین رکن هر قطعه ای ابتدا اشعار و صدای خواننده است و بعد تنظیم و Sample بازی !

عاشقانه ها 2 رکن اول رو تمام و کمال اجرا کرد ! اشعار روزبه بمانی با صدای احسان خود به تنهایی بار فنی آلبوم رو تا حد زیادی بالا کشیدند .
    شما این 2 رکن رو تو آلبوم حباب اصلا نمیتونی پیدا کنی ! محسن در اکثر قطعات انگار داره زار میزنه و ناله میکنه و هیچ حسی رو به آدم منتقل نمیکنه ! احساسی که تو خوندن قطعات نفس های بی هدف و رگ خواب بود کجا و این آلبوم کجا !
    در مورد اشعار غنی محسن یگانه هم که حرفی نزنم بهتره ! شما یه سر برو تو تاپیک آلبوم حباب همه چی دستت میاد ! توضیحات کامل رو 72 ملت ( به جز شما ! ) دادن دیگه نیازی به تشریح اشعار حباب نیست .

در مورد تنظیم و مستر
    در این مورد حباب برتری کاملی نسبت به عاشقانه ها داره ! ( اگر احساس آرامش رو از آلبوم عاشقانه ها فاکتور بگیریم )
    ولی آیا همه چیز به تنظیم و میکس و مسترینگه !؟ به حرف شما باشه که الان باید قطعه ی " بیا بیا " از آلبوم شلیک فرزاد فرزین تکرار نشدنی باشه ! پر شده از Sample های عجیب غریب مثل پارازیت رادیو و امثالهم که فقط به درد هد زدن میخوره !
    این تعصب های کورکورانه و حاد خود شما طرفداران محسن هستش که باعث شده هیچ پیشرفتی رو در حباب شاهد نباشیم بلکه یک پسرفت کامل رو ببینیم ! و در نهایت جو به صورت همه جانبه و خودجوش ! جوری علیه حباب و همراه عاشقانه ها میشه که شما در هر تاپیکی با خواهش و تمنا اصرار میکنی که حباب بهتر از عاشقانه هاس !
    من نمیگم عاشقانه ها تمام و کمال محشره و جای هیچ حرفی باقی نمیگذاره ! اتفاقا خود من اگه بخوام به عاشقانه ها از 10 نمره بدم چیزی نزدیک به 7 مدنظرم هستش ! اما چیزی که مشهوده ضعف آلبوم حباب در برابر عاشقانه ها برای همه ی غیر یگانه ای هاست بدون هیچ شکی ! البته من این حس رو دارم که خود یگانه ها هم به طور حتم میدونند آلبوم حباب اصلا اون چیزی که فکرش رو میکردند نبود و کاملا ضعیف از آب در آمده اما به ناچار و از روی حس هوادارای بالاجبار باید از آلبومشون طرفداری کنند ! کاری که طرفداران محسن چاووشی خیلی چشم و گوش بسته با محسن کردند تا چاووشی از آلبوم حریص به پرچم سفید برسه !

4. 5 کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

سلام سلام...!

نظرمو میگم و کاملا هم سلیقه ای هست...

ببین علیرضا جان من و تو طرفدار مخصوص محسن یگانه هستیم یعنی تو ایران اونو از بقیه بهتر میدونیم پس وقتی خواننده سطح توقع ما رو برآورده کنه اونو بهترین آلبوم سال میدونیم حالا

دلیلش تعصبه یا چیز دیگه نمیدونم...

وقتی یه خواننده رو خیلی دوس داشته باشی قضاوت سخت میشه این اتفاق در مورد خودم اتفاق افتاده ولی به زبون نمیارم:

من محسن یگانه رو خیلی خیلی خیلی دوس دارم و آلبوم حبابشم در سطح انتظار من بود ولی (یکم فقط یکم از رگ خواب پایین تر بود) اتفاقا به نظر من اگه 10 تا ترک داشت افتضاح میشد و تعداد ترکهایی که من دوس داشتم کمتر میشد...

حالا که من حبابو دوس دارم اونو از همه بهتر میدونم و اون اتفاقی که در مورد محسن چاوشی(ژاکت و پرچم سفید) در من بوجود نیومد که دیگه آنچنان گوشش ندم همش گوشش میکنم و پذیرش اینکه آلبوم دیگه ای ازش بهتر باشه برام سخته...

من به شخصه نمیتونم قضاوت درستی انجام بدم ولی چیزی که مشخصه تو این فروم که البته آمار محدودی داره هوادارای عام موسیقی یعنی اونایی که رو یه خواننده خاص زوم نیستن (عاشقانه ها) رو از (حباب) بیشتر دوس داشتن و این نظر کاملا محترمه نظر من و شما هم محترم...

6. 5 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اوکی من دیگه بحث نمی کنم چون ظاهرا از اون بحث هاست که به نتیجه نمیرسیم.
    فقط یه چیزی خارج از بحث :
    فکر کنم همگی متفق القول روی این موضوع تاکید داریم که مهم ترین رکن هر قطعه ای ابتدا اشعار و صدای خواننده است و بعد تنظیم و Sample بازی !
    الآن متوجه شدم که از پایه با هم مشکل داریم.
    متاسفانه من در این زمینه با شما موافق نیستم. شعر هر چقدرم خوب باشه اگه ملودی خوبی نداشته باشه خیلی سریع تکراری میشه و از بین میره.
    صدای خواننده هم کاملا سلیقه ایه، این که کدوم صدا بیشتر بالا میره ملاک نیست، اینکه کدوم صدا دلنشین تره ملاکه ، که اینم برمیگرده به سلیقه شنونده ...

8. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آخرین آلبوم احسان قبل از عاشقانه ها کی اومده بود بیرون ؟

10. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

ممنون علیرضا جان گفتمان ! خوبی بود .
    در مورد دلنشین بودن صدا که خب من هم با تو موافقم ! کاملا سلیقه ای هستش و بحثی درش نیست . ( بماند که نفس های بی هدف و رگ خواب از هر نظر چه صدا و چه ملودی به دل من نشست اما حباب ... بگذریم ! اینو گفتم که فکر نکنی فقط صدای احسان برای من دلنشینه و محسن نیست ! ) .
    اما در مورد ملودی و شعر ! این که داشتن ملودی زیبا لازمه ی زیبا شدن یک قطعه هستش هیچ شکی درش نیست ! اما ... ؟ قبل از اینکه ملودی کار خودش رو بکنه باید شعر و صدای خواننده تاثیر خودش را روی مخاطب بگذارد . من فکر میکنم بزرگان موسیقی ایران نظیر ابی و یا حامی و ... ابتدا با شعر گیرا و صدای پر حجم خودشون تاثیر رو روی مخاطب میگذارند و بعد ملودی ! و حتی داریوش ! شک نکن این خوانندگان حتی اگه با صدای خام و بدون ملودی اقدام به آواز خوانی کنند باز هم گیرایی خود را دارند !
    درسته در این مورد با هم از پایه مشکل داریم ... !
    مرسی

Omid-P30 : حدودا 2 سال پیش با نام " یه خاطره از فردا "

12. 2 کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

من کم و بیش آهنگ های خواجه امیری رو بعضی وقتا که تو تلویزیون پخش میشد میشنیدیم ولی هیچوقت طرفدارش نبودم و آهنگی هم ازش تو کامپیوتر و گوشیم نداشتم ولی انصافا این آلبومش خیلی خوب از کار در اومده. فکر نمیکردم انقدر خوب باشه
    البته بخش عمده ای از موفقیتش رو مدیون روزبه بمانیه بابت این شعرهای خوبش
    کلا من به شعر خیلی اهمیت میدم و برام مهمترین رکن آهنگه

تقریبا میشه گفت آهنگ ضعیف نداره و میشه با خیال راحت همه آهنگ ها رو گوش کرد
    فعلا با اینا بیشتر حال کردم:
    احساس آرامش ، کجایی ، لحظه و خوشبختی

به نظر منم "عاشقانه ها" خیلی بهتر از "حباب" شده

اینم دومین آلبوم مهم سال. منتظر سومیش هستیم

14. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alvar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منم شنیدم آلبوم رو .. آلبوم خوبی بود .. از 2 آهنگ کجایی و لحظه خیلی خوشم اومد بقیه آهنگا هم خوب بودن ولی خیلی خوب نبودن که بازم گوش بدم ...
    از نظر مقایسه با آلبوم حباب هم بگم حباب آهنگ زیر متوسط 3-4 تا داشت آهنگ خیلی خوب 3-4 تا داشت .. ولی در کل صدای محسن رو ترجیح میدم برا گوش دادن ..

16. 3 کاربر از alvar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

تنظیم های حباب خیلی راحت یک سر و گردن بالاتر بودن.
    قبول دارم ولی نه یه سرو گردن !
    همون یه سر باشه بهتره
    ملودی ها در آلبوم یگانه بسیار متنوع تر و خلاقانه تر بودن .
    مخالفم ! واقعا چیزی جز ملودی های تکراری توی اون آلبوم ندیدیم ! (به جز بیت آخر)
    بقیه ملودی ها کاملا کلیشه ای بود (البته به غیر از تیکه های وسطش که اوج آهنگ بود)
    میکس و مستر که اصلا حرفشو نزن
    قبوله
    اما از نظر شعر کاملا قبول دارم که آلبوم احسان بهتره .
    این که شکی نیس
    عاشقانه ها به جز شعر هیچ برتری ای نداره
    نه دیگه کاملا نامردیه
    از نظر لحن و خوندنم به نظر من خیلی بهتره. احسان خیلی خوب تونسته با شعرای روزبه ارتباط برقرار کنه و اون حس رو پیاده سازی کنه.
    توی حباب به نظرم خوندن محسن یگانه خیلی جاها مصنوعی بود. خالی از احساس. آدم فکر میکرد داره به زور میخونه تا بلاخره این آهنگو تمومش کنه !
    در صورتیکه احسان خیلی با احساس و قشنگ کارو پیاده سازی کرده.
    من خودم عاشق این دو تیکه شم :
    شاید مردم حواسم نیس
    ته آرزوهای مارو ببین
    ! کاری که طرفداران محسن چاووشی خیلی چشم و گوش بسته با محسن کردند تا چاووشی از آلبوم حریص به پرچم سفید برسه !
    من چیزی جز پیشرفت توی آلبوم پرچم سفید ندیدم ... منظورتو متوجه نمیشم !
    تنها آلبومیه که من تک تک ترک هاشو دوست دارم و تا آخرش گوش میدم.

اینم دومین آلبوم مهم سال. منتظر سومیش هستیم
    اولیش چی بود ؟

18. 3 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

من چیزی جز پیشرفت توی آلبوم پرچم سفید ندیدم ... منظورتو متوجه نمیشم !
    تنها آلبومیه که من تک تک ترک هاشو دوست دارم و تا آخرش گوش میدم.
    اما من به عنوان یه سوپر فن چاووشی کاملا این حرفو قبول دارم! و چون اینجا تاپیک احسان هستش اصلا بحث نمیکنم!

20. 2 کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •