خيلي وقته بازيشو تموم كردم امشب وقت شد دوباره بازي ميكنم رد كردم اون قسمتو ميذارم همين جا برات فعلا Assassin's Creed اين پروژه
دستمه D:
خيلي وقته بازيشو تموم كردم امشب وقت شد دوباره بازي ميكنم رد كردم اون قسمتو ميذارم همين جا برات فعلا Assassin's Creed اين پروژه
دستمه D:
Last edited by Mist; 25-06-2008 at 14:55.
اینم عجب بازیه توپیه!
قبلا نگرفته بودمش
فکر نمیکردم اینقدر باحال باشه
تو سیو مشکل داشتم که حل شد
Last edited by Abolfazl3007; 26-06-2008 at 22:37.
هيچكي اينجا نيست به من كمك كنه؟من تو قسمت پاركينگ بيمارستان موقعي كه ميخوام درو ببندم هيولا نميذاره وبعد دختره رو ميكشه ميخوام با گيم پدم نتونستم رد كنم اگه كسي سيو بعد از اين قسمت رو داره واسم بذاره ممنون ميشم يا بفرسته به ايميلم.solistar30@yahoo.com
دوست عزيز بالا رو خونده باشي گفته بودم وقت شد برات بازي ميكنم ميذارم سيوشو البته عذر ميخوام يكم كار داشتم برات بازيش
كردم اينم سيوش خيلي هم راحت بود البته توصيه ميكنم لمشو ياد بگيري چون تو اين بازي از اين جور موردها زياده
بازم مشكلي بود درخدمتيمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه عشق سايلنت هيل باشي اينم معما هاش كم از اون نداره باهاله
خیلی قشنگ بود معماهاش هم باحال و نسبتا سخت بود مخصوصا معمای medallion آخر بازی سخت بود
boss fight هاش هم جالب بودند ولی حیف که کوتاه بود و زود تموم شد
موافقم تنها ايرادشم همين زود تموم شدنشه ولي گفتن سري بعدشم مياد يكش خوب نبود ولي اين جالب بود اون معماي آخري عذاب كشيدم مغزم كار نميكرد تا بالا خره اون نقطه هارو پشت آينه ها ديدم تلنگر زد به مغزم
خيلي باهال بود من شخصا حال كردم باهاش گرافيك نسبتا خوبي هم داشت
من سال قبل Obscure 1 رو تا آخر رفتم خیلی خوب بود.حالا Obscure 2 رو گرفتم به نظرم اصلا به خوبی یکش نیست.
پس بشين قشنگ بازي كن تا آخرش برو بعد مطمئن باش اين نظرتو ويرايش ميكني D:
موفق باشي
سلام خدمت دوستان عزيز
من حدود شش ماه پيش اين بازي رو تموم كردم و اون موقع انقدر ازش لذت بردم كه توي يك هفته 5 بار اونو تموم كردم .
من اصلا نسخه يك اين بازي رو نديدم ولي اميد وارم نسخه بعديش هم جالب باشه و سعي نكنن توش تحول ايجاد كنن و خرابش كنن.
موفق باشيد.!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)