سلام من vBulletin در هاست نسب کردم ولی اون هک کردن مثلا در بخش پست ها اونو کردبودن 999999999 و من نمیدونم چیکار کنم تا امنیت انجمن خودمو زیاد کنم کمی راه نمایی کنین لطفا
سلام من vBulletin در هاست نسب کردم ولی اون هک کردن مثلا در بخش پست ها اونو کردبودن 999999999 و من نمیدونم چیکار کنم تا امنیت انجمن خودمو زیاد کنم کمی راه نمایی کنین لطفا
دوست من اگه كلمه پست عوض شده ميتوني بري توي مديريت و معنيشو درست كني.
اينطور كه من تحقيق كردم امنيت ويبلتين خيلي زياده ولي غير قابل هك نيست.
منم چند وقت پيش يبلتينم توسط يه گروه خارجي هك شده بود .ولي كسي جوابي براش نداشت و به من ميگفتن امكان نداره.
ولي شايد يكي از دوستات يوزر پست رو داره و ميخواد اذيت كنه.
و الا كسي كه ميخواد هك كنه ميتونه آسيب جدي بزنه و نه اينكه معني يه كلمه خاص رو عوض كنه.
برای شما سایتهای بد نمیزارن . یا اکنتهای مثل هم ندارن ؟
من بلافاصله كل فروم رو از روي هاست پاك كردم و يه نسخه بالاترشو دوباره نصب كردم.
شما هم ميتوني در صورتي كه بازديد كننده زياد نداري اينكارو بكني يا اينكه يه بك آپ از ديتا بيس بگيري و نسخه خودتو ارتقاء داده و مجددا ديتا بيستو اپ كني.
الته اگه هك شده باشي اون خراب كاري ها در ديتا بيست ثبت شده.![]()
این هم شانس ماست چنتا خارجی افتادن تو سایت بیرونم نمیرن ادامه بدن نمیدونم چه کنم .
خيلي راحت بنشون كن
دوست من برو تو تنظيمات مديريت كل ويبلتين.
بعد ip شون رو به همراه ايميل هاشون ممنوع كن.
همچنين ميتوني يوزرشونو هم پاك كني و از ثبت نام مجددشون هم جلوگيري كني.
در ضمن استفاده از كدهاي html رو براي كليه اعضاء ممنوع يا غير فعال كن.
كدهاي html نبايد براي همه اعضاء فعال باشن.![]()
سلام خدمت همه دوستان
متاسفانه ویبولتین من یک مشکل عجیب داره به این شرح:
زمانی که عکس را آپلود میکنم و آن را در پست با کد attach الحاق میکنم عکس به نمایش در نمیاد و ضربدر میزنه ولی وقتی روش کلیک میکنم با جلوه lightbox به نمایش در میاد یعنی صفحه سیاه شده و تصویر وسطش باز میشه.
و جالب زمانی که آن را در پست الحاق نمیکنم در فایلهای ضمیمه نشون داده میشه و فقط زمانی که با کد atach میزنمش وسط پست دیگه نشون نمیده.
من هنوز هیچ هکی را هم در سایت نصب نکردم. این مشکل به نظر شما از چی میتونه باشه؟
مثلا در این آدرس شما میتوانید این مشکل را مشاهده نمایید:
لطفا من را راهنمایی فرمایید. با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا راهی وجود داره که تمام مطالب ، اعضا و ... رو از یک انجمن دیگه مثل MyBB به vBulletin منتقل کنم ؟؟؟؟؟
تا جایی که من میدونم نه!
نمیشه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)