هم يوزر فرندلي نبودن و هم زيبا نبودن ؟
كلي خنديدم
ايندو چه فرقي با هم دارند ؟
هم يوزر فرندلي نبودن و هم زيبا نبودن ؟
كلي خنديدم
ايندو چه فرقي با هم دارند ؟
soda جان برای اینکه فونت هاش دیده بشه چیکار کنم؟الان هیچ فونتش نشون داده نمیشه.
erroring جان حق با شماست
اما پس از بسته شدن دوباره باز میشه . شاید برای کسانی که این صفحه را میبینند جالب باشه اما کسانی که سرعت پایین دارند error میده
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
نظر میدهند دلگیر نشو من که از برنامت تعریف کردم بعد نظر دادم
قربون mbt925 که خیلی حوصله داره
Diego
فكر كنم ريستارت كني حل بشه
اصلا مشكل فونت وجود نداره
نميدونم برا شما چرا اينطوره
باگ های احتمالی که ازش صحبت میشه ، همه در نسخه ی بعدی حل میشه.
و در مورد ظاهر نسخه ی بعدی یه عکس قرار می دم تا دوستان نظر بدن و بهترین و کارآمد ترین ظاهز انتخاب بشه.
User Friendly بودن و زيبا بودن فرقي نمي كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببخشيد شما رو چه ملاكي مدير اينجا شديد؟ كه هنوز فرق اين دوتا رو نمي دونيد؟
User Friendly اصطلاحي كه به معني كاربري راحت نرم افزار اطلاق ميشه يعني از يه استانداردي پيروي كنه همه چي دم دست باشه. مثلا ويندوزي كه توسط Microsoft ارائه شده يك نمونه خوبه شما بخش هاي مختلف ويندوز كه بري همگي از يه استاندارد و قانون كلي پيروي مي كنند. به قول معروف همه چي سر جاي خودشه هيچ وقت مثلا جاي دكمه OK و Cancel جابه جا نشده و يه جاي مشخص تو فرم ها داره. اين باعث ميشه كه يه پيش زمينه ذهني تو كاربر ايجاد بشه و سريع تو هر بخش ديگه اي كه حتي براي اولين بار داره به اونجا سر مي زنه بفهمه چي به چيه به اين فهميدن چي به چيه مي گن User Friendly بودن . كه خيلي با زيبا بودن فرق مي كنه. زيبا بودن رو كه همه مي دونن چيه. شايد شما اولي رو نمي دونستي اگه دومي رو نمي دونستي بگو شايد بتونيم كمكت كنيم. مثلا مي توني ويندوز 98 رو با XP مقايسه كني هردو بخش هاي User Friendly زيادي دارن اما XP زيباتره ok?
يه مثال از برنامه بخوام بزنم مثلا دكمه * (close) غير فعاله و براي خروج بايد دكمه خروج رو از صفحه برنامه زد اين يه نوع زدن تو خاكيه. يا اگه خيلي سليقه اي بخوام بحث كنم بودن دكمه در رو قرار گرفتن كه يك Option هستش در كنار دكمه تعرفه قيمت ها كه يك Command هست يك نوع غير همگوني ايجاد كرده.
يه مشكل بزرگ ديگه كه داره Label نداشتن دكمه ها هست بايد حتما موس رو روشون نگه داري تا بفهمي چه كار مي كنن. گاهي شده مات و مبهوت دنبال دكمه كه دنبالش مي گردم بگردم و مجبور بشم موس رو، رو تك تك دكمه ها چند ثانيه نگه دارم تا بفهمم دنبال چي مي گردم. يكسان نبودن جاي دكمه خروج در فرم هاي مختلف يكي ديگه از نمونه هاي User Friendly نبودنه مثلا تو بخش تعرفه قيمت ها دكمه خروج جايي تقريبا وسطه فرمه و در قسمت جزئيات تماس پايين فرم. حالا استاندارد ويندوز ولش اگه سعي مي شد تو خود برنامه يه استاندارد رعايت بشه خيلي خوب ميشد. رنگ آميزيش هم به هيجان و سردرگمي بيشتر كمك شاياني مي كنه جايي كه حتي پيدا كردن دكمه خروج يك شاهكار محسوب ميشه.
1- دوست عزيز اولا من مدير اينجا نيستم
بلكه مدير بخش كرك هاي نرم افزاري هستم![]()
زياد خودتو ناراحت نكن![]()
2- فرق كاربر پسند بودن با زيبا بودن رو خودم ميدونم ( اما خوب تو جملاتي قشنگ و ساده بيان كردي دستت درد نكنه ، حداقل يه كلاس آموزشي براي ديگران هست )
تو يه برنامه كوچك در اين حجم كاربرپسند بودن در واقع زير مجموعه زيباييه
مورچه ديگه چيه كه كله پارچه داشته باشه![]()
3- اينجوري بايد شما رو به حرف مي آورديم ؟![]()
خوب مرد حسابي از همون اول اين نقاط بد تو طراحي كه تاثير منفي تو كاربرپسند بودن اون گذاشته رو ميفرمودي
كاملا تائيد ميشه
4 - شما كه از مدير شدن من در اينجا گله مندي بفرما شما كه داشتي ثبت نام ميكردي يادته كه يكي از موارد عدم اسپم كردن انجمنها و ارسال پستهاي متوالي پشت سر هم بود ؟![]()
طبق قوانيني كه شما سريع تيك زدي و Accept كردي الان شما بايد يه چند روزي دسترسيت به انجمن محدود بشه ( بن بشي ) و يا حداقل اخطار از جانب مديران بگيري![]()
شما ميبايستي از قابليت ويرايش پست خودتون استفاده ميكرديد ولي خوب ...
با اين تفاصيل نظرت چيه كه من همچنان مدير بمونم و شما هم بن نشي ؟![]()
راستي شما كاربر پسند بودن برنامه MBT رو با دليل زير سوال بردي
ولي در مورد زيبايي چيزي نگفتي
زيباييش چه مشكلي داره ؟
با سلام،
به قول شما :
1- من نگفتم شما اينجا مديري گفتم تو اين سايت يكي از مديرايي
2- حتما حق با توهه مي خواستي بدوني منم بلدم.
3- آفرين كه منو به حرف آوردي داشت حرفا تو دلم مي تركيد.
4- الف ) من موقع ثبت نام مجبور بودم Accept كنم و گرنه نمي تونستم ثبت نام كنم و هيچ وقت كسي رو به خاطر كاري كه مجبور بوده انجام بده بازخواست نمي كنن.
ب) ويرايش واسه زمانيه كه پستت مشكل داشته باشه پستاي من مشكلي نداشت
ج)من چه كاره باشم كه شما مدير باشي يا نباشي
د) تازه اگه من بن بشم الان چيزي حدود 73 تا ميل ياهو و چندتا ميل جاهاي ديگه دارم كه با هر كدوم از اونا دوباره مي تونم ثبت نام كنم.
در مورد زيبايي بايد بگم حرفه اي نيست ببخشيد اميدوارم جسارت نشه منوي ياد اولاي برنامه نويسي خودم مي ندازه البته من برنامه هام خيلي داغون بود اما بازم بايد كار بشه. در ضمن اگه از آيكون مثلا با اندازه 32 در 32 استفاده بشه خيلي بهتره از اينكه آيكون 48 در 48 رو در يه قاب 32 در 32 استرچ كنيم البته من حدس مي زنم واضح نبودن ايكون ها به خاطر اين امر باشه. البته فقط يه حدسه. و در ضمن استفاده از رنگ هاي غير متناسب براي بك گراند فرما كه به جز چندتا فرم كه بيتمپه حدس مي زنم رنگ زمينه خود فرم باشه كه استفاده رنگ زمينه فرم مثلا قرمز يا آبي به صورت يكدست كلاس كارو پايين مياره و بهتره از همون پيتمپ ها استفاده بشه. موفق باشيد.
مثلا بكراند فرم اصلي پيت مپه و با اين كه طرح خوبي نداره بهتر از قرمز يكدسته . منظور اون همه حرفي كه زدم همين بود در ضمن استفاده از استاندازد ويندوز خيلي بهتر از استفاده كردن از يه پيت مپ داغونه چون معمولا بيت مپ داغون هم به زيبايي كمكي نمي كنه هم كلا برنامه رو سنگين مي كنه.
Last edited by erroring; 30-04-2007 at 23:31. دليل: نزدن پست پشت سر هم و مطرح نشدن به عنوان اسپم و مجبور نشدن مديران سايت براي بن كردن اينجانب و مجبور نشدن اين جانب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)