پس با این تضیحات همون d900i خودمونو عشق است!!!
دوستان من فکر میکنم منظورمو خوب نرسوندم من گوشیم هنگ نمیکنه منظورم تند تند قفل شدن صفحه کلیدشه که به صورت اتوماتیک انجام میشه میخواستم ببینم راهی برای غیر فعال کردنش یا بالا بردن زمانش وجود داره...
من اول متوجه شدم ولی اون دوستمون منحرفم کردوقتی گوشی رو باز میکنی حتی اگه یه ساعتم باشه واسه من که قفل نمیشه ولی اگه ببندمش اتومات قفل میشه.
پس با این حساب نمیشه قفلشو غیر فعال کرد چون هنگام گوش کردن موسیقی وثتی میخوای عوضش کنی زود قفل میشه یا موقع عکس نگاه کردن من همه این کارارو با در بسته انجام میدم
این کد رو بزن "#23" (چپ به راست!)
تو قسمت Slide Settings گزینه down رو روی Continue operation بزار.
با این کار هر وقت گوشی بسته بشه میپرسه قفل بشم یا نه!
1-آيا U600 نقرهاي بعد يه مدت رنگش ميره؟ پشت ويترين مغازهها بعضي U600هاي نقرهاي قسمت بالا و پايينش مشکي هست، اونا ماکت هستن يا رنگ نقرهاي دوجوره؟
2-به نظر شما رنگ مشکي بده؟ به نظر شما رنگ مشکي قشنگتر، باکلاستر و موندگارتره يا نقرهاي؟ رنگ صفحه کليد U600 مشکي نميره؟ (ميدونم سليقهايه ولي نظر شما چيه؟)
3-بالاخره ميشه زنگ اساماس را MP3 گذاشت يا نميشه؟ يا بستگي به گارانتي داره؟
4-آيا فيلمبرداري يو 600 که (CIF (352*244 هست، بده؟ نمونهاي که در GMSArena هستش که بد نيست.
----------------------------------------------
درباره رنگ من ....... میدونم! (یعنی نمیدونم!)
زنگ sms رو میتونی mp3 بزاری و هیچ ربطی به گارانتی نداره! فیلم برداریش هم متوسط رو به بالاس (نطر شخصیم.)
ببخشيد اگه دير شد،
Special thanks for zimka_14162 & perjixen and...
![]()
![]()
با توضيحاتي که داديد خيلي حال کردم![]()
، ممنون.
و همين طور ديگر دوستان...
Last edited by Hossein 12; 03-01-2008 at 22:20.
1-اصلا رنگش نمیره همه ی رنگاش قشنگ و باکلاسه وقتی من رنگ قرمز رو گرفتم به خاطر اسپورت بودنش خیلی خوشم اومد اما وقتی رنگهای سرمه ای اش رو هم دیدم خوشم اومد.اصلا رنگشون نمیره
اما توی چندتا از فرومهای خارجی میگن که رنگ نقره ای یو700 میره نه یو600
2-همه ی رنگاش قشنگه البته رنگی بگیر به غیر از نقره ای چون نقره ای دیگه رنگه تابلویی هستش
سرمه ای خوبه رنگ قرمز خوبه رنگهایی که کمتر توی بازارن پیشنهاد میشه
صفحه کلید مشکلی اش هم موندگاره
3-بله زنگ اس ام اس رو هم میشه عوض کنی و mp3 بذاری اصلا ربطی به گارانتی نداره توی توضیحات صفحه ی قبل هم گفتم گوشی من از دبی اورده شده ولی همه ی امکانات رو داره و فونت فارسی و حتی منشی فارسی داره.
4-بله cifکیفیتش بد هستش.با سرعت15 فریم هم فیلم میگیره.
کیفیت فیلمبرداریش از کا800 بهتره اونجوری که بچه ها میگن فیلمبرداریش خوبه اصلا خوب نیست.واز گوشیهای هم رده ی خودش در مارک نوکیا ضعیفتره.
به ترتیت کیفیت از بد به خوب
QCIF-CIF_QVGA-VGA
که کا800 qcif میگیره و جی800 و ان93 و ان95 با کیفیت vga میگیرن
خواهش میکنم دوست عزیز وظیفه بود خب حالا این شکلها یعنی چی؟من گفتم صداش ضعیفه
در کل گوشی خوبی هستش من توی این رده کسانی که صدای هندسفری و صدای بلند اسپیکر احتیاج ندارن و همچنین سیمباین این گوشی بهترین انتخاب هستش بهترینه بهترین
دوست عزیز این کدی که شما میگین رو من میزنم یعنی(دو سه مربع)ولی مینویسه entry is empty
کد رو درست متوجه شدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)