داستان این بازی کاملا با بازی اول فرق داره و هیچ رابطه ای با هم ندارن
داستان این بازی کاملا با بازی اول فرق داره و هیچ رابطه ای با هم ندارن
طوری نیست ولی امیدوارم داستان آن مثل نسخه اول یکی از نقاط قوت آن باشد
ولی تا اون موقع 1 سال مونده
رغیب خفنی برای god father میشه ها به نظرم !!!رقیب خفنی میشه برای gta
اگه منظورت گاد فادر 2 هست كه اون اصلا به پاي اين نميرسه و همچنين مافيا 2 به پاي IV نخواهد رسيد اينو مطمئن باش
هنوز که چیزی مشخص نشده کو تا یک سال دیگه
بگذارید بازیش بیاد اون وقت از هر چی GTA و Godfather و GTA IV هست بدتون میاد!
امیدوارم همینطور باشه اگه جذابیت داستان مافیا 2 مانند مافیا 1 باشه مسلما هیچ بازی به گرد پای آن نمیرسه (با این گرافیک استثنایی)
مطمئنا همین طور هم خواهد بود شکی توش نیست چون اسم GTA رو بیخودی بزرگش کردن. GTA حتی IV رو اگه دیده باشی گرافیکش با این که موفق هست ولی به خوبی Mafia نیست.
اگر یادت باشه وقتی که Mafia1 هم اومد اون موقه بود که بازی GTA vice city رواج بود (آخرین نسخه ی GTA در اون زمان) ولی گرافیک بازی مافیا 1 رو با همون vice city مقایسه بکن... افتضاح بود vice city حتی به نظر من San Andreas هم به پای مافیا 1 نمی رسید (البته در بعضی زمینه های مثل نور طبیعی San Andreas قوی بود)
ولی مافیا توی زمان خودش از نظر گرافیکی کولاک کرده بود و حریف نداشت. من اون زمان با کارت Onboard 32 MB که داشتم این بازی رو با بالاترین کیفیت بازی کردم که در نوع خودش بی نظیره
توضیح: کارت گرافیک من در پیت ترین کارت گرافیک شناخته شده توی کره ی زمین بود در اون زمان و خیلی ضعیف بود (از نفتی هاش که با هندل!!!!!!! زدن کار می کرد)
نگا کن همشهری ! اومدیو نسازی ! خوب این چیزی مشخصی هست که Mafia I از نظر محتوا و گرافیک از GTA خیلی جلوتر بود ! GTA درواقع هیچ محتوای خاص بدرد بخوری نداشت ! داستان هم که قربونش برم (قربونش برم یعنی نداشت ! شاید بعضی ها با این اصطلاح آشنا نباشن گفتم) Mafia II هم مطمئن هستم که از GTA IV خیلی بهتر خواهد شد ! چون داستان بدردبخوری داره !
من هم میگم مافیا و جی تی آ اصلا قابل قیاس نیست
مافیا شماره 1 گرافیکش از gta IV هم بالاتره
این شماره 2 که کلا gta رو میکشه پایین....فقط صبر کنید عرضه بشه
البته من نمیگم gta بده ولی مافیا از نظر داستانی و گرافیک یه چیز دیگست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)