ولی او توانایی اش را دارد و مطمئنا دقایقی برای چلسی بازی خواهد کرد
این مورینیو رو باید دارش بزنن![]()
شوا باید از اول توی زمین باشه نه دقایقی !!! نمی دونم چرا به این بازیکن اهمیت نمیده .
Undercover-G بابت خبرهایی که میذاری ممنون
ولی او توانایی اش را دارد و مطمئنا دقایقی برای چلسی بازی خواهد کرد
این مورینیو رو باید دارش بزنن![]()
شوا باید از اول توی زمین باشه نه دقایقی !!! نمی دونم چرا به این بازیکن اهمیت نمیده .
Undercover-G بابت خبرهایی که میذاری ممنون
آره حسین جان این مورینیو هم بعضی موقع ها ویرش می گیره البته به نظر من داره بهشون می فهمونه که فکر نکنن خبریه و چون کلی مایه گرفتن پس حتما" تو ترکیبن و باید مثل بقیه عرق بریزن تا بتونن فیکس بازی کنن .
البته بخاطر نبود دروگبا لمپارد و پیزارو حتما" از شوا استفاده می کنه بعیید هست اینکارو نکنه . حالا باید صبر کرد دید چی میشه .
راستی معلوم نیست اصلا" بازیها رو تی وی نشون میده یا نه.
بازی بعدیتون با بلکبرنه در لندن.فک نکنم نبرید
* اینم کاملترش *
مربی تیم چلسی گفت تعقیب عنوان ( قهرمانی ) برای کسب آن ، هیچ فرقی با حفظ آن ندارد . او اضافه کرد من فکر می کنم لیگ برتر بهترین لیگ دنیاست .
جدول لیگ برتر این هفته دوباره از سر گرفته می شود و رقابت های کسب عنوان به یکی از داغترین ها تبدیل می شود .
چلسی این هفته با بلک برن مصاف خواهد داشت و می خواهد شکست هفته گذشته خود مقابل استون ویلا را پشت سر بگذارد .
صرف نظر از اینکه چه تیمی خواهد توانست عنوان را حفظ یا بدست بیاورد خوزه مورینیو اعلام کرد چلسی برای هر بازی به صورت مشابهی مصاف خواهد داد .
او که با سایت رسمی باشگاه چلسی صحبت می کرد گفت : " من هیچ فرقی بین حفظ عنوان قهرمانی و تلاش برای کسب دوباره عنوان قهرمانی نمی بینم . وقتی شما قهرمانی را از آن خود می کنید در فصل بعد سعی می کنید در هر بازی پیروز شوید تا دوباره قهرمان شوید و جام را حفظ کنید . و وقتی شما جام را از دست می دهید شما می خواهید در هر بازی پیروز شوید تا دوباره عنوان را به دست آورید . من هیچ فرقی نمی بینم .
برای ما هدف در هر بازی و رقابت ، بردن می باشد و البته ما نمی توانیم هر بازی را ببریم ، البته که ما مساوی می دهیم ، البته که ما می بازیم اما هدف و روش کار در هر بازی هیچ تفاوتی ندارد .
او ادامه داد با وجود افزایش تسلط منچستر و چلسی برای ماندگاری در رقابت ها مورینیو اظهار کرد بردن جام همیشه یک موفقیت است با وجود سطحی که هم اکنون لیگ برتر در آن قرار دارد .
ایتالیایی ها و اسپانیایی ها باید مرا ببخشند اما برای من این لیگ بهترین است . در این لحظه من احساس می کنم لیگ برتر بهترین لیگ دنیاست و سال به سال در حال پیشرفت است .
" این موفقیت بزرگی خواهد بود که ببرید همانطور که این موفقیتی برای هر تیم ته جدولی است که بتواند باقی بماند و واگذار نشود . برای آدمها دست یافتن به عناوین در لیگ برتر بسیار دشوار است .
منبع : Goal.com
Last edited by Undercover-G; 15-09-2007 at 02:21.
می دانستیم !
دقیقا" امروز شنبه 24 شهریور 86 ساعت 19:45 در استمفورد بریج .
شما که تو گودیسون پارک بد بختین![]()
مدیر اجرایی تیم چلسی پیتر کنیون به تیم های بزرگ اروپایی اعلام کرد بالاک فروشی نیست .
او که در آستانه عقد قرارداد اسپانسر جدید با اتحاد ایرلاین بود اعلام کرد که بالاک فروشی نیست و تنها دلیلی که او نتوانسته برای تیم کشورش و چلسی در مرحله گروهی جام قهرمان بازی کند مصدومیت است .
غیبت او از ترکیب تیم دوباره گمانه زنی هایی در رابطه با پیوستن او در بازار نقل و انتقالات ژانویه به رئال مادرید را برانگیخته است که مادرید نیز از به امضا رساندن قرارداد با او ابراز علاقه کرده است .
اگر چه کنیون با فروشی نخواندن او موضوع را روش کرد .
او گفت : ما دیگر باید این یکی را نادیده بگیریم و نه فقط برای ژانویه ! علت دوری او از ترکیب فقط مسائل پزشکیست است .
" هر گونه پیشنهادی در رابطه با انتقال او در بازار نقل و انتقالات ژانویه بی ارزش است . این چیزی است که نه برای باشگاه و نه برای بازیکن خوب نیست و ما باید روی واقعیات تمرکز کنیم ."
کنیون تایید کرد چلسی از پزشکان آلمانی و متخصصانی از سراسر دنیا استفاده می کند تا بتواند هر چه زودتر او را به زمین باز گرداند .
او اضافه کرد " هیچ سردرگمی وجود ندارد و مطلقا" هیچ سردرگمی وجود ندارد . تیم پزشکی آلمانی ، تیم پزشکی ما و خود بازیکن واقف هستند که در وضعیتی قرار دارند .
" در اینجا سوء برداشتها و کج فهمیهای بسیاری در مورد بالاک وجود دارد .
" وضعیت بسیار شفاف است . او مصدوم است . او برای 5 ماه مصدوم بوده است و هنوز هم وصدوم است .
" تنها نگرانی ما به عنوان چلسی این است که هر چه زودتر او را مهیا بازی کنیم ابتدا برای چلسی و بعد برای تیم کشورش آلمان .
" نا مشخص بود هنوز نیز نا مشخص است که چه وقت او برای بازی دوباره فوتبال در دسترس خواهد بود به عنوان باشگاه فوتبال که تیم پزشکی و در کل باشگاه فوتبال گرفتن تصمیمی در رابطه با بازگشت او برای ترکیب جام قهرمانان .
" هیچ مورد نا شخصی وجود ندارد هیچ تشخیص اشتباهی وجود ندارد و همه 100٪ با این موضوع موافقند میشائیل به خوبی می داند و در رابطه وضعیتش توجیح شده است .
" من با تمام طرفین که نگران این قضیه هستند صحبت می کنم و از امروز ما همه می دانیم ما به کجا می رویم و اهداف ما کجا قرار دارند .
" ما می خواهیم یک خط درباره وضعیت او برای همیشه بکشیم ما می خواهیم که حرکتی انجام شود .
ایول خوشم اومد که بالاک رو نمیخوان بفروشن
خوب خوشبختانه به خاطر اینکه بازی چلسی - بلکبرن آخرین بازی این هفته می تونیم بازی رو ساعت 19:45 از شبکه 3 ببینیم . البته اگر باز به هر دلیلی کنداکتورشون تغییر نکنه!
ميشائيل بالاك از «استمفوردبريج» نمیرود
چلسی به حرف و حديثها درباره ی وداع زود هنگام ميشائيل بالاك از چلسی پايان داد و پيوستن احتمالی اين هافبك ژرمن به رئال مادريد در تعطيلی زمستانی ليگهای اروپایی را رد كرد.
پيتركنيون مدير مالي باشگاه لندني روز جمعه در توضيحي كه در پايگاه اينترنتي باشگاه به چاپ رسيد، گفت:« همهي شايعهها دربارهي پيوستن او در ماه ژانويه بياساس است.»
پيش از اين كاپيتان تيم ملي آلمان كه از آوريل گذشته دور از فوتبال بوده است، از فهرست چلسي براي مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا كنار گذاشته شد. برند شوستر، سرمربي رئال مادريد بارها و بارها از علاقهمندياش براي به خدمت گرفتن بالاك خبر داده بود.
كنيون ادامه داد:« تصميم كنار گذاشتن بالاك از تيم تنها به دلايل پزشكي بوده است. اكنون در پي آن هستيم كه به همه حرفها پايان دهيم.»
بالاك كه يك سال پيش از بايرن مونيخ به چلسي پيوست، به دليل آسيب ديدگي در پي آن انجام عمل جراحي از آوريل گذشته نتوانسته است براي باشگاه لندني و تيم ملي آلمان بازي كند.
به تازگي شايعههايي دربارهي اين بازيكن 30 ساله به گوش ميرسيد.
رسانههاي انگليسي گزارش داده بودند كه باشگاه ليگ برتري ميخواهد او را به باشگاهي ديگر واگذار كند. قرارداد بالاك با چلسي تا سال 2009 اعتبار دارد.
كنيون در اين باره افزود:« نگراني ما از آن بابت است كه ميشائيل بار ديگر آماده شود و بتواند براي چلسي و تيم ملي آلمان بازي كند. با اين حال هنوز پيدا نيست كه او چه زماني به ميدان بازخواهد گشت و ميتواند بازي كند.»
انتقادهايي از بخش پزشكي باشگاه لندني دربارهي روند درماني بالاك وجود دارد اما، كنيون در اين گفتوگو همهي اين انتقادها و سرزنشها را رد كرد:« تنها سو برداشتهايي بود و تشخيصهاي نادرستي كه صورت گرفت. در اين باره ما به طور كامل هم عقيده هستيم و ميشائيل هم اين موضوع را ميداند.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)