تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 150 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1496

نام تاپيک: کلوپ 6120

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

روش مموري نيست ولي تا 2 گيگ ساپورت ميكنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فارسي ساز مي خوام واسش كسي سراغ داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بروجرد

پيش فرض

سلام دوستان
    من روي گوشيم ويروس ياب FSC ريختم كه از سايت GsmAria گرفتم
    ولي نمي دونم كد فعال ساز رو چطوري بهش بدم.
    لطفا راهنمايي كنيد.
    يا اگه ويروس ياب بهتري مي شناسين به ما هم معرفي كنيد.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

فیمبرداریش mpeg4 یا همون mp4 هستش؟؟؟

در آغاز فعالیت administrat0r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    bad sect0r

13

سلام امروز خواستم برم این نازنین رو بخرم اما وقتی این نوشته ها رو که از یکی از فروم ها خوندم سر درد بدی گرفتم : معایب 6120c با سلام من این گوشیو خریدم میخوام چند تا از معایبشو که من تو استفاده ازش بر خوردم بگم 1- اول اینکه همونجور که همه گفتن وقتی که خریدم فاقد کابل و سی دی بود 2 - در مدت خیلی کوتاهی رنگ قسنت هایی از arrow key اون رفت 3- شارژ گوشی خیلی دوام نمیاره یعنی در حالت استفاده معمولی 1 - 2 روز حداکثر شارژ دارید 4 - اگه مکالمه طولانی داشته باشید بشدت داغ میکنه حتی حرارتش به گوشتون هم منتقل میشه 5 - کیفیت دوربینش خیلی ضعیف شاید مال من اینجوری باشه اولا اینکه عکسهاتون به سبزی میزنه هر چقدر که هوا تاریک تر باشه این سبزی بیشتره ثانیا عکسهاتون کیفیت مناسبی نداره و پیکسل پیکسل هستش 6 - صدای هدفونش خوبه اما مدل هدفونش از نظر من خوب نیست یعنی با اینکه گوش رو اذیت نمیکنه اما اون چیزیم نیست که من انتظارشو دارم وش این باعث میشه یکم افت صدا داشته باشه 7- وقتی به کامپیوتر وصل میشه دیتای مموریتون رو از تو گوشیتون نمیتونید ببینید دیگه 8- یه بازی داره به اسم city bloxx که اگه یکم بازی کنید و به یه جایی برسید دیگه اون بازی بالا نمیاد(این مشکل چند نفر دیگه هم بوده حالا نمیدونم مشکا game یا گوشی) 9- یکمی هم من با گالریش مشکل دارم اینجوری که اگه تعداد عکسها زیاد باشه و شروع به دیدن عکسها بکنید مثلا اگه از عکس اول شروع بکنید ببینید و تا عکس n ام ببینید وقتی که بک back رو میزنید تا thumb هش رو ببینید مجداا میپره رو عکسی که اول بازش کردید 10 - فکر میکنم یک مقدار هم با رطوبت مشکل داشته باشه چون من چند وقی رفتم مسافرت که تو اون مدت اتفاقهای عجیبی می افتاد مثلا یکدفه restart میشد گوشی اوونم نه 1 با چند بار پشت سر هم اینا چند تا موردی بود که من بهش برخوردم البته با تمام این چیزا محاسنی هم داره که دوستان اشاره کردن من چون گوشی باز نیستم باهاش مشکلی ندارم و کلا ازش راضیم جز کیفیت دوربینش

داره خودمونی میشه h_b1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام، دوست عزیز موردایی که اشاره شد از نظر من هم درسته هم اشتباه و یه چندتاییشیم ایراد نیس...
    مورد 1 و 6 و 8 به نظر من ایرائ محسوب نمیشه
    مورد 3 و 4 و 5و 9 تایید میشه که در توضیح بگم شارِش اگه خیلی اهل مسافرت و بیرون رفتنای طولانی نباشی اذیتت نمی کنه، داغ شدن گوشی هست ولی گوشی قبلی من 6630 بود که اونم همینطور بود وقتی صحبت می کردی داغ میشد فکر نکنم اونقدرام غیر طبیعی باشه، دوربینش اگه نور محیط خوب باشه عکسای خوب میگیره ولی خوب اگه نور کم باشه نویز زیادی داره ولی در کل برا اینکه یه دوربین باهات باشه تا وقتی با دوستات میری بیرون عکس بگیری کیفیتش قابل قبول، در مورد 9 هم که خوب هستش دیگه..!!!
    مورد 2و 7و 10 تایید نمیشه در توضیح اینام بگم که :‌من همش با گوشه ناخنم با کلیدا کار می کنم ولی هنوز هیچ آسیبی ندیده، اگه با وضعیت Pc Suite گوشیتو وصل کنی مشکلی نداره و با تلفن میتونی مموریتو ببینی ولی اگه با وضعیت Mass Storage وصل کنی اونوقت نمی تونی مموریتو ببینی، در مورد 10 بگم که من هم شمال رفتم هم کیش به هیچ مشکل خاصی برنخوردم...
    امیدوارم توضیحاتم مفید و کافی باشه اگه باز هم سوالی هست خوشحال می شم جواب بدم

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله فیلمبرداریش Mp4 هستش با رزولوشن 240*320

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فارسي ساز مي خوام واسش كسي سراغ داره؟
    فارسی یاز برای چی؟!!! این ورِژن از سیمبین به طور پیش فرض زبان فارسی پشتیبانی ما کنی اگه بری تو setting گوشی تو قسمت language میتونی زبان فارسی انتخاب کنی...

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

روش مموري نيست ولي تا 2 گيگ ساپورت ميكنه
    باید بگم که داخل جعبه یه مموری 256 مگا بایتی هستش!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با تشکر ازh_b1985.
    فقط بعضی از 6120 ها فارسی ساز داره یا همشون؟ چون مثلا 6300 بعضی هاشون رو صفحه کلید حروف گژپچ را دارند و بعضی ندارند. ایا وقتی فارسی بشه تقویم شمسی نمیشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •