تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 28 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 276

نام تاپيک: همه چیز در مورد انیمه‌های Studio Ghibli (‌ هایائو ميازاكی + ایسائو تاكاهاتا )

در آغاز فعالیت Capitan7ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون دوست من.ولی اینو دانلود کردم...

on your mark رو گرفتم.ولی 88m بیشتر نبود. کاملش رو چطور میتونم داشته باشم؟کسی هست که کاملشو دیده باشه؟

پ.ن آره متوجه شدم که اشتباه کردم!
    Last edited by Capitan7ir; 07-05-2009 at 01:04.

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض دل‌تنگ انيميشن‌هاي سنتي

«پونيو»، پويانمايي (انيميشن) سنتي ژاپني در كمپاني والت‌ديزني بازسازي مي‌شود

اين فيلم كه آن را هايائو ميازاكي، انيميشن‌ساز با سابقه ژاپني كارگرداني كرده، براساس قصه كلاسيك «پري دريايي كوچولو» اثر هانس كريستين اندرسن ساخته شده است. والت ديزني هم در دهه هشتاد يك انيميشن موفق به همين نام، براساس اين قصه تهيه كرد. «پونيو» قصه يك ماهي كوچولو است كه مي‌خواهد تبديل به انسان شود و پس از دوستي با يك پسر بچه كه با مادرش در كنار دريا زندگي مي‌كند، با ماجراهاي زيادي روبه‌رو مي‌شود. اين فيلم، سال گذشته بيشترين تعداد تماشاچي را در داخل ژاپن داشت و لقب موفق‌ترين اثر سال سينماي اين كشور را گرفت. نسخه جديد فيلم را «جان لستر» كارگرداني مي‌كند كه در كارنامه‌اش انيميشن‌هاي معروفي مثل «قصه اسباب‌بازي» 1 و2 و «ماشين‌ها» را دارد. او در يك گفت‌وگوي اينترنتي در باره كار تازه‌اش صحبت مي‌كند.
    • چرا قصد داريد «پونيو» را باز‌سازي كنيد؟
    زيرا قصه و حال و هواي زيبا و بحث‌انگيزي دارد. ميازاكي قصه هانس كريستين اندرسن را به صورت داستاني تازه و امروزي در آورده و مسائلي مثل محيط‌زيست را در آن مورد بحث و بررسي قرار مي‌دهد. فيلم ميازاكي را خيلي دوست دارم. در دوراني كه انيميشن‌هاي سينمايي همه به شيوه كامپيوتري ساخته مي‌شود، خيلي جالب است كه او هنوز به شيوه سنتي و دستي كار مي‌كند.
    • نسخه بازسازي شده شما دقيقاً مثل فيلم ميازاكي خواهد بود؟
    البته تفاوت‌هايي با آن خواهد داشت. بخشي از ماجراهاي قصه مربوط به خود ژاپني‌هاست. اين بخش‌ها در نسخه جديد حضور نخواهد داشت. انيميشن ما فيلمي خواهد بود كه تمام بچه‌هاي دنيا را مخاطب خود مي‌داند. ولي حال و هواي كلي فيلم و نوع ساخت آن هم شبيه نسخه اصلي خواهد بود. در نسخه ما هم بحث حفظ محيط‌زيست مطرح خواهد شد.
    • انيميشن شما دستي خواهد بود يا كامپيوتري؟
    هنوز در اين باره تصميمي نگرفته‌ايم، ولي خيلي دوست دارم آن را به شيوه سنتي بسازم. هم تماشاگران و هم صنعت سينما بعد از پانزده سال انيميشن‌هاي كامپيوتري، دلشان براي انيميشن‌هاي سنتي تنگ شده است.
    • در نسخه دوبله شده فيلم مت‌ديمون و كيت بلانشت به جاي دو شخصيت اصلي ماجرا صحبت مي‌كنند. اين دو بازيگر در نسخه بازسازي شده شما هم صدايشان را به شخصيت‌هاي قصه قرض مي‌دهند؟
    بله. ديمون و بلانشت خيلي خوب به جاي پونيوي ماهي و دوست كوچولوي او صحبت كردند. خود آنها هم موافقت خودشان را براي همكاري دوباره اعلام كرده‌اند.

صحنه‌اي از انيميشن «پونيو»
    • «شهر ارواح» ميازاكي چند سال قبل اسكار بهترين انيميشن سال را گرفت. قصد بازسازي اين انيميشن معروف او را نداريد؟
    فعلاً در اين باره تصميمي نگرفته‌ايم، ولي احتمال دارد كه اين فيلم هم باز سازي شود.
    • فكر مي‌كنيد تماشاگران امروزي از توليد يك انيميشن دستي جديد استقبال كنند؟
    هيچ وقت با اين نظريه موافق نبوده‌ام كه تماشاگران- و به ويژه كودكان و نوجوانان- از ديدن انيميشن‌هاي سنتي و دستي خسته شده‌اند، و يا دوست دارند فقط انيميشن‌هاي كامپيوتري را تماشا كنند. به نظر من اين كامپيوتري يا دستي بودن اين فيلم‌ها نيست كه آنها را جذب تماشاي اين انيميشن‌ها مي‌كنند، آنچه تماشاگران را جذب خود مي‌كند حرفي است كه قصه اين انيميشن‌ها مي‌زند. براي آنها اين نكته مهم است كه شما داريد چه‌كار مي‌كنيد و اين كار را چگونه انجام مي‌دهيد.
    • چرا سومين قسمت «داستان اسباب‌بازي» را كارگرداني نكرديد؟
    من و دوستانم در كمپاني والت‌ديزني به اين نتيجه رسيديم كه وجود يك ديدگاه نو در اين مجموعه فيلم، لازم و ضروري است. همين مسئله باعث شد تا فرد ديگري كارگرداني آن را به عهده بگيرد.
    • شما موافق هستيد كه انيميشن‌هاي امروزي به صورت سه بعدي توليد شوند؟
    وقتي بچه‌ها و خانواده‌هايشان از نسخه‌هاي سه بعدي فيلم‌هاي انيميشن استقبال مي‌كنند، من چرا بايد مخالف آن باشم؟

3. 6 کاربر از دل تنگم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

Original

Fake

جالبه

ویرایش شد
    Last edited by ms368; 10-03-2010 at 21:05.

5. 3 کاربر از ms368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت samy_snake's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من 3 تا از كارتون هاي ميازاكي رو ديدم
    قلعه ي متحرك هاول. شهر اشباح و پرنسس مونوكه

كسي هست كه بتونه به من كمك كنه كه بقيه كارتون ها رو هم ببينم؟

من اصولا اهل كارتون نيستم ولي ميازاكي تركونده

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

توی صفحه اول همین تاپیک لیست کاملی هستش که بدردت میخوره
    من خودم غیر از اینایی که گفتی Castle in the Sky , On Your Mark, My Neighbor Totoro, Ponio رو پیشنهاد میکنم بهت هرچند این سه تایی که دیدی بهترینهاش بودن از نظرم

8. این کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sarah313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همه ی کارتون هاشون محشره ولی مدفن کرم های شب تاب یه چیز دیگست!اسمش رو هم میگم اشکم در میاد!
    ولی من خودم عشق قلعه متحرک هاولم!10 بار بیشتر دیدمش ولی بازم دوست دارم ببینمش!

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

درود

اخیراً خبردار شدم که استودیو جیبیلی یه موزه تو "میتاکا" حومه ی شهر توکیو ژاپن داره
    من تونستم کتابچه ی راهنمای موزه رو دانلود کنم
    یه تعداد از عکسهای موزه رو برای ملاحضه ی دوستان می زارم:

کتابچه ی کامل راهنمای موزه رو با کیفیت بسیار عالی می تونید از اینجا دانلود کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجم 125 مگ

همینطور یه فیلم حدود یه ساعته هم از این موزه هست که زیرنویس درستی نداره... و توش موزه نشون داده می شه و با ایسائو تاکاهاتا هم مصاحبه می شه.
    احیاناً اگه کسی فیلم رو هم خواست بگه لینک بدم.

11. 3 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه warman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من فقط میخوام یه چیز بگم بهترین انیمیشن ها رو داره من کلا باهاش خیلی حال میکنم ناسوسکا اسپیریت وی مونونکه و زمزه قلب هاش که همیشه ماهی یک بار نیگاش میکردم همین دیشب داشتم نیگاش میکرد دلم پر میزنه برای اینجور انیمه ها

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض شباهت Whisper of the Heart و The Cat Returns

Whisper of the Heart 1995
    شیزوکو با دنبال کردن یه گربه چاق سفید به مغازه ای میرسه که یه گربه ی عروسکی به اسم بارون توجهش رو جلب میکنه

The Cat Returns 2002
    هارو با دنبال کردن یه گربه چاق (Muta) مکانی بنام cat business office رو پیدا میکنه و یه گربه ی عروسکی به اسم بارون رو ملاقات میکنه و ...

بجز گربه ی چاق (که در اولی هم یه جا Muta نام برده میشه) ، بارون هم در هر دو یک شکل داره .

دلیلش رو دقیق نمی دونم ولی پیشنهاد میکنم هر وقت یه گربه ی چاق این شکلی دیدید قبل از اینکه دنبالش برید به عواقبش هم فکر کنید!

14. 4 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

6

کولاژ میازاکی + 25

16. 4 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •