یکشنبه 86/6/24 اوساسونا-بارسلونا 22:30
4شنبه 86/6/27 بارسلونا-لیون 22:15
پخش مستقیم از شبکه سه
یکشنبه 86/6/24 اوساسونا-بارسلونا 22:30
4شنبه 86/6/27 بارسلونا-لیون 22:15
پخش مستقیم از شبکه سه
كاكا: ماندنم در ايتاليا به ميلان بستگي دارد
حرفهاي دو پهلوي كاكا، ستارهي برزيلي ميلان جدايي او از اين باشگاه پرافتخار ايتاليايي و پيوستنش به رئال مادريد را ممكن كرد.
، كاكا، مهاجم ميلان نخستين بار نيست كه با زدن اين گونه حرفها به شايعات دربارهي ترك ميلان دامن ميزند.
او در گفتوگو با روزنامهي برزيلي «Folha on line» دربارهي ماندن يا رفتن از ميلان گفت:« من سال جاري براي ميلان بازي ميكنم، اما از آينده چيزي نميدانم. خوشحال هستم كه خانوادهام در ايتاليا احساس راحتي ميكند. با اين حال خيلي چيزها به ميلان بستگي دارد. اگر من ديگر راضي نباشم يا اين كه ميلان ديگر رضايتي از بودن من نداشته باشد، نميخواهم در اين تيم بمانم. تا هنگامي كه سيلويو برلوسكوني رييس باشگاه خواهان من است، در اين تيم ماندگار خواهم بودم. اما اگر او را غير قابل فروش نداند، در آن صورت از ميلان خواهم رفت.»
رئال مادريد كه از مدتها پيش خواستار به خدمت گرفتن اين ستاره برزيلي شده است، با گفتههاي تازه كاكا ميتواند در تابستان آينده تلاش پيگيرانهاي را براي خريد بازيكن مورد علاقهاش از سر بگیرد
انقدر تلاش بکنه تا جوون تر بشه.
??????????????? چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خيلي نامفهومه .
با نظرت کاملا موافقم.این همه بازیکن جوون نمیدونم چرا به بالاک گیر دادن![]()
روزنامه ی دياريو اسپورت در مطلبی سران رئال مادريد را به دليل تهديداتشان نسبت به حضور آلوارو نگردو، بازيكن آلميرا در بازی شنبه شب «ترسو» خطاب كرد.
رئالیها مصرند كه نگردو، مهره ی سابق تيمشان نبايد در ديدار مقابل باشگاه سابق و در تركيب آلميرا به ميدان برود، در غير اين صورت اين بازيکن بايد 200 هزار پوند جريمه به مقامات مادريد بپردازد.
به همين دليل روزنامههای اسپانيایی خصوصاً دياريواسپورت در مطلبي آوردهاند كه شايد رئال مادريد از قدرت اين ستاره میترسد كه مرتب او را تهديد ميكند.
بازي امشب كي ؟؟؟؟؟
9:30 كه نبود خدا كنه 12:30 باشه
نميدونم چند دقيقه از بازي گذشته ولي مزدك گفت بعد از دقيقه ي 60 هست و 2 بر يك رئاله
يه گل ساويولا
يه گل اسنايدر![]()
آلمریا 1-3 رئال مادرید
36-ساویولا 72-اوچه
68-اسنایدر
87-هیگواین
چه میکنه این اسنایدر باور نکردنیه.
رئال توانست بازی خود در مقابل المریا را با نتیجه ۳ --- ۱ با پیروزی پشت سر بگذارد.
گلهای رئال را در ابن بازی ساویولا در دقیقه ۳۶ - اشنایدر در دقیقه ۶۸ و هیگوئین در دقیقه ۸۷ به ثمر رساندند.
تعویضها:
هیگوئین به جای روبینیو در دقیقه ۴۶ - درنت به جای هاینزه در دقیقه ۴۶ - گاگو به جای اشنایدر در دقیقه ۷۵
در این بازی گوتی و گاگو از رئال کارت زرد دریافت کردند.
و بعضی از دوستان پرسیدند چرا نیستلروی و درنت بازی نکردند؟
نیستلروی رو که نمی دونم اما درنت نیمه دوم به بازی اومده شاید هم به خاطر اینه که رئال فردا هم با ویادولید در لالیگا بازی داره و می خواد بازیکنان را چرخشی بازی بده.
تعجب کردید نه؟!
خودم هم توش موندم توی سایت رئال نوشته رئال ۱۶/۹/۲۰۰۷ با ویادولید بازی داره امروز هم که ۱۵/۹/۲۰۰۷ است. این هم لینکش.
باید بگم که رود مصدوم نبوده چون توی لیست ذخیره ها اسمش بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترکیب رئال در نیمه اول:
کاسیاس - راموس - کاناوارو - متذلدر - هاینزه - دیارا - گوتی - اشنایدر - روبینیو - ساویولا - رائول
ايولللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازيم برديم
يك برد مقتدرانه ي ديگر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)