تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 37 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 370

نام تاپيک: نرم افزارهای زمین شناسی + آموزش

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

بد نیست
    من میگم با اینکه starry night pro plus 6 واسه فضا شناسی ساخته شده ولی خیلی به درد علم دوستان میخوره

پروفشنال Fxsignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بد نیست
    من میگم با اینکه starry night pro plus 6 واسه فضا شناسی ساخته شده ولی خیلی به درد علم دوستان میخوره
    میشه یه توضیح در این باره بدید ؟

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

نرم افزار starry night pro plus 6/3/6 به شما اجازه میده تمامی سیارات شناخته شده رو به همراه مدل های 3 بعدی شون ببینید
    به شما اجازه میده تا سال 1000000 پیش و بعد از میلاد برید
    به شما اجازه میده تمامی معموریت های فضایی رو از نزدیک ببینید مثلا آپولو ها
    به شما اجازه میده که از یک ستاره ی دنباله دار به زمین نگاه کنید
    بهتون اجازه میده از زمین/خورشید تصاویر زنده بگیرید
    این نرم افزار یک شبیه سازی کامل هست
    به شما اجازه میده سوار سفینه بشید و با سرعت های ماورا نور به خارح از کهکشان برید و به کهکشان های دیگر داخل شید که
    مدل های سه بعدی خیلی خوبه دارن اگه آپدیت هارو نصب کنید
    قیمت نرم افزار:
    249$
    کرک نمیشه
    باید سفارش اینترنتی بدید 4 هزار تومنه
    و از اینترنت آپدیتش کنید

بهتون اجازه میده که توی 20000000 سال بگردید و تمام اتفاقات نجومی رو ببینید
    به شما اجازه میده که کاملا موقعیت صور فلکی رو از ستاره های دیگه/ زمان های مختلف ببینید
    ببینید که صورت فلکی شکار چی 2400 سال پیش شبیه یک داس بوده

این نرم افزار خودش لغت نامه ی نجومی داره
    خودش واسه خودش عالمیه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب دوست من ! خیلی عالیه اما ایا به درد زمین شناسی هم میخوره ؟
    یا کاربردش در زمینه علوم زمین و زمین شناسی چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

لطفا بفرمایید :
    این عکس که در مورد " نرم افزار اتوماسیون پی جویی آهن " بود ؟
    آیا نمونه خارجی آن و امثال اینها وجود داره ؟ لطفا اگر میشناسید نام ببرید ؟

( برای دقت در امور اکتشافی و مقایسه ان با کارهای خود ) و یا ایا با IDL میشه مثل این رو انجام داد ؟ مانند : IDL Extensions for ENVI و غیره ...

داره خودمونی میشه masbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام علیکم

دوست من ممنونم از پیشنهادت ! راستش من از همون اول کار به همین دلیل ( سنگ ساختمانی ) وارد کارزار اکتشاف و معدن اومدم !
    روزی که دنبال معدن اومدم یادمه خواستم با سنگ تراورتن شروع کنم ( به دیلیل کاربرد بسیار زیاد - هزینه استخراج پایین و در نتیجه هزینه تمام شده پایین و بازار خوب داشتن ) ! بهمین دلیل چون به تصاویر ماهواره آشنایی نداشتم بیش از 200 نقشه زمین شناسی 1:100000 شهر های مختلف ایران رو گیر آوردم و بررسی کردم تراورتن کجاها هست و کجاها نیست ! بعد از چند ماه که واقعا پیگیر بودم دیدیم ای داد و بیداد ! اشکال تراورتنی و محدوده هاش خیلی کمه و اکثرا ثبت شده است ؟! محدوده های تراورتن ساز در ایران این مناطق هستند :
    آذر شهر - تخت سلیمان -تکاب - عقدا - ماکو - سرو بالا - دهشیر و آباده
    ! تنها محدوده نزدیک به ما منطقه دهشیر یزد بود که وقتی در حال بررسی بودم دیدم درسته محدوده های بسیار وسیعی است ولی لایه های کم عمق ( مثلا از 2-20 سانتی متر ) بود تا بیشتر که البته نیاز به بازدید صحرایی بود که من دیگه انجام ندادم ؟
    ضمنا من به همین قانع نشدم و بررسی کردم و دیدیم جاهایی که سنگ های کربناته در کنار توده های نفوذی گرانیتی و در کنار گسل ها باشه اصولا تراورتن تشکیل شده ؟! ( که البته با معنای علمیشم هم خونی داره )

اما بعد یه بررسی بر روی سنگ های گرانیتی کردم ! دیدم سنگ گرانیت که اثار التراسیون کمتر داشته باشه و درز نداشته باشه سنگ خوبی هست ولی باید رنگش بازار پسند باشه ! مثلا سبز بیرجند !! معمولا رنگ سبز به سنگ های سنیتی و مافیک و الترا مافیکی بیشتر دیده میشه ! باز برسی کردم دیدم تا بیرجند و اون منطقه خیلی راه هست و مشکل واسه من !
    سنگ های مرمریت و چینی و سفید هم در محدوهای فارس و کرمان زیاد دیده شده است !

دوست عزیز من !
    من واسه راهنمایی خودم دارم میگم ! من میگم یه معدن سنگ تزیینی نیاز به یه کارگاه فراوری هم داره ! واسه این کار نیاز به پول و هزینه است ! فکر کنم اگر مجوز بهره برداری معدن رو بگیرند یه وام 400 میلیونی روش باشه ؟ واسه سنگ های تزیینی ! ولی من میگم معادن فلزی میشه محصولات رو که همون سنگ و کانی باشه بصورت خام مثلا به ذوب آهن فروخت ؟ و نیازی به کارگاه مثلا گندله سازی و یا تغلیض برای معدن اهن نیست (؟ مثلا سنگ آهن- و یا مثلا چینی ها به راحتی و هر مقدار باشه سنگ آهن پای معدن رو میخرند ولی مثلا سنگ ساختمانی رو کمتر چون خودشون خیلی دارند - ) ولی سنگ تزیینی معمولا هر کسی که معدن داره کارگاه فراوریش هم داره و از جایی سنگ نمیخره !( معمولا من میگم - شا حرف منو قبول دارید ؟ )

حالا چند سوال ؟!
    1- به نظر شما کدام تیپ سنگ ساختمانی ( لطفا رنگش رو هم ذکر فرمایید )بازار فروش بهتری داره و یافتنش راحت تر میباشد !
    2- ایا با همین تصاویر ماهواره استر میشه نقاط خوب واسه سنگ تزیینی مثلا گرانیت و یا تراورتن رو مشخص کرد ؟
    میشه از روی نوع سنگ رنگش رو تخمین زد ؟
    3- نظر شما در مورد بنتونیت - کائولن - خاک صنعتی چیه ؟
    4- سنگ مس که بصورت خام از معادن مس بیرون میاد خریدار داره ؟

آیا شما این حرف من رو قبول دارید ؟
    ( که اگر اکتشاف آهن سختر از سنگ تزیینی باشه ولی فروشش افول نداره و همیشگی است ! و یا مس ! چون اکتشافش پرخرج تره ولی چون منابعش محدود تر است پس برای اینده بهتر و سودبخش تر است تا سنگ ساختمانی )

لطفا یه راهنمایی بفرمایید که دیدم روشن تر بشه ! ( البته این نکته هم یادم هست که منابع مالیم در حد پایینی است و به قول معرف میخواهم از صفر شروع کنم .... )
    اما خب چند سوال ؟

اين كاري كه گفتم انجام داده حدسم بود ....ولي حتما طي چند روز آينده اين موضوع رو چك ميكنم ببينم چي كار كرده و اطلاع ميدم.......
    [/QUOTE]

1,2و3. در مورد سنگ ساختماني اطلاعات تخصصي زيادي ندارم...بهتره اين سوالات رو از يه شخص واردتر بپرسي....

4. منظورت رو از سنگ مس متوجه نميشم.....اگه منظورت محصول خروجي معدن مس باشه مثلا كنسانتره مس يا حتي سنگ خام فكر كنم خريدار داره كلا مس چيزي نيست كه خريدار نداشته باشه و هميشه مشتري داره مهم فروشندس كه با قيمت جهاني موجود ميصرفه محصولشو بفروشه يا نه...

يه نكته هم در مورد سنگ ساختماني بگم اونم اينكه هنوز معادن سنگ زيادي هستن كه بدون كارگاه فراوري كار ميكنن...اين معادن كارشون اينجوريه كه از يه كارگاه سفارش ميگيرن و براش سنگ رو از كوه برش ميدن.....پس حتما نياز به كارگاه فراوري نيس....

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

لطفا بفرمایید :

( برای دقت در امور اکتشافی و مقایسه ان با کارهای خود ) و یا ایا با IDL میشه مثل این رو انجام داد ؟ مانند : IDL Extensions for ENVI و غیره ...و
    یه سوال تخصصی نرم افزاری اینکه جدیدا نرم افزار ER mapper 2010 وارد بازار شده که ابزارهای فوق العاده قوی در زمینه اکتشافات مخصوصا با داده های آستر بهش اضافه شده آیا شما جایی سراغ دارید که بشه دانلودش کرد کرکشو ! چون من خودم خیلی گشتم ولی پیدا نکردم
    -
    سوال ) نسبت 3 به یک در داده های لاندست >> تصویر خروجی پیکسل روشن است ! درسته ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام !
    لطفا نرم افزار ER Mapper 2010 هم بزارید !
    خیلی جالبه

---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------

ITTVIS ENVI v4.7.01 x64/x86
    hotfile
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    megaupload
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

9. 4 کاربر از Fxsignal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام خدمت استاد گرامی :
    1- لطفا در مورد کلاس بندی کردن تصاویر ماهواره توضیحی بدید ! مثلا من میخواهم مناطق آهن دارو در عکس مشخص کرده کلاس بندی کنم و بر روی یک تص.یر grayscale نمایش بدهم ؟! چطور باید این کارو بکنم ؟

2- استاد گرامی : DN چیه ؟ و چه کاربردی داره ؟!

داره خودمونی میشه masbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11

لطفا بفرمایید :

( برای دقت در امور اکتشافی و مقایسه ان با کارهای خود ) و یا ایا با IDL میشه مثل این رو انجام داد ؟ مانند : IDL Extensions for ENVI و غیره ...و
    یه سوال تخصصی نرم افزاری اینکه جدیدا نرم افزار ER mapper 2010 وارد بازار شده که ابزارهای فوق العاده قوی در زمینه اکتشافات مخصوصا با داده های آستر بهش اضافه شده آیا شما جایی سراغ دارید که بشه دانلودش کرد کرکشو ! چون من خودم خیلی گشتم ولی پیدا نکردم
    -
    *. در مورد اون نرم افزار اتوماسيون اطلاعاتي ندارم....

*. IDL زبان توسعه ENVI هستش.....با اون ميشه هر كدي رو داخل envi اجرا كرد...بايد ديد منظور اون نرم افزار از پي جويي آهن چي هست ...اكسيد آهن، سولفيد آهن يا ..... اگه اكسيد آهن ، چه اكسيدي؟؟؟ منيتيت، هماتيت،....؟؟؟؟
    خودش كه نوشته بر پايه .NET هستش....

*. منظورت از ابزارهاي فوق العاده چيه؟؟؟؟؟؟ لطف كن يه مثال بزن....
    اگه پيداش كردم حتما ميزارم....

*.
    واقعا مخم هنگ كرد سر اين سوالت ....خب بستگي داره به جنس عارضه موجود در عكس يا اون پيكسل خاص....
    ممكنه يه جا تنش(به ضمه ت) سفيد بشه يه جا سياه....

12. این کاربر از masbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •