هنوز هم افتضاحه
هم تو روز قطع میشه
هم اینکه سرعت خیلی پایین اومده
هنوز هم افتضاحه
هم تو روز قطع میشه
هم اینکه سرعت خیلی پایین اومده
سلام خسته نباشین
3 شب پیش با اکانت شبانه conect شدم ولی هیچ سایتی رو باز نمیکرد ولی با اکانت خودم کار میکرد
زنگ زدم فن اوا گفتن اون شب شبانه مشکل داشته دیشب مجددن با شبانه conect شدم همون مشکل .
چجوری حلش کنم ؟ مرسی
آره IDC شخصي داره. نمي دونيد شما ؟؟ تو ايران فكر نكنم مثل فن آوا كسي DC داشته باشه و خيلي هم عالي هست. البته اينطوري كه من مي بينم انگار ADSL رو خوب ساپورت نمي كنه و دوستان گله دارند.
در ضمن شما گفتيد شركتي كه نامحدود بده. خوب فن آوا هم كه 64 كيلوي بدون محدوديت دانلود داره... درست نمي گم ؟
باز هم ممنون
دوست من انگار يكي راضي هست ديگري نه ! اينطوري تصميم گيري سخت ميشه. انصافا فن آوا از ديگر ISP ها تو شرايط يكسان بهتره. مثلا شايد كيفيتش از شاتل كمتر باشه اما قيمتش بصرفه تر هست. يا هر موضوعي. البته منظورم اين نيست كه 128 بگيريم و 5 كيلو بده و راضي باشيم.
من فكر مي كنم تو بعضي سرويس ها خوبه تو بعضي نه ... احتمالا شما 128 داريد. چون خيلي از 128 ها ناراضي هستند.
ممنون ميشم تجاربتون رو share كنيد مثل اينترنتي كه share مي كنند![]()
منظورم اين بود که IDC يعني چي؟
همون Data Center ؟
خوب براي ما چه مزيتي خواهد داشت؟
ممنون
بله منظورم Internet DataCenter هست. خوب خيلي از شركتها هستند كه يك ISP زدند با قيمت دور و بر 50 تا 100 ميليون و توي تجهيزاتشون يك دونه روتر سيسكو هم پيدا نميشه ... فيلترنگش رو از يك شركت ميگيره، اينترنتش رو از يك شركت ميگيره، و خلاصه خودش فقط زحمت share رو ميكشه (چه كار سختي)، و شايد واقعا دو تا server با پدر و مادر نداشته باشه كه حتي 1000 تا سايت معروف رو توش بذاره كه سرعت درخواست و ارسال بين كاربر و نت كم بشه. اما اينكه آيا فن آوا از IDC خودش براي اينترنت استفاده مي كنه و يا نه يك ISP جدا داره نمي دونم...
اما مهم فعلا برام اين هست كه من مي خوام 64 كيلوي بدون محدوديت دانلود بگيرم. بگيرم يا نه ... البته با مودم ديگه اي نه 40 تومني!
ممنون ميشم بگيد بصرفه هست يا نه ...
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
Last edited by ghelmaan; 04-01-2009 at 16:16.
من اکانت شبانه برام کار نمیکنه کانکت میشه ولی سایت باز نمیکنه ؟
کسی جواب سوال منو نداره ؟![]()
نمي دونم چرا كسي از سرويس دهي فن آوا تو تهران حرف نمي زنه، آقا خوبه يا بده ؟ بگيرم يا نه ...
خوب بستگي به منطقه هم داره.
شما بگو کدوم منطقه مخابراتي هستي ، دوستاني که اونجا از فن اوا دارن نظرشون رو بگن
من هنوز هم درست نفهميدم تو تهران مگه فن آوا (خودش نه نمايندش) نامحدود هم ميده؟
نمايندش چطور؟
من که با محدوديتش رو دارم راضي هستم (سواي اين قضيه که بابت دانلود پول ميگيرن).
پ.ن: Speedtest رو چک کردم . ISP خود Fanava Group بود.
Last edited by LordMMD; 18-09-2008 at 18:05. دليل: توضيح
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)