تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پرسپولیس یا استقلال؟

راي دهنده
136. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پرسپولیس

84 61.76%
  • استقلال

52 38.24%
صفحه 21 از 75 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 750

نام تاپيک: پرسپوليس و استقلال رفيق و رقيب قديمي

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با كسب جام قهرماني ليگ برتر

حيدري: اميدوارم دل هواداران پرسپوليس را شاد كنيم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:‌ اميدوارم بازيكنان با ارائه بازي هاي مطلوب و كسب جام قهرماني دل هواداران را شاد كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، سپهر حيدري در گفت و گو با پايگاه خبري باشگاه پرسپوليس،اظهار داشت: تمرينات خوب و منظم تأثير بسيار زيادي در هماهنگي خط دفاعي داشته است و در طول بازي ها بيشتر نيز مي شود.
    مدافع پرسپوليس درباره بازي با ابومسلم مشهد تصريح كرد: بازي را با قدرت آغاز كرديم و با زدن گل نخست در دقايق ابتدايي شرايط مسابقه را در اختيار گرفتيم. ابومسلم نيز تيم بسيار خوبي بود و بعد از دريافت گل اول، حملات زيادي را روي دروازه پرسپوليس ترتيب داد.
    حيدري تأكيد كرد: خط دفاعي پرسپوليس به هماهنگي مطلوب رسيده است و در اين بازي نيز عملكرد خوبي داشت.
    وي تاكيد كرد: اميدوارم با مجموعه كنوني و شرايط مناسبي كه در تيم وجود دارد، بتوانيم با ارائه بازي هاي خوب و كسب عنوان قهرماني، دل هواداران اين تيم بزرگ را شاد كنيم.
    پرسپوليس در هفته سوم ليگ برتر ايران موفق شد در ورزشگاه ثامن مشهد را با نتيجه 3 بر صفر شكست دهد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با نظر حجازي

عليزاده: در خط دفاعي براي استقلال بازي مي‌كنم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به خواست سرمربي تيم در خط دفاعي به ميدان خواهم رفت.

علي عليزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: برابر مس كرمان بازي خوبي انجام داديم؛ اما نتوانستيم از موقعيت‌هاي گلزني خود استفاده كنيم. با اين حال بايد خدا را شكر كنيم كه بازنده نشديم و يك امتياز از اين ديدار گرفتيم.
    وي ادامه داد: استقلال هنوز هماهنگ نيست و با توجه به تغييرات گسترده‌اي كه در تركيب تيم داشتيم، اين ناهماهنگي طبيعي است. در اين فصل فقط 30 درصد از تركيب ليگ گذشته را داريم. ضمن اينكه بازي‌هاي تداركاتي كمي انجام داده‌ايم؛ اما تيم در روزهاي آينده ضمن ارائه بازي زيبا نتيجه هم خواهم گرفت.
    مهاجم استقلال كه در ديدار برابر مس كرمان، اولين بازي خود را در ليگ هفتم انجام داد، تصريح كرد: منتظر يك موقعيت هستم تا خود را نشان بدهم. در اين فصل نيازي به پرتاب اوت نيست و بازيكنان خوب زيادي جذب شده اند. البته من نيز مي‌توانم براي تيم گره‌گشا باشم. فصل قبل هم گلزني كردم و هم گل‌هاي زيادي ساختم.
    عليزاده افزود: البته قرار است در آينده به عنوان مدافع به ميدان بروم. حجازي در اردوي تركيه اين خبر را به من اعلام كرد و در تمرينات اين هفته نيز در خط دفاعي از من استفاده شد.
    وي ادامه داد: در خدمت استقلال هستم و هر جا كه سرمربي دستور بدهد بازي كرده و اعتراضي نخواهم كرد.
    عليزاده تاكيد كرد: سال‌ها پيش به عنوان مدافع بازي مي‌كردم؛ اما 9 سال است كه در خط حمله بازي مي‌كنم. با اين حال هيچ اعتراضي به تصميم سرمربي ندارم و تابع نظر او هستم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

بادامكي: پرسپوليس قهرمان ليگ برتر ايران مي شود

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: در هفتمين دوره ليگ برتر ايران جام قهرماني را كسب خواهيم كرد.

حسين بادامكي در گفت و گو با خبرنگارخبرگزاري فارس درباره سومين ديدار در ليگ برتر اظهار داشت: بازي بسيار خوبي مقابل ابومسلم انجام داديم؛ اما اين نمي‌تواند دليل ضعف ابومسلمي‌ها باشد، چراكه پرسپوليس بسيار قوي بود.
    وي ادامه داد: هدف ما قهرماني است و اميدوارم حريفان را يكي پس از ديگري پشت سر گذاشته و مقام اول را كسب كنيم.
    بادامكي در مورد بازي مقابل تيم سابقش اضافه كرد: به ابومسلم بدهكارم؛ اما فوتبال حرفه‌اي است و اكنون به مانند يك سرباز در خدمت پرسپوليس هستم.
    وي خاطر نشان كرد: در فصل جاري كادر فني خوبي را در اختيار داريم و با اتحاد و يكدلي جام قهرماني را كسب خواهيم كرد.
    پرسپوليس در هفته سوم ليگ برتر در مشهد موفق شد تيم ابومسلم را با نتيجه 3 بر صفر شكست دهد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

نوري: بازگشت به تيم ملي دور از دسترس نيست

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با عملكرد قابل قبول مي توانم بار ديگر پيراهن تيم ملي ايران را بر تن كنم.

پژمان نوري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بازي مقابل ابومسلم بسيار دشوار بود و چنانچه گل زود هنگام را نمي‌زديم، دچار مشكل مي‌شديم.
    وي ادامه داد: خوشبختانه در خانه حريف بازي خوبي را ارائه كرديم و در پايان سه امتياز با ارزش را در مشهد ذخيره كرديم.
    نوري درباره حضور در سمت چپ خط دفاعي خاطر نشان كرد: در ابتدا كمي با مشكل مواجه شدم، اما با راهنمايي‌هاي كادر فني و از بين بردن نقاط ضعف در تمرينات، مشكل خاصي براي بازي كردن در اين پست ندارم.
    وي درخصوص احتمال دعوت به تيم ملي تاكيد كرد: اگر حقم باشد بايد دعوت شوم. سعي مي كنم تا زمان انتخاب نفرات تيم ملي، بازيكني مفيد براي پرسپوليس باشم و در اينصورت پوشيدن پيراهن تيم ملي دور از دسترس نيست.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نوازي:
    آنها بهتر است ساکت شوند!

هافبک تيم فوتبال استقلال تهران گفت : خيلي ها مي گويند من پسر حجازي هستم ولي ناصر خان نشان داد اين مسائل را در نظر نمي گيرد و آنهائي که مي گويند نوازي نوازي به دليل رابطه خوب با حجازي در ترکيب ثابت قرار مي گيرد بهتر است ساکت شوند.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) محمد نوازي به سايت رسمي باشگاه استقلال تصريح کرد:هر فوتباليستي از نيمکت نشيني ناراحت مي شود ولي من به نظر حجازي احترام مي گذارم و تلاش مي کنم ايده هاي او را در زمين پياده کنم.

وي همچنين در مورد انتقاداتي که از وي مي شود گفت : متاسفانه برخي شيطنت مي کنند ولي نمي دانم چه هيزم تري به آنها فروخته ام که از من بد مي نويسند. در جام ملت ها مدافعان تيم ملي 50 بار اشتباه کردند ولي هيچکس حرفي نزد اما فقط کافيست من يکبار ضعيف بازي کنم تا همه از من انتقاد کنند.

نوازي در خاتمه يادآور شد:کار من به عنوان پيستون رفت و برگشت در کنار خط طولي است ولي وقتي توپ هاي ارسالي من به سرعت تيديل به ضد حمله مي شود امکان بازگشت سريع وجود ندارد .تيم حريف با يک ضربه از زمين خودش توپ را به فضاي پشت سر من مي اندازد و در اين شرايط موشک نيستم که با سرعت برگردم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محصص:
    شرايط را براي حضور در استقلال مناسب نمي‌دانم

کارشناس فوتبال کشورمان گفت : در حال حاضر شرايط را براي حضور در استقلال مناسب نمي‌دانم.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) مرتضي محصص در خصوص پيشنهاد باشگاه استقلال براي پيوستن به كادر فني در گفتگو با سايت اين باشگاه اظهار داشت: صحبت هاي ابتدايي هنوز به نتيجه نرسيده است. در حال حاضر شرايط را براي حضور در استقلال مناسب نمي‌دانم. البته اين تيم را دوست داشته و براي فتح الله زاده احترام قائلم.

وي افزود: علاقمندم به عنوان مربي فعاليت كنم. در حال حاضر كادر فني استقلال را كامل مي‌دانم. شايد نتايج فوق العاده خوبي نگرفته باشد اما اين كادر كامل است.

محصص با اشاره به عدم درک صحيح از واژه آناليزور در ايران اضافه كرد: نمي‌دانم اين واژه چطور وارد فرهنگ ايران شده است در دنيا تكنسين هايي هستند كه بازي‌ها را ضبط مي‌كنند و صحنه‌هاي فني را در اختيار سرمربي قرار مي‌دهند مانند كاري كه قطبي در كره انجام مي‌داد.

اين كارشناس فوتبال تصريح كرد: در ايران مدير و مشاور فني به معناي واقعي جا نيتفاده است. كار مدير فني رفتن سر تمرين نيست وي بانك اطلاعات است و تمام تيم‌هاي بزرگ دنيا اين فرد متخصص را در كادر خود دارند اما در ايران سايه بالاي سر سرمربي است كه هر آن ممكن است جاي وي را بگيرد.

محصص افزود: با حجازي صحبت كردم و او را هم دوست دارم اما واقعيت اين است حضور من در استقلال به اوضاع اين تيم كمكي نمي‌كند و حتي ممكن است شرايط بدتر هم شود آناليز كردن به آن مفهومي كه در ايران وجود دارد، كار ساده‌اي است.

وي بهترين آناليزور براي هر تيمي سرمربي آن دانست و گفت: هيچ مربي نمي‌تواند براساس داده‌هاي ديگران براي بازي هر هفته‌اش تصميم‌گيري كند اين كارهاي كوچكي است كه نمي‌خواهم آن را انجام دهم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تكليف نهايي پيوستن كوشكي به استقلال چهارشنبه مشخص مي‌شود

تكليف نهايي پيوستن بيژن كوشكي مدافع فصل گذشته پاس به استقلال تهران روز چهارشنبه هفته جاري مشخص خواهد شد.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ پس از انجام مذاكرات مقدماتي نماينده باشگاه استقلال تهران با مديرعامل وقت پاس همدان كه يك سال ديگر به طور توافقي بيژن كوشكي را در اختيار خواهد داشت دور جدي‌تر اين بحث‌ها روز چهارشنبه پيگيري مي‌شود تا اگر طرفين به توافقي دست پيدا كنند اين بازيكن پس از آرش برهاني، ميثم منيعي، محسن بياتي‌نيا و حميد شفيعي پنجمين سهميه ليگ برتري استقلال تهران به حساب آيد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جلسه فتح‌الله زاده و اعضاي كادر فني استقلال در پشت در‌هاي بسته

علي فتح‌الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال تهران بعد از ظهر امروز با اعضاي كادر فني تيم فوتبال خود درخصوص نتايج 3 هفته اخير در ليگ هفتم حرفه‌اي تشكيل جلسه خواهد داد.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ گزارش هفتگي ناصر حجازي و بررسي نتايج به دست آمده در 3 هفته اخير مهمترين محور صحبت‌هاي في‌مابين در جلسه امروز را در بر خواهد گرفت.

گفتني است استقلال از مجموع 3 ديدار گذشته خود تاكنون 4 امتياز را به دست آورده است و تنها به دليل تفاضل گل كمتر پس از پيكان جايگاه هشتم را در اختيار دارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در جلسه امروز باشگاه صورت مي گيرد

مذاكره كاشاني با قطبي براي تمديد قرارداد ساها

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران به منظور جلب رضايت سرمربي تيم براي تمديد قرارداد با روبرت ساها، با وي گفت و گو مي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي نظر مثبتي روي روبرت ساها هافبك چپ فصل پيش پرسپوليس ندارد و عدم موافقت خود براي عقد قرارداد با اين بازيكن را اعلام كرد.
    قرار بود پس از مراجعه روز گذشته ساها به باشگاه، صحبت‌هاي نهايي با وي انجام شود؛ اما مسئولان تيم ترجيح دادند كه پاسخ نهايي را پس از جلسه امروز با قطبي اعلام كنند.
    منابع آگاه از علاقه كاشاني به تمديد قرارداد با اين بازيكن اهل چك خبر مي دهند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قطبي پس از مخالفت با تمديد قرارداد ساها اعلام كرد؛

مدافع ملي پوش كره جنوبي در راه پرسپوليس

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از مخالفت با تمديد قرارداد مدافع اهل چك، از حضور احتمالي يكي از بازيكنان تيم ملي كره جنوبي در اين تيم خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي علاقه اي به تمديد قرارداد ساها ندارد و به همين دليل اين بازيكن فردا تهران را به مقصد چك ترك خواهد كرد.
    پس از بازگشت دوباره ساها به تهران، كادر فني پرسپوليس از وي خواست كه در معاينه‌هاي پزشكي شركت‌ كند؛ اما از انجام اين كار ممانعت كرد تا قطبي با جذب وي مخالفت كند.
    سرمربي پرسپوليس اعلام كرده است، براي تقويت جناح چپ خط دفاع، يكي از ملي‌پوشان كره جنوبي را به تهران مي آورد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •