ممنون از شما دوست عزیز
ممنون از شما دوست عزیز
خیلی ممنون
سلام من يه گوشي 6300 دارمد كه هركاري ميكنم نميتونم access point بهش بدم تنظيمات ايرانسل هم فايده نداشت , و وقتی برنامه چت رو باز میکنم میگه access point invalid ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
سلام
بابا يعني هيچ كدوم از شما تا حالا نخواسته با 6300 و ايرانسلش ايميل بزنه و عكس ضميمش كنه؟؟؟
لطفا" كمك كنيد، بعضي وقتها اگه عكسهامو چند ساعت زودتر بتونم به روزنامه برسونم، تو شماره فرداش چاپ ميشه، اگه نه هيچي!!!!
![]()
![]()
دقيقا من هم همين مشكلو دارم نمي دونم بايد چيكار كنم
سلام دوستان امروز برا خواهرم یدونه گوشی 6300 خریدم گوشی قبلش w550 بود که وقتی سیم کارت ایرانسل میزاشتی دایم خاموش و روشن میشد.ولی با سیم کارت دولتی هیچ مشکلی نداشت دو بار مجبور شدم بدم فلشش کنن به خاطر همین خاموش و روشن شدن پیاپی.خلاصه امروز فروختمش 140تومان.یدونه 6300 نو خریدم 200 تومان.ولی حالا که اومدم خونه میخوام قفل صفحه کلیدش رو فعال کنم بهش رمز بدم باید رمز اصلیشو که فکر کنم 12345 باشه میدم ولی میگه رمز اشتباس.در ضمن از نو بودن گوشی مطمینم اخه اون کد رو برا میزان کارکرد زدم.از لحاظ ظاهری هم نو هست.در ضمن دوشاخه گوشی نیاز به رابط نداره.فارسی هم هست.ولی برا این کدش یکم نگرانم.ایا راهی داره؟باید چیکار کنم.
چرا این کلوپ اینقدر خلوته
یکی به اینجا هم سر بزنه
حالا نو بودنش يه مساله جداست ولي ممكنه فروشنده ها كه گوشي رو دست آدماي مختلف ميدن يه نفر رمز رو عوض كرده باشه. بهتره به همونجا مراجعه كني و مساله رو بگي.
در ضمن انتظار نداشته باش وقتي ساعت 1 شب سوالي ميپرسي چند نفر درجا بهت جواب بدن.
دوست خوب ممنون از راهنمایی شما.راستش دیشب گوشیرو زدم شارژ.بعد خاموشش کردم که کامل شارژ بشه.تو کاتالوگشم نوشته که 2ساعت و40 دقیقه لازمه که شارژ کامل بشه.اما من از سه ساعت هم بیشتر شد ولی فول نشده بود.یعنی هنو داشت شارژ میکرد که دیگه از شارژر کشیدمش.اخه ترسیدم.
از دیشب ساعت 3 که روشنش کردم الان شارژ گوشی نصفه شده.این عادیه؟
در ضمن فیش شارژر چرا کامل نمیره داخل گوشی حدود چند میلیمتر بیرون میمونه برا شما هم همینطوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)