میخوای چی کار کنی؟ خـــــــــیــــــــلی چرته.من واست اپ کردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخوای چی کار کنی؟ خـــــــــیــــــــلی چرته.من واست اپ کردم.
دمت گرم . واسه کسی میخواستم.
این که فقط یه فایله !
پس بقیه ایکناش کو ؟
ببخشید فک کردم menu.ml رو میخوای.
ببین همینه.
همون یه فایلی که دادی ریختم درست شد ولی به جای ایکون play now ایکون sonyericsson اومده ! مثل این عکسه که دادی !
منظورم این نبود رنگ باطری رو عوض کنیم...اینکه با پچ راحت انجام میشه..گفتم یک منویی دیدم خاطرم نیست کدوم صفحه بود...شایدم یه جای دیگه بود(اخه من 10-20 تا صفحه از سایتهای مختلف رو عادت دارم یه جا باز میکنم..شاید یه انجمن دیگه بوده)
این منو که میگم هر وقت باطریت مثلا کم بودو به ناحیه نارنجی میرید..بک گراند منوت هم قرمز مثلا میشد...خیلی باحال بود
ای به چشم...بفرمایید
اینم منو فلش ویستا
همه حرفه ایی هستناما اگه مشکلی بود تو نصب در خدمتم:
البته واسه من که کار باهاش کمی سخته..اخه میدونید مثلا من عادت دارم منو رو که میارم فرضا بزنم52 و وارد اینباکسم شم...اما تو این منو این اعداد کار نمیکنه...به جای فایل منیجر فرضا مای داکیومنت داره...دقیق عین کامپیوتر دیگه...کمی باید باهاش کار کنید تا با ایکونهاش عادت کنید....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما جدا خیلی جالبه..هر کی دیده حال کرده
شاد باشید![]()
Last edited by mostafa_khan; 06-09-2007 at 00:48.
با این آموزشی که گذاشتم می تونید تمامی 1517 آیکون و یا عکسی که
sonyericsson در r4ea031-رw810 قرار داده رو عوض کنید.
هر وقت برای ورژن های دیگه ی w810 هم پچ gfx ساخته شد خبرتون می کنم.
به آموزشی که تو این لینک گذاشتم مراجعه کنید:
سلام.
اولا که واقعا باحاله.........
دوما یکی دو از دوستان منوهایی واسه K510i خواسته بودند که من هم به جمع اونا پیوستم.(یعنی منو واسه K510i بزارید.)
دوما:نمیشه یه سری منو بزارید که اون عکس باتری و آنتن که تو همه گوشی های سونی اریکسون ثابته رو جاشو عوض کرد مثلا هر دو اونا بیان کنار هم.....اینو که خیلی دوست دارم بشه.
سوما:واسه K510i فقط سه تا گذاشته بودید اون هم فقط صفحه اول.خواهشا بیشتر واسه K510i بزارید.
در ضمن من از این سایت Icon هایی برای گوشیم دانلود میکنم ولی نمی دونم با این ها چیکار کنم اگه میشه یه توضیحی بدید.ممنون
اگه میشه صفحه (در سایت که نوشتم) یا قسمت دانلود icon ها واسه k510i رو واسه من هم بگید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر.
Last edited by arash66_2m; 06-09-2007 at 07:31.
هنوز نخوندم اما حتما جالبه....
صحبت اولم اینه اگه مطلبی مال خودتون هست لینک یه سایته دیگه رو لطفا ندید....خوب اینجوری که پیش می ره اسم سایت رو باید عوض کرد و گذاشت...موبایلستان یا فالز یا....یه کپی پیست سادست..تو همین جا اموزشت رو بگذار
دوم اینکه یه منو گذاشته بودی 4-5 صفحه قبل..خواهانشم به شرطی که ایکونهاش رو کوچیک تر کنی..خیلی بزرگ بودن...وقت داشتی این کار رو هم انجام بده
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)