تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 34 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 340

نام تاپيک: Harry Potter and the Order of the Phoenix

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

کسی سیو بعد از جمع اوری اعضای Ad رو نداره؟

پروفشنال time prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    PANDEMONIUM

4

آقا مرسي از لطفت حل شد ممنون حالا موند:
    1- بردن قهرمان هاگوارتز در رشته گابستون كه در پاود كورت يارد هست
    2 - گرفتن نمره O در درسهاي Owl
    3- بدست آوردن پاسورد تابلويي كه روش تار عنكبوت بسته شده (خواهشاً يكي بگه جاي هر دوي اون تابلو رو كه از من ميخواد تابلوي ديگرشو پيدا كنم يكيش داخل محوطه هاگوارتز هست كه بايد بسوزونمش اون يكي كجاست كي جاي هر دوشو ميدونه بگه)
    3-باید بری طبقه هفتم راهرو مقابل اتاق نیازمندی ها رو بروید بعد با تابلو آخر سالن حرف بزنید بعد برید پایین و تار عنکوت تابلو رو بسوزونید تا رمزو بهتون بگه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    PANDEMONIUM

4

دوستان من 3تا مسابقه گابستون رو تموم کردم نمی دونم برای چهارمین مسابقه چکارکنم
    یک راهنمایی هم برای تابلویی boathouse می خوام
    یکی بیاد راهنمایی کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

يك مطلب مهم و بمب خبري توي وب سايتم قرار گرفت حتي اگه اخطار هم دريافت كنم مهم نيست چون اين مطلب بايد به دست همه برسه چه هري پاتري چه ضد هري پاتر امروز اين مقاله حقانيت هري پاتر رو ثابت مي‌كنه. و من اين كار رو با كمك دوستانم انجام ميدم دوستاني كه مثل كوه پشت هري پاتر وايسادن. لطفاً لينك مقاله اسرار اميز رو به تمامي كساني كه بهشون دست رسي داريد بفرستيد. هر كسي بايد اين مقاله رو بخونه
    Hp7.sub.ir
    این مقاله رو حتما بگيرين بخونين. يک فاجعس .من نديده بودمش تو تليويزيون

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

کسی سیو بعد از جمع اوری اعضای Ad رو نداره؟
    التماس میکنیم!
    Last edited by B L A S T E R; 25-08-2007 at 14:13.

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

این مقاله رو حتما بگيرين بخونين. يک فاجعس .من نديده بودمش تو تليويزيون
    واقعا فاجعه بود یه چیزهای مزخرفی گفته بودند ندیدی بهتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Los Angles

پيش فرض

سلام من سيو آخر بازي رو دارم ولي فقط مونده تابلوي در نقاشي كه تار عنكبوت دار و دومي بردن قهرمان گابستون بقيه جاها تكميله البته من توي وبلاگم 2 تا كتابچه راهنماي بازي رو تهيه كردم كامل و تميز دانلودش كنيد ديگه همه ابهامات بازي از بين ميره من بازي رو تو آان تموم كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينم لينك وبلاگمه هركي خواست دانلود كنه اين 2 جلد كتاب رو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Los Angles

پيش فرض

سلام من تمام قسمتهارو 100 كردم ولي 94% كمپلت شده و 100 تا امتياز نياز دارم كه ميدونم بايد از كجا بدست بياروم اون 100 امتياز رو و بازي 100% كامل بشه چون الان فقط مونده بازي با قهرمان گابستون هاگوارتز كه در پاود كورتيارد هست ولي به هيچ عنوان بازي رو نميبازه كافيه بدونم قاعده ضربه زدن چيه اگه كسي ميتونه راحت بازي گابستون رو ببره به من اطلاع بده اگه كسي هست كه تونسته تمتام بازيهاي گابستون رو ببره اطلاع بده چون من تا اينجاشم كه بردم شانسي بردم البته سخت ترين گابستون همونه كه اون 13 تا سنگ وسطي رو به بيرون پرتاب كني يعني همون كه هافلپافيه بازي ميكنه من واقعا اون سه باري هم كه هافلپاف رو بردم پدرم دراومد واقعا نميتونم اون بازي رو انجام بدم كاش يكي بتونه دقيقا بهم نحوه بازي (كنترل شدت ضربه) رو ياد بده تنها مشكلم اينه كه من سر در نميارم شدت ضربه به چي بستگي داره چه كاري باعث ميشه ضربه محكم و با سرعت باشه و چي باعث ميشه كه آروم باشه واقعا به اين نتيجه رسيدم كه شدت ضربه از قاعده خاصي پيروي نميكنه و كاملا راندوم هست (يعني اتفاقي) يه گابستون باز حرفه اي با من تماس بگيره آيدي من : Spaniuly راستي من تو وبلاگم 2 تا جلد راهنماي رمزگشايي هاگوارتز و تعدادي ترفند بازي گذاشتم كه ميتونن دانلودش كنيد سيو آخر بازي 94 % كامل شده رو هم اگه كسي ميخواد به آيديم پي ام بده آدرس وبلاگ من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست در خدمت دوستاي فوروم هست. قربان شما باي

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    PANDEMONIUM

پيش فرض

من که فک کنم بدونم وقتی می خوای توپو بزنی باید موس رو بکشی عقب و با سرعتی می خوای توپ حرکت کنه موسو بدی جلو
    Last edited by time prince; 25-08-2007 at 19:46.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    PANDEMONIUM

پيش فرض

حالا جناب irhagwartz عزیز میشه به من بگید گریفورد آبوت کجاست دقیقا و اینکه grand staircase (نشانی های نزدیک ترین محل به اونجا رو بگید)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •