سلام جهت بك اپ گرفتن از اس ام اس هات ميتوني از نرم افزاري كه همراه گوشيت هست استفاده كني و كار با اون هم مشكل نيست
سلام جهت بك اپ گرفتن از اس ام اس هات ميتوني از نرم افزاري كه همراه گوشيت هست استفاده كني و كار با اون هم مشكل نيست
سلام اناهیتا جان
من هم دقیقا همین کارو کردم ولی بعدش که به فولدر برنامه می رم اجرا نمیشه و ارور میده .
شما خودت اجرا کردی ؟ اگه میشه شما همون فایلی رو که استفاده کردی بزار
یا علی مدد
Last edited by MOJREM; 03-08-2007 at 21:20.
دوست عزيز از انجايي كه فولدر system مخفي هست اصلا تو برنامه انتقال پيدا نيست من حتي روي pc تمام فولدر هاي مخفي را show كردم ولي باز داخل برنامه انتقال ظاهر نميشه . بنظر شما من بايد فولدر system را از حالت مخفي در بيارم و بعدش بروي رم بريزم يا نه كه البته به نظرم اين كار هم جواب نمي ده چون بايد فولدر system حتما مخفي باشه در ضمن چه جوري ميشه از روي اين فولدر system فعلي كه روي مموري هست بك اپ گرفت شايد يه روزي خواستيم اين برنامه mpkg رو پاك كنيم بايد اون موقع چيكار كرد و با فرمت كردن مموري ايا به حالت اوليه بر مي گرده يا نه يعني باز پوشه system بر مي گرده و يا با master reset گوشي.
راهنمای نصب برنامه MPKG
دیدم اینجا خیلی ها با نصب برنامه MPKG مشکل دارن گفتم یه راهنمای نصب کامل بنویسم
خوب اول باید برنامه MPKG رو دانلود کنید
بعد باید اونو از حالت زیپ در بیارید. وقتی از حالت زیپ در آوردید باید فولدر .system رو که به صورت hide هست از حالت hide در بیارید (توجه کنید سیستمتون رو تنظیم کنید تا فایل های hide رو نشون بده چون این کارو دیگه همه بلدن توضیح نمی دم)
وقتی از حالت hide در آوردید وقت اون می رسه که به گوشی انتقال بدید
فولدر .system رو با برنامه خود گوشی نمیشه انتقال داد پس برای انتقال به اون گوشی باید این کار بکنید
اول به قسمت setup گوشی تون برید بعد به قسمت USB Mode برید اونجا 2 تا گزینه هست شما باید Mass Storage رو تیک بزنید و تغیرات رو Save کنید
حالا گوشی خودتون رو به کامپیوتر وصل کنید می بینید که درایو رم گوشیتون ظاهر میشه یعنی مستقیم بدون این که برنامه موتورولا رو باز کنید می تونید از My computer وارد رم گوشیتون بشد
حالا که وارد درایو رم شدید فولدر .system رو که روی رم گوشیتون هست delete کنید و فولدر .system رو که از اینترنت دانلود کردید از روی هارد بر روی رمتون کپی کنید
تموم شد
حالا یه بار گوشی رو خاموش روشن کنید می بینید که تو منوی گوشی یه گزینه به اسم MPKG اضافه می شه از این به بعد هر برنامه ای رو که خواستید میتونید با این برنامه اینستال کنید
نکته
اگر تمایل دارید که برای انتقال فایل روی گوشیتون از برنامه موتورولا استفاده کنید باید به قسمت setup بعد USB Mode برید و به جای گزینه Mass Storage گزینه Modem رو تیک بزنید که با این کار دیگه وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنید نمی تونید مستقیم وارد درایو گوشی بشید و باید با برنامه موتورولا انتقال فایل رو انجام بدید
امیدوارم بتونید استفاده کنید
اره منم پوشه ی سیستم رو از حالت هیدن در اوردم و بعد جایگزین کردم
میشه تلفظ a1200 رو بگید رفتم مغازه ضایع نشم یعنی a12 00 یا a1'200
ویبرش چه جوری مثلا اگر تو کیف بود وقتی صدای زنگ بهم نرسه با ویبرش متوجه میشم یا نه
من الان v3x دارم
عکسایی که v3x می گیره به نظر من خوبه
اما من نمونه عکسای 1200 رو که دیدم فکر می کنم خیلی کیفیتش از v3x کمتره
تلفظش اینجوریه آ هزار و دویست![]()
بله گوشی رو آپدیت کردم.
چون قبلا برنامه خود سی دی رو نصب کرده بودم سر نصب درایوها کلی اذیت شدم و مجبور شدم یه ویندوز دیگه هم نصب کنم.
کل زمان آپدیت کمتر 15 دقیقه شد و یادتون باشه شارژ گوشی رو فول کنید.
به نظرم واقعا ارزش وقت گزاشتن رو داره حتی اگه مجبور بشید ویندوز نصب کنید.
تغییرات اصلی :
اضافه شدن دوبرنامه مهم: یکی ( بارکد ریدر ) و دیگری ( سوپرمن)
که برنامه سوپرمن هم کار Mkpg را البته حرفه ای تر و بدون مشکل انجام میدهد و هم امکانات دیگری دارد مثل بک آپ گرفتن ولی زبان برنامه چینی میباشد.
که باید برنامه ها و بازیهای مخصوص گوشی رو با این برنامه اینستال کرد.
افزایش صدا که هدف اصلی من بود چون خیلی از تماسهام رو از دست میدادم ولی حالا میتونم با 3250 (البته با یکم محافظه کاری ) کل بندازم.
تغییرات بسیار مفید و زیبا در Real Player مانند اضافه امکان مشخص کردن مسیر خاصی برای خواندن فایلها.
عکسبرداری اندکی بهبود یافته ولی تغییر در فیلمبرداری قابل ملاحظه شده .
آیکن های صفحه اصلی که قبلا دو موردش ثابت بود حالا کلا قابل تغییر شده است.
زبان های فرانسوی و آلمانی و اسپانیولی و .... اضافه شدند.
جالب اینکه با فونت پیش فرض میتوان اس ام اس های فارسی را خواند البته از چپ به راست.
ببخشید که نتونستم خوب توضیح بدم چون خودم هنوز کل تغییرات رو چک نکردم .
سر فرصت تک تک موارد تغییرات رو مطرح میکنم.
در آخر بازم بگم که اونهائی که با صدای کم گوشی مشکل دارن حتما همین ورژن فریمور رو امتحان کنن تا از نتیجه شگفت زده بشن.
Last edited by A.Farokhzad; 04-08-2007 at 21:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)