پس یعنی امسال کنکور دادی
80 درصد عربی چیز فوق العاده عالی هست![]()
تراز عربی شما تو کانون چقدر میومد ؟؟؟
تو کنکور چه کردی؟؟(( چه عربی و چه درسهای دیگه البته اگه امسال کنکور دادی !!!))
پس یعنی امسال کنکور دادی
80 درصد عربی چیز فوق العاده عالی هست![]()
تراز عربی شما تو کانون چقدر میومد ؟؟؟
تو کنکور چه کردی؟؟(( چه عربی و چه درسهای دیگه البته اگه امسال کنکور دادی !!!))
نه کنکور ندادم
ترازای کانونم نوسان داشتمثلا یه دفعه شد7029 و چندفعه 6700 و 6000 و 5000و5500 و حتی 4950
گفتم که پارسال خوب و منظم نمی خوندم
راستی اینو هم یادم رفت بگم:
کنکور دانشگاه آزادو دادم
عربیش بسیار آسون بود
زبانش برام مشکل بود(تقریبا هیچی نمی فهمیدم)
در کل بدک نبود(ولی براش نخونده بودم)
Last edited by soosk_1369; 31-07-2007 at 00:20.
نفرات اول کنکور اعلام شد :
همگی پسر هستن کیف کنن پسرا !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منطقه رو از روی محل تولد میسنجن یا جایی که دیپلم گرفتیم.
سلام از تاخیرم معذرت میخوام
فعلا اصلا حالم خوب نیست کنکور رو بد جوری خراب کردم !
در مورد شیمی بد نیست بدونی کسانی که مبتکران رو خونده بودن میتونستن تمام سوالات 86 رو جواب بدن . بی ربط بودن سوالات رو شما بهتر میتونی تشخیص بدی یا کسی که ده ها سال توی زمینه آموزش شیمی داره کار میکنه و معروف ترین استاد شیمی ایرانه (بهمن بازرگان)
در ضمن کسانی که امسال کنکور دادن حتما فهمیدن که 180 درجه با پارسال فرق داشت و خیلی سخت تر بود
پس اصلا نمیشه رو کنکور های قبلی حساب کرد
دکتر اسکویی رو میشناسم استاد خوبیه اگه زبان ضعیفی توصیه میکنم سر کلاس هاش بری . البته این که به خودش میگه دکتر منظورش دکترای زبان نیست ایشون دکتر دامپزشک هستند ولی به هر حال کارش خوبه
در مورد زبان نمیتونم توصیه ای بکنم چون خودم هیچ کتابی رو کامل نخوندم چون توی زبان یک استعداد عجیب دارم توی مدرسه هیچ وقت زیر 19 نیوردم تو کنکور های مختلف هم بد ترین درصدم سراسری 86 بود 85%
ولی کتاب انتشارات شبقره بد نیست اگه پیش اسکویی رفتی خودش میگه چه کتابی رو بخرید (احتمالا آیندگان)
خوب من رشته ام تجربی بود (لعنت به تجربی-من عاشق ریاضی و فیزیکم) در مورد بقیه دروس بهتره از یک نفر دیگه بپرسی
در ضمن توصیه های من در مورد شیمی برای بچه های تجربی بود خوب شما اگه رشته ات ریاضی هست میتونی یکم به خودت تخفیف بدی البته اگه مبتکران رو کامل بخونی میتونی بالا 90 بزنی و خیلی توی رتبه ات تاثیر داره چون شیمی تجربی رو خیلی سخت تر از ریاضی میدن و توی رشته ریاضی میانگین شیمی خیلی پایین هست
منطقه 3 !! اگه میخوای رتبه واقعی ات رو بدونی 1 صفر بگذار جلوش
منطقه 2
جایی که 3 سال آخر تحصیلت رو اونجا گذروندی
اگه نژاد پرستی نباشه تایید میشه
دوست عزیر ببین نمره ای که تو خرداد میگیری مهمه
یعنی اگه کسی بیفته و بره تو شهریور 20 بگیره بازم همون معدل خرداد براش
حساب میشه
![]()
سلام من شبنم هستم.من امسال پشت کنکوری ام.اگه می شه یکم هم درباره ی پشت کنکوری بودن بگید.می خوام برم گزینه دو. و اصلا کلاس کنکور رو دوست ندارم.
بابا اینقده از سال اولی ها نگید.یکم هم از پشتی ها بگید خوب!!
عضویتتون مبارک شبنم خانم عزیز
همین یه کم توضیح که شما خواستی ممکنه دوسه صفحه از این تاپیک رو به خودش اختصاص بده پس سوال روشن و واضح در یک مورد بپرسید تا ما هم بتونیم جواب آشکار و بدرد بخور بدیم !!!!
از پشت کنکوری بودن چه چیزیش رو میخواین بدونین؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)