خوب من این بازیرو تموم کردم.بازیه جالبی بود.فقط کم بود
داستان:الطیر رفت 7 نفر رو کشت بعد رئیسش گفت تو خودت نفر هشتمی.الطیرم نامردی نکرد زد کشتش!آخرم گفت منو ببخش.تو همیشه ریئسه منی!
الکی وقتتونو رو بازیش نزارین.من داستانو لو دادم.
خوب من این بازیرو تموم کردم.بازیه جالبی بود.فقط کم بود
داستان:الطیر رفت 7 نفر رو کشت بعد رئیسش گفت تو خودت نفر هشتمی.الطیرم نامردی نکرد زد کشتش!آخرم گفت منو ببخش.تو همیشه ریئسه منی!
الکی وقتتونو رو بازیش نزارین.من داستانو لو دادم.
بازي كجا اومده براي كامپيوتر به ما هم بگين بريم بگيرم چراشايعه درست ميكنين ؟
نه منظورش بازی موبایلش بود.
توی اینجا هست حسش رو ببر با سیمولاتور بازی کن موبایل جاوا خوب نداری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مصاحبه با lead designer بازی از Ubisoft Montreal آقای Patrice Desilets
در حال حاضر چهار سال از ساخت Assassin's Creed میگذرد آیا اکنون به اون چیزی که تصور میکردید از بازی رسیدید؟
هر هفته که از ساخت این بازی میگذشت اهداف جدید در بهتر شدن بازی بر ذهن ما وارد میشد در واقع ما در ابتدا 35 عملیات اجرایی برای بازی داشتیم حال 120 هدف را دنبال نمودیم و در حال اتمام آنها هستیم.
چه تعدا افراد بر سیستم حرکت کارکتر بازی کار میکنند؟
افراد گروه اکثرا همان سازندگان و کار کنان کار بر روی کارکتر عنوان و سری Prince of Persia هستند و به همراه قدیمی های گروه Alex و Richard مجموعا 15 نفر روی این کارکتر کار میکنند.
ما در بازی همه چیز را از یک بازی در قالب open-world خواهیم دید؟
ما با یک بازی متفاوت خواهیم آمد اما بعد از گذشت 4 سال تکنیک های به کار رفته در بازی را تصور کنید! من هر وقت با بچه ها شب های 5 شنبه صحبت میکنم بهشون میگم آیا میتونید ادامه بدید؟! یعنی ما هر روز کار جدید و تکنیک خاص رو در این 4 سال به بازی اضافه کردیم تصور کنید این بازی چقدر عظیم هست!
میخواهید Assassin's Creed همه وجود شما باشد؟
نه..فقط 50%
شاهد چند ماموریت در بازی خواهیم بود و زمان به اتمام رساندن حدودی بازی؟
در یک شهر 60 ماموریت هر هر یک دارای 60 سلحشور قرون وسطایی میباشد که هر یک را میتوانید در 3 حالت مختلف به قتل برسانید بازی در حدود 8.5 ساعت طول میکشد که به پایان رسانید.
روند ماموریت و انجام بازی را شرح میدهید...
بازی داری کلان شهر و روستا های مختلفی میباشد که با طی کردن و کسب مدرک های مختلف میتوانید به دشمن و کارکتر مورد نظر خود برسید گاه در بازی با توجه به هوش مصنوعی بالا شما بر خلاف داستان میتوانید 3 دشمن از 60 دشمن را از پای در بیاورید اما این مورد باعث سرعت بخشیدن به اتمام بازی نمیشود بلکه در مراحل بعدی بازی کار برای یافتن شما سخت میشود.
lead پلتفرم بازی کدام هست؟ چرا همش نمایش های بازی از X360 هست؟
خیلی سخت... اما به طور کلی کنسول X360 کنسول همگانی میباشد و PS3 نیز جای خود را دارد به طور کلی نظر شخصی من در مورد جنگ کنسول ها این است که تکنیک های ساخت بازی یک طرف و فروش کنسول در طرف دیگر قرار دارد که هر یک بازی تغییرات نسبی در بازی میشود اما این مورد در AC فرقی ندارد.
سلام.
نمیدونم کسی این مطلب رو خونده یا نه ولی مطمئنا براتون جالب و مفید خواهد بود.
به نقل از خبرگزاری تابناک:
آيين قاتل!
بازي رايانهاي تازه براي تخريب شيعه
مهدي حقوردي طاقانکي
مردي سفيدپوش، سوار بر اسبي با شمشير ميآيد او خود را از شيعيان ميداند، شيعه ايراني، مردي شجاع و قوي، او خود را فدايي ميداند و هدفي جز کشتن ندارد... .
شرکت يوبي سافت (Ubi-Soft) اقدام به ساخت بازي با عنوان (Assassin`s Creed) نموده بازي که با عناوين فارسي چون «عقيده فدائيون»، «آيين قاتل»، «آيين اساسين» از آن ياد ميشود. لازم به ذکر است سازندگان اين بازي همان سازندگان نسخه «شاهزاده ايراني» هستند.
داستان بازي در زمان قرن 12 روايت ميشود، موضوع بازي جنگهاي صليبي است. در سومين جنگ صليبي که مدتها به طول انجاميد، زماني که مسلمانان و مسيحيان براي تصرف سرزمين مقدس (Holy Land)، به نبرد سختي ميپردازند. داستان در بيت المقدس (اورشليم)، دمشق و عکا اتفاق ميافتد.
در قرن دوازدهم ميلادي اروپاييان مسيحي به سرزمين بيتالمقدس حمله کردند و در اين ميان مسلمانان با تمام وجود از سرزمين خود دفاع کردند و در آخر، پيروز از ميدان بيرون آمدند.
شخصيت اصلي بازي يعني «الطير»، يکي از شخصيتهاي مبارز مؤثر در اين جنگ خواهد بود که يکي از اعضاي گروه اساسيون (Assassins) ميباشد. «الطير» فردي مسلمان و روحاني ميباشد که خود را «شمشير انتقام خداوند» يا «پيامرسان خداوند» ميداند. «الطير» کساني را ميکشد که فکر ميکند لايق مردن هستند و در طول بازي جملاتي را بيان ميکنند که بر گرفته از کتاب مقدس است. مسلماني که خشونت، تمام وجود او را فرا گرفته است.
اعضاي گروه Assassins يکي از انگشتان خود را قطع ميکردند و جاي آن چاقوي تيزي را قرار ميدادند که بتوانند قربانيان خود را مخفيانه از بين ببرند.
شخصيتي در بازي به نام «Tamir» وجود دارد، او يک مسلمان بوده و يهوديان قاتل را به قتل ميرساند هنوز اطلاعات کاملي درباره اين شخصيت منتشر نشده است.
اساسين يا فدائيون چه کساني هستند؟
داستانهاي اسرارآميز «اساسيون» يا «حشاشين» يا «حشيشيون» يا «فدائيون»، از قرن دوازدهم ميلادي تا کنون مورد توجه بسياري بوده است.
پيروان مکتب «صباح» که به «الموتيان» و «اسماعيليه» نيز شناخته ميشدند، به نام حشيشيون (حشاشين) معروف بودهاند که ريشه کلمه Assasination در زبان انگليسي نيز از همين مکتب است.
اسماعيليه يكى از فرقههاى شيعه محسوب ميشود.
آنان گروهى بودند كه به امامت اسماعيل گرويده و مرگ او را انكار كرده، گفتند او زنده و غايب است و روزى ظهور خواهد كرد و در توجيه عمل امام صادق ـ عليهالسلام ـ كه جنازه اسماعيل را تشييع و تدفين كرد، گفتند، اينها همگى جنبه ظاهرى داشت و مقصود اين بود كه بدخواهان به گمان اينكه او مرده است درصدد سوء قصد به جان او برنيايند.
انشعابات زيادي در اين گروه رخ داده است كه خود داستان مفصل دارد. اما «حسن صباح» که يك ايراني شيعه اثنيعشري بود اما بر اثر القائات و تبليغات اين گروه به شيعه اسماعيلي گراييد، با رفتن به مصر كه مركز علمي اسماعيليه به شمار ميآمد، به آموختن تعاليم اسماعيليه پرداخت كه در سال 472 به دليل طرفداري وي از شيعه نزاري از مصر به مغرب تبعيد ميشود و سرانجام به ايران در اصفهان ميرسد و با حكومت سلجوقيان مخالفت علني ميكند و مورد تعقيب آنان واقع ميشود و بالاخره به دژهاي الموت پناه ميگيرد و فعاليت خود را براي تربيت نيروي ورزيده و رزمآور شروع ميكند.
مشهورترين نام و لقب اين فرقه همان «اسماعيليه» است، كه چون به امامت اسماعيل، فرزند امام جعفر صادق ـ عليهالسلام ـ معتقدند، به اين نام خوانده شدهاند. گذشته بر اين نام، القاب ديگرى نيز دارند كه برخى از آنها عمومى و برخى خصوصى است؛ آنها عبارتند از:
باطنيه: از ديگر القاب عمومى آنان لقب «باطنيه» است و بدان جهت به اين نام شهرت يافتهاند كه براى هر ظاهرى به باطنى قايلاند.
سبعيه: لقب ديگر آنان «سبعيه» است. علت ناميده شدن آنان به اين نام اين است كه به امامان هفتگانه قايلاند و رهبرى الهى را بر پايه حجتهاى هفتگانه تفسير مىكنند.
تعليميه: از القاب ديگر اسماعيليه، «تعليميه» است. وجه تسميه آنان به اين نام اين است كه امام را عالم به باطن امور دانسته و معتقدند هيچ كس حتى پيامبر، جز به واسطه تعليم امام، بر باطن آگاه نمىگردد.
ملحده: بدان جهت به اين لقب خوانده شدند كه گاهى ظواهر شريعت را رها كرده و به باطن بسنده كردند.
اما يکي از القاب اين گروه حشيشيون، حشاشين ميباشد.
در اينکه چرا اين گروه را به اين نام ميخوانند دو ديدگاه وجود دارد:
الف: زيرا در آن زمان حشيش به معني دارو و حشاش به معني داروفروش و حشاشين، جمع عربي حشاش ميباشد.
ب: حشيشيان گروهياند که با مصرف حشيش، در کمال شجاعت اقدام به عمليات انتحارى و ترور اشخاص مينمودند.
بررسى و تحقيق تاريخ اسماعيليان كارى بسيار دشوار است. محققان براى پژوهش درباره اين فرقه با مشكلاتى روبهرو هستند كه در بررسى ساير سلسلهها و فرقهها وجود ندارد. كمتر فرقهاى را مىتوان يافت كه مانند اسماعيليان دچار ابهام و پيچيدگى شده باشد. تاريخچه زندگانى سران آنها و افكار و عقايدشان بسيار تاريك و مبهم است و اين مشكل با مراجعه به منابع متعصبانه و مغرضانه دشمنان اسماعيليان كه اجبارا به آنها رجوع خواهد شد، برطرف نمىشود. ابهام در تاريخ اين گروه دلايل مختلفى دارد؛ از جمله اين كه منابع تاريخى خود اسماعيليه نوعا از بين رفته و مأخذ عمده اطلاعات، كتابهايى به قلم مخالفان ايشان است. از اين رو، به ناچار بايد به منابع تاريخنويسانى اتكا كرد كه يا كوركورانه دشمن تحولات درونى اسماعيليان بودند، و يا آن را ناديده مىگرفتند، لذا بر محقق منصف و بىغرض كه تا اندازهاى با تاريخ آن عصر، انس دارد، غرضورزى در بسيارى از نسبتها كه به اين فرقه و پيروان آن داده اند، آشكار است، و اغلب آنها به نظر كلى، ساختگى مىآيد.
محققان غربى نيز كه شايسته بود با مسئله، منصفانه و محتاطانه برخورد كنند در نخستين وهله، تحت تأثير خيالپردازىهاى صليبيان و شخص ماركوپولو و روش مخالفان قرار گرفتند و تاريخ را همانند «داستان پليسى» دنبال نمودهاند و اسماعيليان را نه انسانهايى پاىبند به اعتقادات محكم حاكمشان «شيخ الجبل» بلكه انسانهاى شيطانصفتى به حساب آورد كه پايبند «طريقتحشاشين» بودند.
روحانى كاتوليك آلمانى بروكاردوس (Brocardus) در سال 1332 (ميلادى) درباره آنها نوشت: «آنها تشنه خون بشر هستند و بيگناهان را در قبال گرفتن پول مىكشتند».
بيباكى جسورانه «حشاشين» در اروپا با وجود شيطانى بودن اين فرقه از نظر آنها زبانزد خاص و عام شد. بدين ترتيب در نامههاى عاشقانه ايتاليايى قرن دوازدهم ميلادى عباراتى مانند اين باب شد: «من اساسين توام و در حالى كه به فرامينت گردن مىنهم اميدوارانه به بهشت چشم دوختهام» يا «همچون اساسينها كه در ثابت قدم در خدم استادشان بودهاند من نيز با وفايى خدشه ناپذير در خدمت عشق بودهام».
به نظر ميرسد با ساخت و عرضه اين بازي به بازار، جهان غرب علنا شمشير را از رو بست و استفاده از بازيهاي رايانهاي را در جهت تخريب مسلمانان را علني کرد.
بازي که در آن منجي مسلمانان و آن هم شيعيان به اين صورت نمايش داده ميشود.
فکر نکنم این شخصیت انقدرا هم منفی باشه تو بازی.اینا هم هرچی می خوان برا خودشون تفت میدنا
یکی نیست بگه اصلا شما اینو بازی کردین که دارین به این راحتی راجع بهش نظر میدین؟
از این بدتر اینه که این گروهو به شیعیان هم نسبت میدن!خوبه همیشه این فرقه اسماعیلیه رو خودشون سرکوب کردن و کلی بر علیهش حرف زدن حالا انقدر عزیز و نماینده شیعه شدن؟؟؟؟!!
عزیز شما هم بهتره همچین چرندیاتیو اینجا نزاری.یک چیزی بزار که به عقل بگنجه نه حرفای این خبرگزاریای داخلیو
==================
ادیت:
فکر نیکردم انقدر زود تموم شه!4 سال کار برا 8 ساعت بازی؟احمقانه اس!حده اقل باید مثل gta sa طول میکشید
عزیز دل برادر اینو محض اطلاعات عمومی نوشتم.
خواستم بگم بهتره که وقتی راجع به یه بازی بحث میشه تمام جهاتش رو در نظر بگیریم.
اینکه چرا یه همچین بازی با این مضمون ساخته شده جای بحث داره.
راستی شما چقدر درباره اسماعیلیه میدونید یا چقدر از حشاشین شنیدید؟
اینکه چنین موضوعی برای یه بازی انتخاب بشه و اینقدر روش سرمایه گذاری بشه و 4 سال تولید بازی طول بکشه مطمئن باشید هدف خاصی مدنظر بوده.
فکر نمیکنم من و شمایی که اینجوری حرف میزنید در جایگاهی باشیم که بتونیم راجع به این مسائل حرف بزنیم.
همون بهتر که تو کف گرافیک و مسائل فنیش بمونیم.
البته گفتم که این مطلب رو فقط واسه اطلاعات عمومی نوشتم.
البته منم با عقاید نگارنده ی مطلب که هی حشاشین رو به شیعه مرتبط میکنه و مثل اینکه با قصد خاصی مقاله رو نوشته مخالفم
Last edited by javad33; 23-10-2007 at 18:06.
عزیز من شما جوابه خودتو تو اون خط دادی.اصلا تو همین متنم نوشته کسی راجع به اینا چیزی نمیدونه.تنها چیزی که همه میدونن اینه که اینا شیعه نیستن که.یک فرقه انحرافین.مثل این میمونه فردا یکی اومد به بهایی ها توهین کرد ما بیایم بگیم توهین به شیعه!!!!.تازه این مطلبو من قبلا خونده بودم اما خوب انقدر چرت بود دلیلی براش ندیدم که بزارم چون 100% اطلاعات غلط میده به ملت.خودتم که دقیقا همینو داری میگی!من نمیدونم از چیه حرفه من ناراحت شدی.
شما یک نگاه بکن ببین سالی دارن کلی بازی میسازن.نصفش ماله جنگ جهانی!هی توش آلمانی بکش!یک دفه دیدی آلمانیا اعتراض کنن؟چرا نمیکنن؟چون میدونن هیتلر و سربازاش همین بودن!حالا این حشاشینم همین بودن!یک مشت قاتل بی دین که خودشونو شیعه میدونستن دلیلی نداره من و شا بهمون بر بخوره که!
در مورد اون قسمتم که میگی ما باید بریم تو کف گرافیک و بقیه نظر بدن 100% مخالفم.درسته ما اطلاعاتمون محدودتر از اوناس ولی حداقل اطلاعاتمون راجع به بازی و اتفاقاتش خیلی از اونا بیشتره.![]()
بچه ها من این مطالب رو ندیده بودم اما می تونین توی بازي رايانهاي تازه براي تخريب شيعه!!!(اون هم چه بازی ای!!!) تمامی مباحث رو انجام بدین.
ما اصولا چاکر بروبچه های p30world هم هستیم.
نه من از حرفات ناراحت نشدم.
آخه شاید من و تو اینجوری فکر کنیم ولی غربیا که اینطوری نیستن.
اونا یه جور دیگه به ما نگاه میکنن.
بعدشم بحث جنگ جهانی فرق فوکوله. آلمانی نه و نازی !!! این دو تا هم خیلی با هم فرق دارن.
اما مطمئن باش اونور آب هرچی که به اسلام ربط داشته باشه رو به ایران نسبت میدن.
خداییش نگو که غیر از اینه.
باشه قبول. من میرم تو کف گرافیک شما برو به داستان و زوایای دیگش بپرداز.
حالا دیگه بی خیال این بحث.
بازیش کی میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)