تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 49 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 489

نام تاپيک: کرک دیکشنری بابیلون Babylon ◄ کرک آخرین ورژن در پست اول

حـــــرفـه ای x_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    p30world

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من كرك بابيلون ورژن 5.0.1(r7) رو ميخوام
    بفرمایید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه bijan.sh.ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

يه ترفند براي از بين نرفتن كرك بابيلون ( فكر كنم تكراري باشه ولي من هم يكبار مي گم ، اگه تكراري بود بهم بگيد )
    بعضي از بچه ها سوال پرسيدن كه ما بابيلون رو كرك مي كنيم و وقتي به اينترنت وصل مي شيم كركش از بين مي ره .
    براي اينكه كرك بابيلون از بين نره بايد بعد از نصب و بعد از كرك كردن بايد آدرسي رو كه بابيلون بهش كانكت مي شه (يعني همون آدرس سايت بابيلون ) بايد بهش (پ ر و ك س ي) الكي بديم يعني بهش آدرس بديم كه با (پ ر و ك س ي) كانكت بشه و يه (پ ر و ك س ي) الكي مثل 170.0.0.0 رو بهش مي ديم و وقتي كه بخواهيم به اينترنت وصل بشيم و بابيلون مي خواد وصل بشه به سايتش ، نمي تونه چون آدرسي كه ما بهش داديم الكيه و نمي تونه وصل بشه بنابراين ديگه كركش از بين نمي ره اگه تكراي بود شرمنده ولي چند تا از دوستان در تاپيك آنتي ويروس سوال پرسيده بودند كه من هم گفتم شايد اين به دردشون بخوره اگه بعضي از دوستان باز به مشكل بر خوردند خوشحال مي شم كمكشون كنم
    موفق باشيد
    Last edited by bijan.sh.ka; 28-02-2008 at 02:38. دليل: .

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

ُسلام
    من ورژن های مختلف بابیلون رو نصب کردم اونم بخاطر داشتن اکسفور کنسایز و وبستر تریژر ... بگزیرم .. اینا مربوط به ورژن 5 بودند .نصبشون کردم . بعد با ورژن 6 بابیلون آپدیت کردم (اور رایت ) .و بعد هم ورژن هفت ( سه مگ و خوردی بود ) نصب کردم ..بدون درد خون ریزی .. رجیستر شده ! بدون اینکه حتی یک سریال قرار بدم داره مثل ساعت کار میکنه ..
    این از این ..
    حالا بعد مدتی اکسفور کنسایز من برای کار کردن به یک سریال نیزا داره کسی سریالی چیزی دم دست داره ؟ ! شایان ذکر است که مابقی گلوسری ها مثل ساعت دارند کار میکنند ..

با تشکر ..

حـــــرفـه ای Alastoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ُسلام
    من ورژن های مختلف بابیلون رو نصب کردم اونم بخاطر داشتن اکسفور کنسایز و وبستر تریژر ... بگزیرم .. اینا مربوط به ورژن 5 بودند .نصبشون کردم . بعد با ورژن 6 بابیلون آپدیت کردم (اور رایت ) .و بعد هم ورژن هفت ( سه مگ و خوردی بود ) نصب کردم ..بدون درد خون ریزی .. رجیستر شده ! بدون اینکه حتی یک سریال قرار بدم داره مثل ساعت کار میکنه ..
    این از این ..
    حالا بعد مدتی اکسفور کنسایز من برای کار کردن به یک سریال نیزا داره کسی سریالی چیزی دم دست داره ؟ ! شایان ذکر است که مابقی گلوسری ها مثل ساعت دارند کار میکنند ..

با تشکر ..
    سلام
    اون سریال به نظرم گیر نمیاد و اگه هم پیدا بشه دوباره اکسپایر میشه.
    بابیلون رو به شکل کامل پاک و دوباره نصب کنید. از یکی از کرک های موجود در پست اول استفاده و برنامه رو کرک کنید. سپس دیکشنری ها و گلوسری های مختلف رو نصب کنید. بدین ترتیب نباید مشکلی نه با خود برنامه و نه با هیچ کدوم از دیکشنری ها داشته باشید.
    ممنــون

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

ممنونم ازت الستور جان .. اما قرار نیست اکسپایر بشه چون نمیتونه به اینترنت متصل بشه .. پس از این دست مشکلی نیست ..
    به ه رحال ممنون ا زلطفت (به این علت دوباره نصب نمیکنم چون حجمی حول و حوش 1.6 گیگ فضا رو اشغال کرده و حدود 400 گلوسری رو نصب کردم ! حال و حوصله نصب دوباره رو ندارم )

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنونم ازت الستور جان .. اما قرار نیست اکسپایر بشه چون نمیتونه به اینترنت متصل بشه .. پس از این دست مشکلی نیست ..
    به ه رحال ممنون ا زلطفت (به این علت دوباره نصب نمیکنم چون حجمی حول و حوش 1.6 گیگ فضا رو اشغال کرده و حدود 400 گلوسری رو نصب کردم ! حال و حوصله نصب دوباره رو ندارم )
    سلام
    خب اینجوری نمیتونین از امکانات آنلاین بابیلون استفاده کنید ولی اگه از کرک های پست اول استفاده کنید بدون مشکل از امکانات آنلاین بابیلون نظیر ترجمه متن و گلوسری های آنلاین بابیلون هم می تونید استفاده کنید.
    به هر حال انتخاب با خودتونه
    ممنــون

در آغاز فعالیت lonley's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    كسي كرك يا سريال نامبر بابيلون
    version 7.0.0 (r13
    سراغ داره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    خب اینجوری نمیتونین از امکانات آنلاین بابیلون استفاده کنید ولی اگه از کرک های پست اول استفاده کنید بدون مشکل از امکانات آنلاین بابیلون نظیر ترجمه متن و گلوسری های آنلاین بابیلون هم می تونید استفاده کنید.
    به هر حال انتخاب با خودتونه
    ممنــون
    ممنون اما اینجا یه مشکلی هست .. بعد از نصب اکسفورد کنسایز و وبستر ..اونم بصورت ترایل ..نوبت ورژن 6 بابلیون میرسه .. که اگه اونو بخوام با کرک سودا که تو آپدیت هم مشکلی نداره کرک کنم ..نمیشه ! و بعدش هم ورژن هفت ! این وسط من کدومو کرک کنم به نظرت ؟ 5 ؟ 6 ؟ یا 7؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    كسي كرك يا سريال نامبر بابيلون
    version 7.0.0 (r13
    سراغ داره؟
    از کرک اول پست اول می تونید استفاده کنید.

ممنون اما اینجا یه مشکلی هست .. بعد از نصب اکسفورد کنسایز و وبستر ..اونم بصورت ترایل ..نوبت ورژن 6 بابلیون میرسه .. که اگه اونو بخوام با کرک سودا که تو آپدیت هم مشکلی نداره کرک کنم ..نمیشه ! و بعدش هم ورژن هفت ! این وسط من کدومو کرک کنم به نظرت ؟ 5 ؟ 6 ؟ یا 7؟
    اول ورژن 7 بابیلون رو نصب می کنید (لینک دانلود در پست اول همین تاپیک هست). بعد با یکی از کرک های پست اول برنامه رو کرک می کنید. بعد دیکشنری های مختلف مثل آکسفورد رو نصب می کنید. اینجوری نباید مشکلی باشه.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •