دوستان به نظر من بايد از اسلحه هايي استفاده كنيد كه توي ايران ازش زياد باشه .
مثلا Ak47 .
در ضمن اگه شماها نيروي ضربت ايران رو ديده باشيد Mp5 دارند .
پس طوري نيست كه توي ايران نباشه .
دوستان به نظر من بايد از اسلحه هايي استفاده كنيد كه توي ايران ازش زياد باشه .
مثلا Ak47 .
در ضمن اگه شماها نيروي ضربت ايران رو ديده باشيد Mp5 دارند .
پس طوري نيست كه توي ايران نباشه .
بچه ها فکر کنم گروه سهیل اینا منهل شده اخه خیلی وقته آپ نکردن در ضمن اگه موافق باشید گروه ما با گروه شما رابطه نزدیک داشته باشن یا اصلا دو تا گروه رو بکنیم یه گروه و روی دو تا بازی کار کنیم نظرتون چیه یه سایتم می زنیمو افراد اصلی و کسایی که واقعا کار می کنن رو جمع می کنیم اونجا بعد اعضا اصلی رو انتخاب می کنیم اگه خدا بخواد بازی ها رو می دیم بیرونو یواش یواش کمپانی را می ندازیم نظرتون رو بگید اینا همش یوهو به مغزم رسید خودم تنهایی گفتم هااا
آقای دراگون :
۱- از کجا مطمئینی که گروهشان منحل شده ؟ آخه آپ نکردن که نشد دلیل.
۲- من برای همکاری دو تیم آماده ام ولی باید تمامی افراد دو تیم راضی باشند تازه آن وقت پیدا کردن اسم مشترک سخته.
۳- برای سایت هم من تا ۲ روز دیگه (احتمالا اگه تجدید نشم) فضا می خرم و فضای سایت با من ولی دومین باید خودتون پیدا کنید چون آدرس سایت شخصی است و ربطی به تیم ندارد.
]چه بهتر انوقت با سه تا گروه یکی میشیم البته باید افراد هم نظر بدن لطفا شما یه نظر سنجی بالای تایپیکتون بزارید من به چویان میگم اینکارو تو تایپیک خودمون بکنه ممنون در ضمن باشه در مورد سایت هم دامین رو من حل میکنم منتها باید یه اسم مشترک بعد ترکیب سه گروه برای تیم بزاریم اینجوری بهتره![]()
سلام من این تایپک را خواندم خیلی خفنه راستی شما به 1 مسعول تکسچر نیاز ندارید
اگر لازم داشتید من در خدمتم
سلام!
بابا جون کی گفته گروه مختل شده!
یه گرفتاری پیش اومد!
آقا جان شما هیچکاری که به من نمیگید انجام بدم خیر سرم مدل سازم!
یه چیز بگید بسازم!
قرار بود الگانس بسازم تکسچر ندادید!
این هم عکس الگانس اگر خوب بود یه نظری بدین
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)