bebakhshid farsi neminevisam
manam ta hala vase in gooshi patch nadidam![]()
عالي
متوسط
ضعيف
bebakhshid farsi neminevisam
manam ta hala vase in gooshi patch nadidam![]()
شما که این حرفو میزنین یعنی کاره پچ رو نمیدونین چیه گوشی شما سیمباینه یعنی یه برنامه میتونه به راحتی بدون خاموش کردن گوشو باطری در اووردن دستکاری کنه ولی ما ها باید با هزار درزو کلک به فایلهای سیستمی دسترسی داشته باشیم خودشم با ریسک بالا
برنامه نویس نمیاد که واسه این گوشی پچ بنویسه تا با هزار بدبختی بریزی رو کوشی میاد به جای اون برنامشو مینویسه تا با یه با زدن دکمه نصب همه ی کارا بشه شما باید برایه هر کاری برنامشو داشته باشی در ضمن نوشتن پچ نیازی به هیچ اموزشی نیست یعنی سخت نیست یه بچه هم میتونه با باز کردن surce فایل gdfs براش پچ درست کنه ولی واسه سیمباین باید هزار تا کد بنویسه![]()
سلام اقا توحید گل. من همه مطالب و پست ها رو خوندم. واقعا خیلی مفید بود
جواب همه سوال های خودمو گرفتم. کارهات حرف نداره. فقط 1 سوال برام مونده که شب ها نمیذاره بخوابم!
![]()
اگه جواب بدید ممنون میشم:
تبدیل k510 به k750 ممکنه؟(من خودم دیدم که 510 رو تبدیل به 750 کردن!!!)حالا چه جوری نمیدونم؟
اگه کمکم کنی ممنون میشم. اگر هم بلد نیستی!!! اشکالی نداره اگه جیگر!!! نداری حداقل جرات داشته باش و بگو بلد نیستم!![]()
موفق باشی اقای مهندس![]()
ایشاللا HDD هم زود درست میشه. به امید موفقیت در امتحانات.
دوست عزیز واقعا پست عجیبی دادی
یعنی چی جرات داشته باش
![]()
خب من بلد نیستم اینکاریکه شما گفتی انجام بدم چون اصلا شدنی نیست!
در ضمن موقع پست دادن خیلی زود صمیمی شدی نکنه من شما رو میشناسم؟؟؟؟
توحيد جون پچ java permission براي w810 داري؟
نه متاسفانه![]()
سسسلام
آقا فريم ور از كجا بدون دردسر ميشه گير اور د
کلاً چند تا پچ براي w810 با فريم وير r4ea031 سراغ داري؟
هر چي داري رو کن که شديداً احتياج دارم .
پيشاپيش ازت ممنون![]()
در ضمن توحيد جون Id ياهو داري باهات خصوصي صحبت کنم يا بايد برات پيغام خصوصي بذارم؟
کي ها وارد سايت ميشي؟
سلام اونایی که میخان گوشیشون کم فضولی کنه که اهنگو تو اهنگ کپی کنی یا عکسو تو اهنگ مثل نوکیاین پچو نصب کنن البته خودم امتحان نکردم ولی از اسمش پیداس
نصف شبی حوصلهی هک گوشی رو ندارم ببخشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)