هوارست من شما چطور با خبر شدی که اومدی اینجا
و عضو شدی میتونی اینو بگی؟؟؟؟
در ضمن من 2 روز نبودم سور ها خراب بودن
کارمم دارم ادامهع میدم
بله
خیر
بی نظر هستم
هوارست من شما چطور با خبر شدی که اومدی اینجا
و عضو شدی میتونی اینو بگی؟؟؟؟
در ضمن من 2 روز نبودم سور ها خراب بودن
کارمم دارم ادامهع میدم
من 1 روزه كه امدمدرساني من كه چيز بدي نگفم
![]()
کسانی که حذف شده اند: .Creeping.Sajadlog.Capitan black.Hojat-game-carbon
کسانی که در آستانه حذف از گروه میباشند: Google Magoly
قابل ذکر است افرادی که قصد بازگشت به گروه را دارند در عرض هفته جاری باید چند پست مفید داشته باشند .
قابل توجه اعضا سایت گروه تا مدتی دیگر آغاز بکار میکند (در ضمن سایت نه وبلاگ) در حال عملیات اجرایی است.
در مورد برنامه نویس هم اینکه هرکس که فکر می کنه برنامه نویس سراغ داره بره وبهش درباره همکاری با گروه حرف بزنه
با تشکر مدیریت گروه Poyan2020
من میخوام برگردم چیکار کنم؟
هماهنگی و تبلیغات همراه باا گوگولی ، مدیر کارای جانبی خواستین با سناریو رو ما حساب کنید!
دوستان ببخشید که چند ساعت آن نبودم نیست یکم هیکل قوی دارم یکی از فامیلامون برای کمک تو کارای کارخونش خواسته بود برم اونجا ببخشید دیگه تکرار نمیشه
در ضمن دوستانی که می خوان به گروه برگردن تو پست قبلی گفتم که باید فعالیت خودشون تو گروه رو شارژکنن
نمیشه که بیاید اینجا یه مطلب مثلا سلام بچه ها چطورید یا از این حرفا بزارن و بگن مطلب گزاشتیم لا اقل وقتی می خواید مطلب بزارید به بچه های دیگه روحیه بدید نه اینکه زد حال رد کنید
من باز دوستان رو به گروه برمی گردونم ولی اینبار خواهشن همکاریه خودتون رو ثابت کنید
در ضمن دوستانه مدل ساز یه خبر خوب اینکه من یه همکار جدید واستون دارم که تا دو سه روز آینده کاراشو تو گروه شروع میکنه آقای ملوچ و اینکه مدلهای سه بعدی با شما دوستانه پس بین خودتون سه نفر حلش کنید و بهترین نتیجه رو ارائه بدید مثل بچه های سناریو
خوب
ایمان که گفت رو من اعتماد داره!
صفحه قبلو ببینید جواب همه چیز اونجاست!
حالا من چه کار وکنم؟
سناریو و تیلیغات و
شاید صدا!
آقای حجت من رو کارای قبلیه شما چیزی جایی ندیدم پس اینبار رو کار صدا با آقای هاروست کار کنید در ضمن صداهای بازیه ما کپی برداری نیست باید خودتون با ویرایشگرهای صوتی مثل دی جی و سوند ادیتور صدا بسازید
صداهای کپی شده باعث حذف کلیه شما خواهد شد این قانون گروه هر چیزی که باعث تحت و الشعاع قرار گرفتن بازی و گروه شه نهی میشه حتما یادتون بمونه
و سناریو چی؟
شما خبر دارین که من 2 جا سناریو مینویسم؟؟
آقای حجت تمام فکر وکار خودتون رو روی ویرایش صدا بزارید و دیگه بحثهای خارج از بحث نزارید ممنون اگه توی کارتون پیشرفتهای چشمگیری داشتید می تونید تو گزینه های دیگه ای هم کار کنید ولی الان روی همون گزینه اول کار کنید
در ضمن اقای گوگولی مگولی شما از گروه حذف نشده اید فقط در آستانه ای کار هستید شما برای اینکه ما از کارهای شما با خبر بشیم بعد از هر کاری که کردید یک میل از لیت کارهاتون تهیه کنید و برای من خصوصی کنید تا ما فکر نکنیم شما بیکار هستید در ضمن با عرض پوزش نام شما دوباره به لیست برگشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)